Een heerlijk dagje op het Food Truck Festival TREK!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Deze week heb ik 4 dagen vrij en dat is enorm fijn. Zeker met het mooie weer natuurlijk, maar ik was ook wel even aan toe. Op vrijdag begon bovendien het Food Truck Festival TREK in Rotterdam en ik had een paar dagen eerder al met vriendin Nikki afgesproken om hierheen te gaan. Food come to momma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Het Food Truck Festival TREK trekt de komende maanden door heel Nederland. Op dit festival vind je kraampjes met lekker eten, live muziek en theatervoorstellingen. En met lekker weer is het natuurlijk helemaal perfect, want er zijn veel plekken om even te zitten of om je kleedje neer te leggen en te genieten van de zon. Ik ging met Nikki naar de eerste locatie van de tour: het Roel Langerakpark naast Blijdorp in Rotterdam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

We begonnen de middag met een rondje over het terrein om eens te kijken wat voor lekkers er was. En genoeg keus heb je zeker! Er zijn veel kraampjes met eten te vinden en voor ieder wel wat wils. We hadden op dat moment vooral zin in snacks, en dan kan je prima terecht bij de kraampjes met bijvoorbeeld wafels, ijs of de twister aardappel sticks waar wij voor gingen! Ook scoorden we een lekker verfrissende ijskoffie bij een kraampje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with kk2 preset

Daarna zijn we op het Minion strandlaken van Nikki beland (maar echt, heldin!) en hebben we een paar uur niet veel meer gedaan dan genieten van de zon en de sfeer. Ik vond het echt een heel chill festival met een goede sfeer en fijne muziek! Dat het niet al te druk was hielp ook, al begreep ik dat de organisatie ervoor gaat zorgen dat het elke dag niet al te druk zal zijn (en je dus wellicht soms moet wachten voordat je naar binnen mag). Vind ik toch wel belangrijk, want van een te druk festival wordt niemand blij. Tussendoor haalden we nog even twee crêpes, die ook echt heerlijk waren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

En ook heel leuk: er is een boek uitgebracht vol met recepten van de verscheidene kraampjes die je terug kunt vinden op het TREK festival. Zo kan je de gerechten en drankjes ook thuis na gaan maken. Ook staat er veel informatie in over de verscheidene kraampjes en eigenaren, wat heel leuk is om te lezen! En lekker veel mooie foto’s, ook niet geheel onbelangrijk haha. Het food Truck Kookboek is vanaf nu te vinden in de boekhandel en online te bestellen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Ik vond het Food Truck Festival TREK echt heel leuk en relaxed, en zeker een aanrader! TREK is tot en met vandaag (zondag 8 mei) in het Roel Langerakpark in Rotterdam te vinden. Daarna gaat het festival t/m eind september verder toeren door Nederland. De toegang is gratis. Alle info over dit festival kan je vinden op de officiële website!

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *