Londen 2016 – dag 5

17

We zijn alweer aangekomen bij het laatste verslag van Londen. Op vrijdagavond vlogen we weer naar huis, al hadden we gelukkig overdag nog wel de tijd om een paar dingetjes te doen. OkΓ©, stiekem deden we ook wel iets te lang over spullen inpakken en uitchecken en bleef er wat minder tijd over dan gedacht. Maar ach, beter iets dan niets ;).

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
13

De dag begon bij Marble Arch, waar we een laatste ontbijtje aten bij Pret-a-Manger en daarna Hyde Park inliepen. Ondanks dat ons hotel er enorm dichtbij zat, waren we namelijk nog niet in Hyde Park geweest. En vandaag begon de dag met een zonnetje, dus des te meer reden om het park in te gaan! Bij Marble Arch staat trouwens ook echt een arch, en bij de ingang van het park vind je eekhoorntjes. Zo schattig! Al begonnen ze net met elkaar te vechten toen ik ze op de foto wilde zetten. Dat was dan weer iets minder schattig, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
14
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Hyde Park is behoorlijk groot en het deel bij Marble Arch is niet het meest interessant. We liepen door het park naar metrostation Lancaster Gate, maar juist daar werd het interessanter. Mocht je er dus ooit eens naartoe gaan: begin bij Lancaster Gate ;). Hier vind je wat fonteinen en gebouwen, maar ook meer bankjes en bloemetjes.

Processed with VSCO with a6 preset
15
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Hierna gingen we nog even naar Notting Hill en Portobello Road. In deze wijk vind je de gekleurde huisjes die je op de foto’s ziet, wat er echt heel vrolijk en schattig uit ziet! Portobello Road staat bekent om de antiekmarkt die er is. Het is wel enorm toeristisch en omdat Goede Vrijdag een vrije dag is in Engeland, was het er behoorlijk druk. We zijn er dan ook vooral maar snel doorheen gelopen om de metro te pakken.

Processed with VSCO with a6 preset

De laatste halte voor onze terugreis was toch maar weer Oxford Street. We dronken even wat bij Cosco en ik bekeek mijn inmiddels goed gevulde boekje met Instax foto’s, haha. We kochten de laatste souvenirs en gingen daarna weer terug naar het hotel om onze spullen op te halen.

16

En toen was het echt weer tijd om naar huis te gaan! De terugreis verliep ook prima, al hadden we wat vertraging op het vliegveld. Ach, kan gebeuren. Ik vond dit weekje Londen echt weer super leuk! We hebben veel gezien en gedaan, en het was ook leuk om eens met mijn broer op reis te zijn. Vermoeiend was het ook wel een beetje en ik heb het weekend erna wel nodig gehad om weer even bij te komen, haha. Maar het was het waard! En ik hoop natuurlijk dat jullie het leuk vonden om de verslagen te lezen en de foto’s te bekijken! Ik zag al wat verzoekjes in de comments over tips en dergelijke, ik ga zeker kijken of ik daar wat mee kan doen. En natuurlijk hebben jullie nog een shoplog van me tegoed, dus die volgt zo snel mogelijk!

10 reacties

 1. Mooie foto’s! Ik ga volgende week naar Londen en ga zeker wat van jouw tips onthouden πŸ™‚

 2. Dat het vermoeiend was snap ik helemaal, jullie hebben echt super veel gezien! Wat fijn dat de laatste dag de zon zich nog liet zien :-)!

 3. Wat een supermooie foto’s weer! Ik wil ook naar Londen!

 4. Wat een heerlijk weekje heb je gehad Marjolein! Genoten van de verslagen. Ik hoop dat ik dit jaar ook nog een keer naar Londen kan gaan.

 5. De eekhoorntjes!! Gaafste actie foto ever. Dat vind ik zelf zo leuk aan de uk, in parken stikt het van die beestjes πŸ™‚

 6. Whahah die foto van die eekhoorntjes is echt fantastisch!

 7. Mooie foto’s met al die bloesems in de bomen, dat is echt lente. Wat leuk dat er zoveel eekhoorntjes zijn, wat een gave actie foto πŸ™‚ wat een mooi park. Niet gek dat je even moest bijkomen, jullie hebben echt mega veel gedaan en veel gelopen. Het was genieten om al je mooie foto’s te zien

 8. Wat een super mooie foto’s!

 9. Ik ben echt dol op Londen, dus ik heb uiteraard genoten van je reisverslagjes πŸ™‚
  Hopelijk ga ik er ook snel weer heen!

 10. Door jouw foto’s wil ik echt super snel naar London

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑