New in – Casio Retro Classic horloge

1

Ergens in mijn jeugdherinneringen zwerft het idee dat mijn vader vroeger een Casio horloge had. En dus keek ik een beetje raar op toen ik ze ineens zag liggen bij onder andere Urban Outfitters en ook steeds vaker voorbij zag komen op Instagram. Casio horloges zijn weer helemaal hot en ik heb er nu ook eentje!

3
4
6

Ik ging voor het Casio Retro Classic model in een roségouden uitvoering. Wat ik wel leuk vind aan dit soort horloges is dat hij digitaal is. De rest van mijn horloges zijn allemaal analoog en bovendien ook nog eens heel simpel qua design. Dit Casio horloge is wat dat betreft even een ander verhaal en daarmee ook lekker opvallend. Ik moest er even aan wennen, maar inmiddels draag ik ‘m heel graag!

7
8
5

De kast van het horloge is van plastic, het bandje is van metaal. Ik was even bang dat hij heel licht roségoud zou zijn en dat de combinatie van materialen er daardoor heel cheap uit zou zien, maar dat valt gelukkig heel erg mee. M’n vader gaf me gelijk een tip toen hij het horloge zag: bewaar de handleiding heel goed! Het horloge heeft namelijk allerlei standen en opties die je zonder handleiding niet uitgevogeld krijgt. Zo zit er een timer en stopwatch in, en kan je bijvoorbeeld een wekker instellen of een piepje om het uur.

9
10

Ook wel handig is dat het horloge waterdicht is (geschikt voor douchen). Het bandje klikt dicht en is super gemakkelijk te verstellen qua lengte. Ik denk dat hij bij bijna elke pols wel zal passen!

11
12

De kleur is even een uitdaging met combineren vind ik, al past hij gelukkig wel bij veel van mijn kleding (lees: wit, donkerblauw en zwart). Maar ik had een grijze trui aan toen ik foto’s wilde maken en dat was niet zo’n beste match, haha. Daar moet je dus toch wel een beetje rekening mee houden!

2

Ik ben heel blij met het horloge en het is een leuke aanvulling op mijn verder vrij klassieke collectie aan horloges. Een beetje hipster misschien, maar dan in ieder geval wel een praktische trend ;). Het Casio Retro Classic B640WC-5AEF horloge komt van horloge.nl en, zoals je vast al verwacht met zo’n naam, deze webshop verkoopt nog veel meer horloges! Zo vind je er een uitgebreid assortiment aan verschillende merken en soorten horloges, bijvoorbeeld dameshorloges. Ik had mijn horloge lekker snel en netjes verpakt binnen en hij was €55.

19 Reacties

  1. Ik heb net hetzelfde horloge een half jaar geleden gekocht en ik ben er echt zoooo blij mee. Kan er nog elke dag verliefd naar kijken. Ik ga er ook mee sporten een aantal keer per week en er zit nog geen krasje op! Dat terwijl ik dat eerst ook deed met een (veel duurdere) ring en die was meteen stuk. Echt een aanrader dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *