Op bezoek bij Nadine en Chinook

Nadine is een goede vriendin van me en we kennen elkaar van de middelbare school. Waar we trouwens helemaal niet zoveel met elkaar omgingen haha, dat kwam eigenlijk pas meer erna. Sinds een paar maanden heeft ze een tof appartementje en, nog veel belangrijker, een eigen kat! Ik ging op bezoek en kon het niet laten om m’n camera mee te nemen.
Nadine’s kat heet Chinook en komt uit het asiel. Hij is dus ook al wat ouder, maar echt zo lief! Nadine heeft bewust gekozen voor een kat uit het asiel. Ze had zelf niet echt de tijd en middelen om een kitten goed op te voeden en zocht bovendien een rustige kat die genoeg had aan de ruimte in haar appartement. En Chinook lijkt zich prima te vermaken met slapen, een rondje lopen, en weer slapen haha!

Ik maakte de foto’s met mijn Canon EOS 70D, Sigma 17-50mm F2.8 lens en Canon Speedlite 430EX II flitser. Ik was eigenlijk bang dat Chinook de flitser eng zou vinden, maar ’t maakte hem helemaal niks uit. Al was het geluid van de lens wel weer heel interessant, haha! Gelukkig is Chinook sowieso een hele rustige kat dus ik hoefde niet bepaald achter ‘m aan te rennen.
Ik maakte Nadine ook nog blij met een stevig Otterbox hoesje voor haar iPhone aangezien ik er zelf toch maar eentje kan gebruiken. Uiteraard vond Chinook dat ook totaal niet boeiend, haha. Anyways, ik hoop dat jullie ’t leuk vonden om de foto’s te bekijken! Ik wilde ze toch graag even met jullie delen, al was het maar omdat ik eindelijk weer eens iets met fotografie buiten mijn eigen kamer deed haha. Heb jij een huisdier?

18 reacties

 1. Wauw, hele mooie foto’s hoor

 2. Leuke foto’s heb je gemaakt. Zelf heb ik een labrador, hij is jammer genoeg niet zo fotogeniek, haha.

 3. Leuke foto’s! Lieve katten πŸ™‚

 4. Wat een schitterende fotos!

 5. Wat een mooie foto’s zeg!

 6. Wat een leuke foto’s en wat een prachtbeestje πŸ™‚

 7. Wat grappig, ik heb maar een keer eerder een kat met die kleur gezien!

  Ik heb zelf 2 katten, kan niet zonder ze πŸ˜‰ leuke foto’s trouwens!

 8. Wat leuk dat je naar haar toe bent geweest. IK denk dat ik ook een kat uit een asiel wil, maar een kitten is ook zo verleidelijk. Ligt eraan hoeveel tijd ik op dat moment heb qua opvoeding enz. Mooie fotos heb je gemaakt.

 9. Nawh wat een snoepjes zijn het zeg. Echt super schattig.

 10. Wat een prachtige foto’s!

 11. Leuke foto’s en wat een lieverd die kat! Later wil ik ook graag een kat, misschien ook wel uit een asiel.

 12. Je hebt echt talent voor fotografie

 13. Aaahh hele mooie foto’s en wat n schatje is het zeg!!

 14. Super lief dat je het hoesje weggegeven hebt! Wat een prachtige kat, hele mooie foto’s! <3

 15. yay voor katten foto’s <3 mijn katten vinden de flitser nooit erg. De hond van mijn vriend daarentegen wordt al bang van het foto geluidje. πŸ˜›

 16. Wat een mooie foto’s!

 17. Zulke mooie foto’s :)!!

 18. Aaaaw, wat een dotje! Prachtige foto’s heb je van Chinook gemaakt. Geweldige naam ook trouwens, haha. Mijn drie katers zijn ook best fotogeniek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑