Tip – Instax foto-album van eBay!

1

Een tijdje geleden kocht ik een Fujifilm Instax mini 8 camera en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Ik heb ‘m veel gebruikt, vooral tijdens mijn vakantie en tripje naar Londen. En dus had ik inmiddels een aardig stapeltje foto’s gekweekt die ik natuurlijk wel goed en netjes op wil bergen. Gelukkig vond ik dan ook Instax-albums op eBay!

2
3
4

Ik ging voor de lichtblauwe versie met gele binnenkant, maar er zijn nog veel meer kleuren en printjes verkrijgbaar. Het album is van plastic en er kunnen 64 foto’s in. Of eigenlijk 65, want op de voorkant kun je ook nog een foto kwijt! Bij mij eindigde hier een eigenlijk mislukte foto met Lara (er zit een rare kleurvlek op) die ik toch nog wel heel leuk vond.

5
6

Het doet me een beetje denken aan zo’n mapje die je vroeger had voor je Pokémon kaarten (#nerdalert), maar dan dus voor je Instax foto’s! Er zitten doorzichtige vakjes in en per pagina kan je twee foto’s kwijt. Let wel op dat de vakjes liggend zijn en je waarschijnlijk net als ik veel rechtopstaande foto’s hebt. Ik heb ze bewust allemaal dezelfde kant op erin gedaan zodat je er gemakkelijk doorheen kunt bladeren en niet steeds het boekje hoeft om te draaien ;).

7

Mocht je nog een manier vinden om je Instax foto’s netjes op te bergen, dan is dit zeker een aanrader! Ik kocht ‘m voor ongeveer €3,50 op eBay. Je kunt ‘m ook vinden door te zoeken op “Instax mini album” en dan een versie met 64 vakjes te zoeken. Ik zag ‘m trouwens ook op Aliexpress, waar je met iDeal kunt betalen (zelfde zoekterm gebruiken).

14 Reacties

  1. Ik heb deze ook, zo leuk! Ik vind het overigens vet slim dat jij de datum er onder hebt gezet; met wat voor ding heb jij dat gedaan (waar vind ik dat? 😀 😀 😀 )?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *