Ik ging naar Zuid-Limburg en Aachen

En maakte zoals altijd lekker veel foto’s, haha. Vooral met m’n iPhone 6 trouwens, want daardoor ben ik eigenlijk wel een beetje lui geworden. Maar goed, het leek me wel leuk om wat foto’s met jullie te delen en wat dingetjes erbij te vertellen!Al jarenlang gaan mijn ouders op vakantie naar Zuid-Limburg en mijn broer en ik zijn er dan ook behoorlijk wat jaren geweest. Wat leuker is dan je denkt trouwens, zeker als je zelf nog jong bent. Mooie natuur, vriendjes maken op de camping, lekker wandelen en leuke dagjes naar plekken in België of Duitsland. Aangezien ik nu mijn rijbewijs en een auto heb besloten mijn broer en ik op visite te gaan bij onze ouders en er gelijk een hotelovernachting aan vast te plakken, zodat we de dag erna zelf wat leuks konden gaan doen.

M’n ouders staan in de buurt van een schapenhouderij en daar kon ik het natuurlijk niet laten om wat foto’s te maken. Ze zijn zo schattig! En best luidruchtig trouwens haha, dus wat dat betreft misschien niet heel ideaal. En we gingen ijs eten bij onze favoriete ijsboer – bij de Helenahoeve tussen Slenaken en Noorbeek in. Beste. IJs. Ever! We sliepen trouwens in het JS Hotel in Epen wat zeker voor de prijs een aanrader is.

En ik vond het eigenlijk wel heel leuk om na jaren er weer eens terug te zijn. Al was het maar omdat ik inmiddels zoveel meer met fotografie doe en daarom misschien de mooie uitzichten wel des te meer ben gaan waarderen! M’n vader vond het gelukkig wel leuk om even een rondje te gaan rijden en op mooie plekken te stoppen. Bijvoorbeeld bij de Gulperberg, waar je mooi uitzicht hebt over delen van Limburg! Ohhh en elke keer als ik een kasteel zag (of iets wat er ook maar enigszins op leek) wilde ik erin wonen haha.

Gisteren gingen mijn broer en ik naar Aachen (of Aken) in Duitsland. Vroeger zijn we daar vaak zat geweest en ik vond het altijd wel een mooie stad. Inmiddels zijn mijn interesses natuurlijk wel verschoven van speelgoed naar beauty haha, en eindelijk weet ik van het bestaan van de DM drogist af. Dat was dan ook 100% mijn doel en de shoplog volgt nog wel ;). Al moesten natuurlijk ook de andere standaard hotspots bezocht worden: het Müller warenhuis, Mayersche Forum M boekhandel en minimaal 1 bakkerij voor lekkere broodjes!
Mooi is Aachen in ieder geval zeker nog steeds! Ondanks het belabberde weer heb ik nog wel wat mooie foto’s kunnen maken. Al moet ik zeggen dat het in mijn herinnering toch groter en fancier was, maar dat is vast het nadeel van ouder worden :p. Anyways, ik hoop dat jullie ’t leuk vonden om de foto’s te zien en de korte versie te lezen van wat we allemaal hebben gedaan. De DM shoplog volgt snel!

15 Reacties

  1. Zuid Limburg is echt zo mooi! Mijn familie komt daar vandaag en vroeger was ik daar heel vaak te vinden. Prachtige foto’s heb je gemaakt!

  2. Haha ik denk dat ouder worden invloed heeft op je perceptie van alles! Op vakantie denk ik ook heel vaak; nou is dit alles? Overigens vind ik je foto’s heel mooi geworden, as always. Schaapjes! <3

  3. Zuid Limburg is ook gewoon mooi :-)! Door het landschap lijk je al gewoon in een ander land te zitten.. Ik ben benieuwd naar je DM shoplog!

  4. Wat maak je toch mooie foto’s Marjolein! Aken ziet er heel mooi uit, ik wil er zeker nog eens naar toe, ook omdat het qua afstand nog wel te doen was. Ik was afgelopen jaar naar Munster, een hele mooie authentieke en schone stad. Ik vond het ook leuk om er te shoppen!

  5. Wat leuk! Ik zag de foto van de schaapjes op IG en dacht al dat je in Epen was. Ik heb er jaren geleden stage gelopen :-)! Aachen is heel tof, ook om te winkelen.

  6. Zo gek dat dat op die foto’s in Nederland is! Hier in mijn buurt vind je echt niet die mooie natuur en vooral die rust die ik op je foto’s zie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *