Back to London!

Jippie, ik ga terug naar Londen! Begin 2015 was ik samen met vriendinnetje Nikki in deze super toffe stad (lees hier blogpost 1, 2, 3 en 4) en sindsdien wilde ik al graag terug. Londen is namelijk behoorlijk groot en in vier dagen heb je echt nog niet de hele stad gezien. En dus ga ik over iets meer dan een week weer terug naar Londen!

Deze keer niet met Nikki (sorry, I’ll make it up to you!) maar met mijn broer. Ik had ‘m namelijk beloofd om eens samen op reis te gaan en eigenlijk stond Berlijn op de planning. Maar hij wil liever naar Londen en daar ga ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik vind het zelfs wel fijn, want ik ken de stad al een beetje en dat maakt navigeren toch net wat gemakkelijker.

We gaan in totaal vijf dagen en hebben gelukkig goede vliegtijden, waardoor we het maximale uit die vijf dagen kunnen halen. We vliegen trouwens van Rotterdam Airport direct naar London City, hoe chill! We hebben de vluchten en het hotel pas vorige week geboekt en dat zorgde ervoor dat al die goedkope vluchten al niet meer beschikbaar waren (tip dus, wacht niet te lang met tickets boeken als je ergens heen gaat). Voor ons betekent dat gelukkig wel dat we zo’n directe vlucht konden boeken. Ik ben wel benieuwd hoe dat is, ik ben super budget vluchten gewend!

We hebben nog niet helemaal de vijf dagen uitgestippeld wat betreft plekken die we willen bezoeken en dingen die we willen doen, maar dat komt vast wel goed. Vorige keer heb ik veel gebruik gemaakt van de app CityMaps2Go waar je een kaart in kunt downloaden en alle hotspots van een stad kunt vinden. Super handig, want je hebt er na het downloaden geen internet meer voor nodig en kunt ook zelf plekken markeren. Ik wil zelf in ieder geval wel graag naar wat musea waar ik de vorige keer niet geweest was wegens tijdgebrek. En ik wil graag weer naar Camden Town, dat was echt een leuk deel van de stad!

Natuurlijk moet er ook wel een wishlist gemaakt worden wat betreft items die ik wil kopen, maar ook daar heb ik nog niet heel uitgebreid over nagedacht. Ik wil in ieder geval wat lichte foundations scoren aangezien veel lijnen in Engeland ook in lichte tinten in het assortiment zitten. En Boots heeft volgens mij altijd 3=2 acties haha, dus dat is ook mooi meegenomen. Ik wil graag naar de grote Lush en naar & Other Stories! Al denk ik dat mijn broer niet heel veel zin heeft in shoppen, haha. Gelukkig houden we allebei wel heel veel van fotografie, dus dat wordt sowieso het programma voor de dagen in Londen!

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! En nog beter: vanaf morgen heb ik al vakantie! Ik ga eerst een weekje uitrusten en met mensen leuke dingen doen, en daarna richting Londen. Heel chill! Al sta ik natuurlijk nog wel voor wat lastige keuzes. Zoals welke camera(‘s) ik mee ga nemen.. Ach, luxeproblemen. Mocht je nog leuke tips hebben voor Londen, laat het me dan vooral weten in de comments! En uiteraard volgen er nog wel blogposts met foto’s en verhalen zodra ik weer terug ben.

13 Reacties

  1. Wat een heerlijk vooruitzicht, leuk dat je nu al een gedeelte hebt vast staan wat je wilt gaan doe ,,dat maakt de voorpret alleen maar groter. Fijn dat je nu al vakantie hebt, geniet ervan.

  2. Aah wat leuk! Ik ben echt dol op Londen en kan al niet wachten om er snel weer naartoe te gaan. Ik ging vorig jaar drie keer, oeps. Camden is inderdaad heel leuk! Notting Hill vind ik ook een hele mooie buurt en Shoreditch is ook erg tof! 😉

  3. Lekker man, eerst een weekje chillen en daarna lekker naar Londen! Ik ga regelmatig met broers en/of zus op stap en ik vind het hartstikke leuk! Lekker eerlijk kunnen zijn als je er geen zak aan vind en geen schijn op te hoeven houden, heerlijk 🙂 Geniet van je vakantie én van je dagen in Londen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *