Lotte’s birthday bash

Lotte was zondag jarig en eigenlijk viert ze haar verjaardag bijna nooit. En als je Lotte een beetje volgt dan weet je ook dat deze verjaardag heel anders was dan al haar vorige verjaardagen, aangezien haar vader er niet bij was. Dit jaar besloot ze het toch te vieren en mocht ik langskomen! En kan ik dan mijn camera thuis laten? Nee, natuurlijk niet.Lotte is 25 geworden en is daarmee natuurlijk al heel, heel oud (grapje jonge godin). Sharon en ik mochten de Beutiful Babes whatsappgroep komen vertegenwoordigen en ik kon ook eindelijk eens Lotte’s beste vriendin Jamilla ontmoeten! En natuurlijk Lotte’s moeder en zus en vriendje. We aten taart en lekker avondeten, kletsen veel en gaven Lotte natuurlijk lekker veel welverdiende cadeautjes! Ik ben een beetje jaloers op de Zoella producten die Lotte van Jamilla’s vriend kreeg, haha.Ik vond het zelf fijn om Lotte (en Sharon!) weer te zien, ik had Lotte al weer een maand of drie niet gezien namelijk. Kon ik d’r eindelijk een echte knuffel geven in plaats van digitale knuffels ;). Thanks Lotte voor de leuke dag, dat je vooral vaker je verjaardag mag vieren! En ik hoop dat jullie het leuk vonden om de foto’s te bekijken!

17 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *