Nieuwe tas & what’s in my (work) bag!

1

Een flinke tijd nam ik al mijn werkspullen mee in een Herschel rugzak. Ik moest steeds met twee laptops slepen in verband met klantwerk, en dan werkt een rugzak toch echt het gemakkelijkst. Inmiddels werk ik niet meer aan die opdracht en hoef ik die laptop dus niet meer mee te slepen. Ik ging op zoek naar een handige en mooie handtas waar mijn laptop en alle andere spullen in zouden passen, en ik vond ‘m!

2
3
4
5

En eerlijk is eerlijk, dat viel nog niet mee. In eerste instantie overwoog ik om een echt mooie tas te kopen en er dus ook wel wat geld voor neer te leggen. Ik vond echter nergens mijn droomtas en vond het dan ook enorm zonde om iets te kopen wat het net niet was. Gelukkig vond ik toen bij een tassenwinkel in Rotterdam de tassen van het merk Flora & Co! Deze tassen zijn overduidelijk geïnspireerd op tassen van onder andere Michael Kors, maar dan met een heel fijn prijsje.

Ik ging uiteindelijk voor het simpele zwarte exemplaar met gouden hardware wat je hierboven ziet. Ondanks dat de prijs niet zo hoog was vind ik ‘m er verrassend netjes en mooi uit zien! Hij is uiteraard niet van echt leer, maar heeft een licht relief in zich waardoor het er niet zo goedkoop uit ziet. Ik vind het zelf ideaal dat je de ritsen die aan de zijkant van de tas zitten open kunt ritsen, waarmee de tas dan nog net wat ruimer wordt. Ideaal als je eens net iets meer mee moet nemen. Ook zijn de hengels lekker lang en zitten er veel vakjes in!

Benieuwd wat ik allemaal meeneem in deze tas naar mijn werk? Je ziet het hieronder!

7

De belangrijkste items zijn natuurlijk mijn laptop en portemonnee. Ik heb een 13″ laptop en die past met een hoes er omheen gelukkig echt perfect in de tas! Die hoes is trouwens een MacBook cover van Hema, maar daar past mijn niet-MacBook gelukkig ook perfect in. Mijn portemonnee is van By LouLou en stiekem is hij belachelijk groot, maar ik vind ‘m zo fijn en mooi dat ik hem niet wil inwisselen voor een kleiner exemplaar. Er zit ook een basic zwart notitieboek in van Action, waar ik heel nerdy met een labelmaker mijn naam op heb geplakt haha.

6

De vakjes in de tas gebruik ik onder andere voor mijn zeer beperkte pennen- en markeerstiftencollectie. Zodra ik weer echt structuur nodig heb in mijn werk komt hier trouwens ook een stapeltje met kleine post-its bij, waar ik altijd to do lijstjes mee maak! Ook sleep ik m’n BlackBerry mee (geen commentaar) en de Catrice Luxury Lips lip olie voor verzorging en een kleurtje!

8

In het grote vak heb ik natuurlijk ook alle losse spullen zitten die bij m’n laptop horen, zoals de oplader en draadloze muis. Die muis is trouwens best een aanrader! Ik had er eerst steeds eentje van Trust en die ging elke keer kapot. Deze muis van Logitec was maar een paar euro duurder, en stukken beter. Ook heb ik een kleine deo in mijn tas zitten just in case, en een potje Rosebud Salve.

9

En dan zijn er natuurlijk al die dingen die niet zo groot zijn, maar wel veel plek in nemen bij elkaar. Kabels voor mijn telefoons, de oplader, iPhone oordopjes als ik mijn collega’s nog wel wil horen en Bose oordopjes als ik mijn collega’s niet wil horen. En natuurlijk sleutels, een haarelastiekje, een klein spiegeltje en een zakje met onder andere pleisters en paracetamol. Dit soort dingen mis ik altijd als ik ze vergeet, maar het zou best chill zijn als ik het niet mee hoefde te slepen ;).

10

En dat past allemaal in de tas! Ook neem ik vaak een flesje water mee en wat te eten, wat er gelukkig ook nog bij past. Dan is de tas wel echt vol, dus meer dan dit kan er niet in. En als ik van tevoren weet dat ik bijvoorbeeld een eind moet lopen met mijn spullen, dan is deze tas niet zo ideaal en ga ik alsnog voor een rugzak. Maar voor nu op kantoor is het prima! Ik kocht deze Flora & Co tas voor €45 bij Van Os Tassen en Koffers in Rotterdam (Hilligersberg).

15 Reacties

  1. Ik vind het een prachtige tas! Ik sleep mijn werklaptop nu mee in een ietwat brakke handtas en ik vrees dat ik deze tas binnenkort ga aanschaffen. Er past echt onwijs veel in!

  2. Ik vond je rugtas al erg gaaf, deze is ook erg mooi! Hij ziet er inderdaad lekker luxe uit, en fijn dat je laptop er ook nog eens in kan. Nog bedankt trouwens voor je Catrice lip oil tip. Ik heb em gelijk gekocht en hij is inderdaad echt super fijn 🙂

  3. Die tas! <3 <3 Wat een plaatje zeg. Je kunt inderdaad duidelijk zien dat deze tas geïnspireerd is door Michael Kors, maar wel met een mooie eigen draai. Schitterend exemplaar. Ik ben stiekem best een beetje jaloers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *