Ik ging naar het I Love Beauty event

Exact een week geleden! En ondanks dat ik niet zoveel foto’s van het event zelf gemaakt heb, leek het me toch wel leuk om er in ieder geval iets over te vertellen. Ik denk dat veel mensen net als ik er best benieuwd naar zijn namelijk, en ik had zeker weten een geslaagde dag!

Ik vertrok rond 10 uur richting Utrecht, gewapend met een Speculaas Latte en gouden glitternagellak op de nagels. Het I Love Beauty event was dit jaar voor de tweede keer en was in de Jaarsbeurs in Utrecht. Cynthia van Misslipgloss is de drijvende kracht achter dit event en ik mocht er zelf heen met perstickets (thanks!). Ik besloot Lara mee te vragen en sprak af met Lotte en Sarah op Utrecht CS. Mijn blogvriendinnetjes weer eens zien was de voornaamste reden dat ik naar het event ging, al hoopte ik ook wel wat leuke beautyspulletjes te kunnen scoren.Ik wist eigenlijk niet zo heel goed wat ik ervan moest verwachten, maar het was gelukkig best leuk opgezet! Er stonden stands van verschillende merken en webshops waar je dingen kon kopen en uitproberen. Bij sommige stands kon je je laten opmaken of je haren laten doen. Ook waren er workshops over beauty en bloggen. Serena gaf er bijvoorbeeld eentje over bloggen als een baas en van Sanny kon je in een snelcursus Geluk meer vertellen over hoe je gelukkig(er) kunt worden in het leven. Zelf ben ik niet naar een workshop gegaan, ook al wilde ik wel graag naar die van Serena. Losse kaartjes voor deze workshops werden op specifieke tijden verkocht en door alle gezelligheid met de meiden was ik dat dus compleet vergeten. Whoops! Ik begreep van anderen dat de kaartjes best snel gingen, maar dat de workshops wel zeker de moeite waard waren.

Ik vond het zelf heel leuk dat Boozyshop een stand had met lekker veel populaire beautyproducten! Dit was ook wel een van de drukste stands en je moest er voor in de rij staan. Dat was helaas bij meerdere stands trouwens zo. Niet geheel onlogisch, aangezien het best druk was en vooral de stands waar je je make-up kon laten doen natuurlijk maar een paar mensen per keer konden helpen. Maar ik heb helaas geen geduld voor wachten haha, dus dat heb ik zelf zoveel mogelijk vermeden. Verder waren bijvoorbeeld de stands van Lush, Anastasia, Orly en Beauty-licious ook zeker de moeite waard.

En natuurlijk was Cynthia zelf ook aanwezig bij het event. Ze opende om 12 uur het event, hield eind van de middag een vragenuurtje en tussendoor was ze een aantal keer bij een van de stands te vinden voor foto’s. Ik vond het zelf echt leuk om haar eens in het echt te ontmoeten – het is een van de weinige bloggers die ik nog nooit eerder op een event had gezien of ontmoet. Ik had stiekem wel een beetje een fangirl momentje, helemaal toen ze zei dat ze me herkende. Ieh! Oh, en haar haarkleur is net zo tof in het echt als op haar foto’s ;). Serena en Larissa waren er trouwens ook!
Zelf vond ik het vooral een geslaagde dag omdat ik m’n blogvriendinnetjes Lara en Lotte de hele dag kon zien! En Marije was er ook, die ik normaal vooral via whatsapp stalk en dus ook even getackeld moest worden voor een knuffel en een foto. Lotte had trouwens tussendoor nog een “huiskamer” sessie waarbij ze gezellig ging meeten met haar kijkers en bezoekers. Er waren meer bekende bloggers en YouTubers die dit soort sessies deden (al moest ik 9 van de 10 keer aan Lotte vragen wie het was, want ik volg heel die blog/YouTube wereld echt niet zo goed meer haha). Zelf spotte ik ineens een trouwe instagram volger, Eilish, waar ik nog even mee heb staan praten. Gezellig!


Uiteindelijk waren we langer bij het event dan ik had verwacht en het was gelukkig enorm gezellig. We (Lotte, Sarah, Lara en ik) gingen daarna nog wat eten bij SLA, wat tegenwoordig ook in Utrecht zit. Ik stelde zelf een salade samen met onder andere spinazie, zoete aardappel en bulgur. Lekker! Ik kocht overigens alleen nagellak van Orly. Er was een aanbieding waarbij je 4 stuks voor €10 kon kopen, heel cheap! Hier zal ik later nog wel swatches van laten zien.

Kort samengevat denk ik dat het I Love Beauty event heel leuk is als je wat populaire beauty producten wilt scoren, bloggers/YouTubers in real life wilt zien en goed gezelschap meeneemt. Het was wat kleiner dan ik had verwacht, maar juist daardoor gezelliger. Als je echt veel standjes wilt bezoeken en de workshops wilt zien heb je denk ik wel wat meer geduld nodig. Ben jij naar het I Love Beauty event geweest? Deel je ervaring!

11 Reacties

  1. Leuk om te zien! Haha herkenbaar dat je niet meer in die blogwereld zit. Heb ik ook, dan denk ik wie?! Er is nu weer een ieuwe generatie bloggers en youtubers 🙂

  2. Klinkt als een heel erg geslaagde dag! Ik ben er vorig jaar geweest, maar vond het toen een beetje tegenvallen. Eerlijk is eerlijk; het klinkt dit jaar als een heel erg leuk event 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *