Fotografie – Posbank

Jaaa, ik heb eindelijk weer eens buiten foto’s gemaakt! Dat is echt lang geleden, of in ieder geval wel met een echte camera. Afgelopen zondag besloten m’n broer en ik op pad te gaan en aangezien het herfst is, is een bos natuurlijk wel een hele goede locatie. Benieuwd naar de foto’s? Kijk vooral verder!

We gingen naar de Posbank in Rheden. Dit is een gebied in Nationaal Park Veluwezoom en in de buurt van waar mijn opa’s en oma’s hebben gewoond. Ik ben er dus ook weleens met mijn opa geweest en wilde nog wel een keer terug. Het is een mix van heide en bos en je hebt uitzicht over het landschap.

Ik had m’n Canon EOS 70D mee en twee lenzen – de Sigma 17-55mm F2.8 en de Canon 100mm F2.8 macro. Een fijn duo om zowel landschapfoto’s als close-ups te maken! En dat deed ik dan ook zoals je kunt zien, haha. De heide was logischerwijs inmiddels dezelfde kleur geworden, maar de bomen waren al wel aan het verkleuren. Perfect voor herfstige shots!

Ik vond het zelf ook wel even lekker om weg te zijn en te genieten van de natuur. En van het lekkere weer, want dat was het zeker weten ook! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de foto’s te zien. En vergeet ook zeker niet zelf foto’s te maken nu, de herfst is zeker weten het mooiste seizoen voor natuurfotografie! 🙂

9 Reacties

  1. Wow, je foto’s zijn echt supermooi! Leuke herfstfoto’s zijn het geworden 🙂 Zou ik trouwens mogen weten welke camera (en lens) je hebt gebruikt?

    Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *