New in – Furla tas & portemonnee

1

Oops, I did it again.. Als je me al wat langer volgt, dan weet je wellicht wel dat ik eind vorig jaar een hele mooie Furla tas heb gekocht bij het outlet center in Roermond. Een kleine investering was het, maar ik ben nog steeds enorm blij ermee! Hij is echter wel te klein om mee te kunnen nemen naar mijn werk en dus was ik al een tijdje op zoek naar een mooie en tegelijkertijd praktische tas voor m’n werk. Ik kocht als tijdelijk optie dit exemplaar maar toen ik rond Pinksteren weer eens bij het outlet center was, liep ik tegen iets heel moois aan..

2
3
4

Namelijk deze Furla tas! Deze tas komt uit dezelfde lijn als de tas die ik al heb, maar is een stuk groter. Hij komt uit de Alice serie en heet Alice Top Handle Bag. Er waren nog drie kleuren beschikbaar en ik koos voor zwart, omdat dit de meest zakelijke en handige kleur is (in ieder geval voor mij, haha). Alle metalen delen zijn goudkleurig en er zit ook een wat langer hengsel bij. En wat voor mij heel belangrijk was: mijn werklaptop past erin! Samen met alle andere zooi die ik mee wil en moet slepen overigens, haha.

Ik vind de tas zelf uiteraard echt prachtig en ben er heel blij mee. Ik twijfelde wel enorm over het wel of niet kopen ervan omdat het niet echt een noodzakelijk iets was (ik had al een prima tas), maar ik wist gewoon zeker dat ik enorme spijt zou krijgen als ik ‘m niet zou kopen. Zeker omdat ik al even op zoek ben naar een werktas die echt aan mijn wensen voldoet. En deze tas voldoet dat zeker, want naast dat ik ‘m prachtig vind past alles wat ik nodig heb erin en draagt hij ook nog eens verrassend comfortabel! De binnenkant is trouwens voorzien van rode stof en dat vind ik enorm mooi en klassiek eruit zien.

5
6
7

Alleen was ik dus al een uur of twee eerder langs de Furla winkel gegaan bij het outlet center, namelijk voor een kleine portemonnee. Die had ik wel echt nodig, want ik heb alleen maar hele grote portemonnees en dat is niet handig als je maar een klein tasje bij hebt. Ik vond deze blauw met zwarte portemonnee erg mooi en praktisch! Er zit een vak met rits in waar je kleingeld in kunt bewaren en op de linkerflap zitten drie vakjes. Ook zitten er verborgen vakjes onder de linker- en rechterzijde, wat bijvoorbeeld wel een fijne plek is voor een creditcard of pasjes die je niet zo vaak gebruikt.

Hij is wel wat aan de kleine kant voor de hoeveelheid pasjes die ik heb en ook echt mee moet nemen. Gelukkig heb ik ook nog een los hoesje waar wat pasjes in kunnen, daar heb ik nu praktische pasjes in gedaan zoals m’n ov-kaarten. En ondanks dat ik ‘m flink volgestopt heb met pasjes, kan hij nog steeds goed dicht. Ik vind vooral de kleurcombinatie erg mooi! Helaas kan ik hier niet meer de originele naam van vinden (de outlet winkel verkoopt vooral oude collecties).

8

Enorm verliefd ben ik op m’n nieuwe tas en nieuwe portemonnee! Ze waren uiteraard wel een beetje een investering, maar als ik er net zoveel plezier van ga hebben als van mijn andere Furla tas is het ’t 100% waard. En het leuke van Furla vind ik dat het weliswaar goede kwaliteit en designer is, maar alsnog relatief betaalbaar. De tas kostte oorspronkelijk €600 en ik betaalde er uiteindelijk ongeveer €280 voor. De portemonnee was ooit rond de €100 en nu legde ik er ongeveer €50 voor neer. De kortingen bij de Furla winkel in het outlet centrum in Roermond zijn dan ook zeker de moeite waard! Wat vind jij van m’n nieuwe aanwinsten?

11 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *