Een weekje vakantie (of twee)

1

Een paar weken geleden besloot ik dat het wel weer eens tijd werd voor vakantie. Er kwam toen net een periode aan tussen twee projecten en trainingen in en dat was dus een ideaal moment voor een break. Ik heb op dit moment dan ook twee weken vakantie en het is heerlijk! Benieuwd wat ik in de eerste week heb gedaan? Lees vooral verder!

2
3

De week begon best rustig. Op zaterdag deed ik helemaal niets en dat was heel fijn! Op zondag ging ik even langs bij m’n broer in Rotterdam. We moesten nog een reisverzekering regelen voor Londen (ik neem dan vaak de kortlopende van ANWB #tip #notspon). Ook moest ik even snel de stad in voor wat broodnodige items, zoals een muis. Die van mij was namelijk kapot gegaan en na een poging tot reparatie scrolde hij ineens van links naar rechts in plaats van van boven naar beneden. Oeps! Ook maakte ik wat Instax foto’s in Rotterdam!

4
5

Ik zou op maandag met een collega/vriendin naar Antwerpen gaan, maar ze was ziek geworden en dat werd dus gecancelled. Wat ik stiekem niet zo erg vond, want dan kon ik op die dag ook lekker rustig aan doen. Op dinsdagochtend ging ik met m’n ma even snel naar Rotterdam. Ik had namelijk op zondag sale gezien bij meerdere schoenenwinkels en ik had ernstig behoefte aan nieuwe Nikes. Ik scoorde uiteindelijk heel goed bij Invito! Ook kocht ik een label maker bij Hema waar ik nog steeds heel blij mee ben.

6
7
Processed with VSCOcam with a6 preset

Lotte vroeg begin van de week of ik het leuk vond om langs te komen in haar nieuwe appartementje en daar zei ik geen nee tegen! Op woensdag reed ik dan ook naar haar woonplaats om een bezoekje te brengen aan Lotte. Ze woont in een super leuk huisje met haar vriend en het is eigenlijk al een heel eind af en klaar. We aten croissantjes en ijsjes, kletsen lekker bij en gingen nog even het park in om leuke foto’s te maken!

9
10
11

Op donderdag ging ik met m’n ma naar Amsterdam. Ik wilde graag wat leuke foto’s maken en naar de & Other Stories, en dan is Amsterdam wel een prima bestemming! We gingen trouwens met de auto (lease-auto heeft zo zijn voordelen) en ik parkeerde bij zo’n P+R parkeerplaats onder de Arena. Dat kost je maar een euro en met het ov ben je zo in de stad, ideaal! Ik kocht uiteindelijk oorbellen bij Topshop en bij & Other Stories en maakte lekker veel foto’s met mijn Instax camera. Het was die dag heerlijk weer en we hebben ons prima vermaakt!

12

Vrijdag was eigenlijk een rustdag en zou ook de dag zijn dat ik even kon bloggen en vast kon beginnen met inpakken voor Londen. Maar toen zei Nikki dat ze vrij was en mij weer eens wilde zien, dus het werd een ritje naar Rotterdam! We plunderden de Primark, aten frietjes én sushi en gingen naar de bios. We gingen naar 10 Cloverfield Lane waar ik best hoge verwachtingen van had, maar hij was stiekem een beetje een tegenvaller. Ik had gehoopt dat je wat meer antwoorden zou krijgen op het eerste deel, Cloverfield, maar dat was niet zo. Al was ik ook wel blij dat hij niet echt eng was, haha!

Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset
15

Zaterdag was het tijd om Lara weer eens te zien en ook dat was enorm gezellig en leuk! Ik had nog een verjaardagscadeautje van haar tegoed en dat was een etentje. We gingen naar Burgerz, een super lekker burgerrestaurant! Ook hebben we nog wat geshopt (al was ik daar inmiddels wel klaar mee haha) en natuurlijk bijgepraat. En uiteraard ook foto’s gemaakt, haha. Oh en we werden herkend door een Instagram volger toen we in de Apple Store waren, super leuk!

Nu ik dit schrijf is het zaterdagavond en kan ik wel zeggen dat ik een super leuke week achter de rug heb! Ik heb bijna al m’n vriendinnen kunnen zien, leuke dingen gedaan en lekker veel foto’s met mijn Instax camera kunnen maken. Zondag stond in het teken van inpakken, want vandaag (maandag) vlieg ik naar Londen voor 5 dagen vakantie! Ik heb ook m’n best gedaan om vooruit te schrijven qua blogposts, maar dat is niet helemaal gelukt door de drukte van de afgelopen week (sorry). Gelukkig kan ik jullie wel gaan vermaken met lekker veel Londen posts zodra ik weer terug ben! En tot die tijd zal je zeker een hoop foto’s al voorbij zien komen op Instagram.

13 Reacties

  1. Ziet er uit als een hele gezellige week. Ik snap helemaal dat je toe was aan vakantie, dat gevoel heb ik ook wel eens. Heel veel plezier in London Marjolein! 🙂

  2. Wat een leuke foto’s, zo te lezen heb je een heerlijke eerste vakantieweek gehad. Je bent nu in London, veel plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *