The London Diaries: day 4

Het is alweer tijd voor het laatste verslag van ons bezoek aan Londen.. Boeh! Deze vierde dag was niet zo lang, aangezien we rond 4 uur alweer richting het vliegveld moesten en ’s ochtends natuurlijk al onze spullen moesten inpakken en uitchecken. En oké, onze motivatie om echt veel dingen te doen was niet zo hoog meer. Wel moesten we in ieder geval nog even naar de Primark.


Maar we begonnen met een metroritje naar King’s Cross, het treinstation waar Harry Potter en zijn klasgenoten op de trein stappen richting Hogwarts. De Londenaren snapten gelukkig dat wij stiekem ook naar Hogwarts willen en op het station kun je tussen platform 9 en 10 dan ook een kleine toeristische attractie vinden in de vorm van een karretje die half in de muur zit. En een jongen die de hele dag sjaals omhoog houdt, haha! Dit is overigens allemaal helemaal gratis, het enige waar je eventueel voor kunt kiezen is het kopen van de professionele foto die gemaakt wordt (maar je mag ook zelf foto’s maken). Dat kan bij het souvenirwinkeltje en we konden het niet laten om daar even te kijken. Ik kocht zelf niets, maar even achter elkaar aanrennen met toverstokken kan natuurlijk altijd! 😉
Harrods is toch ook wel een verplicht nummertje als je in Londen bent. Dit is een super luxe en groot warenhuis waar zelfs een heuse afdeling is met items waar de naam van de winkel op staat! Overigens vond ik het qua make-up en skincare niet eens zo interessant – onze Bijenkorf doet er niet voor onder. Wel is het best indrukwekkend om alle luxe eettentjes te zien met allerlei soorten eten (midden in de winkel!) en ook op de sieradenafdeling keek ik m’n ogen stiekem wel een beetje uit.

Hierna gingen we naar Marble Arch waar onder andere een lekker grote Primark zat. Ik moet zeggen dat ik echter totaal niet meer in de mood was om te shoppen haha, en ik kocht dan ook wederom niets. Nikki vond er wel eindelijk de Minion onesie die ze al heel lang zocht, echt super vet. Gelukkig was het assortiment verder niet heel anders dan in Nederland. Ik ging wel even de Superdrug in om te kijken of ze daar leuke merken hadden en daar vond ik Makeup Revolution! Altijd leuk om zo’n merk toch eens in het echt te zien. Na een pitstop bij Starbucks (gratis WiFi whoop) doken we nog even de Urban Outfitters in, wat toch altijd een hele leuke en grappige winkel blijft. Ik zag daar trouwens ineens producten van het skincare merk Mario Badescu! Maar ik had al flink wat skincare items gescoord, dus die bleven maar staan. Hierna was het tijd om de koffers op te halen bij het hotel en weer met de metro, trein en shuttle naar het vliegveld te gaan.


Inmiddels waren we zo moe dat ik niet echt meer foto’s heb gemaakt daar, haha. Wel scoorde ik een palette van MAC die bij het duty free deel ineens een heel stuk goedkoper was, super chill! Er komt trouwens nog wel een shoplog aan, dus die krijgen jullie zeker nog te zien. De terugvlucht was wederom prima en bij het landen vlogen we over een donker Amsterdam met overal lichtjes van het verkeer en de gebouwen. Super mooi!

Ik hoop dat jullie de verslagen leuk vonden om te lezen! Ik vond het in ieder geval leuk om te maken en zo de toffe reis nog een beetje opnieuw mee te maken. Natuurlijk wil ik ook nog even Nikki bedanken voor de gezellige dagen! En stiekem hoop ik snel weer even een paar daagjes weg te kunnen..

9 Reacties

  1. Ben erg benieuwd naar de shoplog! Fijn dat het ook leuk is geweest. En wat leuk platform 9 3/4, ik zou echt huilen van blijdschap haha en wauw die Harry Potter shop! Daar ga ik zeker naar toe als ik in London ben. Wil sowieso ook nog eens naar de WB studios!

  2. Oh wauw! Die foto’s zijn zo prachtig, wat ben ik jaloers. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik kan je alvast vertellen dat deze trip bovenaan mijn lijstje staat! Het ziet er naar uit dat je een geweldige tijd gehad hebt!

  3. Wat leuk dat je op Kings Cross die HP ‘attractie’ hebt, daar ben ik volledig voorbij gelopen dan haha! Ik dacht even dat je naar de HP studio’s was geweest :’) En die notebooks, te cute <3 Ontzettend leuk al die foto's van Londen! Heb je in Harrods de dierenafdeling met al die TE schattige pups enzo gezien? Eigenlijk heel zielig, alsof het een dierentuin is, maar bijzonder is het zeker :')

  4. Ik vind zulke verslagen altijd leuk om te zien, ik vind het zo fijn om doorheen de foto’s te scrollen. Wat leuk die foto met dat karretje bij de Harry potter muur 😀

  5. wat heerlijk om te zien wat je allemaal gedaan hebt in London. Ik ga zelf misschien ook een paar daagjes erheen, dus heerlijk om even wat inspiratie op te doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *