Lotte’s birthday bash

Lotte was zondag jarig en eigenlijk viert ze haar verjaardag bijna nooit. En als je Lotte een beetje volgt dan weet je ook dat deze verjaardag heel anders was dan al haar vorige verjaardagen, aangezien haar vader er niet bij was. Dit jaar besloot ze het toch te vieren en mocht ik langskomen! En kan ik dan mijn camera thuis laten? Nee, natuurlijk niet.Lotte is 25 geworden en is daarmee natuurlijk al heel, heel oud (grapje jonge godin). Sharon en ik mochten de Beutiful Babes whatsappgroep komen vertegenwoordigen en ik kon ook eindelijk eens Lotte’s beste vriendin Jamilla ontmoeten! En natuurlijk Lotte’s moeder en zus en vriendje. We aten taart en lekker avondeten, kletsen veel en gaven Lotte natuurlijk lekker veel welverdiende cadeautjes! Ik ben een beetje jaloers op de Zoella producten die Lotte van Jamilla’s vriend kreeg, haha.Ik vond het zelf fijn om Lotte (en Sharon!) weer te zien, ik had Lotte al weer een maand of drie niet gezien namelijk. Kon ik d’r eindelijk een echte knuffel geven in plaats van digitale knuffels ;). Thanks Lotte voor de leuke dag, dat je vooral vaker je verjaardag mag vieren! En ik hoop dat jullie het leuk vonden om de foto’s te bekijken!

17 reacties

 1. Ik had al wat foto’s gezien op de blog van Lotte. Klinkt alsof het een gezellig feestje is geweest en je hebt mooie foto’s geschoten :-)!

 2. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Op de tweede foto staat ze ook stralend op! Fijn dat het zo gezellig was πŸ™‚

 3. Leuke foto`s, dit heeft Lotte ook zeker verdient!
  Liefs

 4. Awh! Het zag er echt super leuk en gezellig uit! Fijn dat Lotte zo een gezellige en goede dag heeft gehad. Heeft ze verdiend!

 5. Wat een gezellige dag! Lief dat jullie haar zo verwend hebben en de foto’s zijn prachtig geworden!

 6. Ah, zo lief! Thanks Marjolein, ik vond het heel fijn dat je erbij was. Wie weet volgend jaar weer, haha.

 7. Leuk om zelf ook een beetje te mogen bijwonen via deze foto’s. Nog een fijne verjaardag, Lotte! πŸ™‚

 8. Supermooie foto’s heb je gemaakt, zo te zien heeft ze dankzij jullie een superleuke dag gehad <3 Helemaal verdiend!

 9. Mooie foto’s heb je gemaakt! Ziet er allemaal heel gezellig uit. Fijn dat Lotte (en jullie ook natuurlijk) een fijne dag heeft gehad, heeft ze verdiend! <3

 10. Wat een leuke foto’s zeg!

 11. Wat ziet het er gezellig uit! super leuk dat je er was.

 12. Het ziet eruit als een hele gezellige dag πŸ˜€ Fijn dat je Lotte op deze manier ook een beetje kon steunen. En mooie foto’s heb je gemaakt!

 13. Zag het al voorbij komen op insta. Super gezellig!

 14. Wat lief dat je hier een artikeltje over schrijft. Hele mooie foto’s!

 15. Mooie foto’s heb je gemaakt en wat fijn dat Lotte weer happy moment erbij heeft na alle nare gebeurtenissen πŸ™‚

 16. Wat een prachtige foto’s en wat fijn dat je Lotte nu in het echt ook even kon knuffelen. Ziet eruit als een geslaagde dag!

 17. Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑