Londen 2016 – shoplog!

1

De afgelopen dagen kon je op mijn blog al 5 verslagen lezen over Londen en natuurlijk hoort daar ook nog de afsluiter bij: een shoplog! Want ik kon natuurlijk niet Londen verlaten zonder wat leuke dingen te kopen. Al valt mijn buit nog wel mee – tegenwoordig zijn veel beautymerken (weer) in Nederland te koop en hoef je er dus niet specifiek voor naar een ander land. Scheelt mij weer wat geld, haha. Toch benieuwd wat ik dan wel gekocht heb? Lees vooral verder!

2

Allereerst kocht ik zoals eigenlijk bij elke trip wat sleutelhangers. Die zijn vaak super cheap en ik neem er toch altijd wel een paar mee voor m’n ouders en vrienden. Twee stuks zijn er dan ook al naar mijn ouders gegaan en de rest heeft waarschijnlijk ook snel zat een nieuwe eigenaar ;). Ik kocht ze op Portobello Road, 6 stuks voor 5 pond.

3
4

In een Superdrug vestiging kwam ik deze liquid lipsticks tegen van Revlon en ik ben er wel benieuwd naar, dus gingen ze mee! Ik had er bij wat Britse YouTubers al wat over gelezen en gehoord en ik denk dat ze voorlopig nog niet naar Nederland komen. Ze waren 8 pond per stuk en ik ging voor een nude kleurtje en een donkerrode.

5
6

Ik wilde graag kwasten van RealTechniques kopen, maar er was nergens een leuke aanbieding en dan zijn ze minstens net zo duur als gewoon online bestellen. Dat ging dus niet door, maar ik nam wel de Miracle Complexion Sponge mee. Daar ben ik namelijk nog altijd erg benieuwd naar en deze spons is goedkoper dan de Beautyblender. Ik legde er 6 pond voor neer bij Superdrug!

7
8

De duurste aankoop waren toch wel deze NARS producten, maar ik ben er ook heel blij mee! Op maandag kwamen we langs Liberty en dat is een van de plekken waar NARS verkocht wordt in Londen. Ik werd er super goed geholpen door een van de verkoopsters en besloot uiteindelijk voor de Sheer Glow Foundation in de kleur Siberia en de Laguna Bronzer te gaan. De foundation komt zonder pompje, dus die kocht ik later nog bij Selfridges. En ik kreeg van de verkoopster een gratis sample van de Orgasm blush nadat ik zei dat ik die ook echt enorm mooi vond. Zo lief! De foundation was 31 pond, de bronzer 28 en het pompje 3.

9

Op donderdag kreeg ik een whatsappje van vriendin Nadine, die me nog even wees op de beautyproducten van de Britse YouTubers. Stiekem was ik het dus al helemaal vergeten haha, maar in Superdrug vond ik gelukkig de producten van Zoella. Vroeger volgde ik haar echt op de voet, tegenwoordig vind ik haar wel wat minder interessant geworden. Toch was ik wel benieuwd naar de producten en ik nam uiteindelijk een shower gel mee. En eentje voor Nadine! Deze douche gel was rond de 4 pond.

10

En dat was het! Best een brave buit toch? Ik had vast meer gekocht als merken zoals Urban Decay, Lush en & Other Stories niet tegenwoordig al in Nederland te krijgen zijn. Laten we dat maar mijn redding noemen, haha. Van de NARS en Revlon producten zal sowieso nog wel een review volgen!

26 Reacties

 1. Heerlijke shoplog! Ik ben ontzettend benieuwd naar die matte Revlon Liquid Lipsticks.

  Als ik zelf in Londen ben ga ik ook altijd even kijken naar de Real Techniques deals inderdaad, ik heb daar vaak genoeg kwasten met 1+1 gratis kunnen scoren, maar de laatste tijd zijn er iets minder acties op heb ik het idee. Liberty is natuurlijk áltijd goed, echt mijn favoriete winkel in Londen denk ik! Ik wist trouwens helemaal niet dat er dit soort samples van NARS bestonden? Je mini Orgasm blush is zóóó schattig (en eerlijk: ik wissel zó vaak van blush dat die maat voor mij waarschijnlijk al perfect zou zijn, haha).

  1. Ja ik hoopte ook op zo’n actie, maar helaas :(. Ik had die mini blushes weleens bij iemand gezien en vond ze zo cute, haha. Denk dat ik hier ook echt mega lang mee ga doen!

 2. Mooie shoplog heb je gemaakt!
  Ik ben zelf maar 1 keer in London geweest, in de tijd dat ik nog niet zoveel bezig was met makeup. Blijkbaar het London nog meer te bieden dan ik dacht 😉

  Dat sponsje vind ik echt geniaal, ik wil nooit meer een kwast! Ben benieuwd wat je er van vindt!

 3. Wat heb jij goede items gescoord in Londen! Mijn vriend is vorig jaar naar Londen geweest en toen heb ik hem een lijstje meegeven, uiteindelijk kwam daar niet heel veel van terecht haha 😉 Wat tof trouwens dat je zo’n sample kreeg van Nars. Ik heb deze blush ook en je gaat er volgens mij heel veel plezier van krijgen! Alleen met je sample kun je volgens mij al tijden voor uit.

 4. Oehlala, ik ben stiekem een beetje jaloers op alle prachtige producten die je hebt gescoord zeg! De Miracle Complexion Sponge gebruik ik ook. Ik vind hem fijner dan de Beautyblender, ik weet dat veel mensen met mij hier zo over denken.. Ben benieuwd wat je hier van gaat vinden :-). Kom maar op met die reviews!

 5. Zoo cute die mini orgasm!
  Lijkt me heel chill voor op reis want die gaat echt nooit op :p
  Ik ben ook wel benieuwd naar die revon lipsticks, de verpakking is in iedergeval heel pretty!

 6. Best bescheiden inderdaad, maar wel heeeele mooie spulletjes! Ik ben super benieuwd wat je van de NARS foundation vind. Ik twijfel echt al jaren of ik die ook moet kopen of niet, haha. En noemen ze dat een sample? Man, daar kan je jaren mee doen, met die mini Orgasm!

 7. Ik kocht ook altijd mijn Real Techniques kwasten in Londen, tot ik ontdekte dat ze ook gewoon te koop zijn bij de Di die amper een kilometer van m’n studentenhuis zit :’)
  Revlon vind ik echt een prachtig merk waar ik inmiddels al een paar favoriete make-up producten van heb. Ik ben vooral fan van hun lipproducten, de Colourburst Lipbalms zijn echt heerlijk en ook van de Matte Balms ben ik groot fan! De colourstay foundation wil ik ook nog een keer proberen omdat ik er veel goeds over heb gelezen 🙂 Ik ben al benieuwd naar de reviews van je gekochte productjes 😉

 8. Oehh, leuke producten allemaal! Nu wil ik ook naar London, haha. Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar die Real Techniques spons! Komt er nog een review over?

 9. Wauw! Wat een leuke producten en wat lief dat je een sample kreeg van de NARS Orgasm blush! Ik zelf zou deze ook heel graag willen, samen met de foundation en de concealer. Ik vrees dat wanneer ik ooit in London ben, mijn portefeuille ook flink zal minderen. 😉

 10. Wat heb je mooie producten gekocht! Een paar weken geleden ben ik ook naar Londen geweest en heb ik twee Miracle Complexion Sponges gekocht 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *