The London Diaries: a quick update


Halloooo! Inmiddels zijn Nikki en ik sinds vrijdagochtend in Londen en hebben we al super veel dingen gedaan en gezien. Vrijdagmiddag gingen we voor een toeristisch dagje, gisteren hebben we vooral hippe wijken en markten bezocht en vandaag wordt een shopdag met een beetje National Gallery.

  

        

Ik heb al super veel foto’s gemaakt, zowel met m’n telefoon als met m’n camera, en daar kunnen jullie nog een heleboel van gaan zien binnenkort haha. Voor nu leek het me in ieder geval leuk om even wat foto’s te delen. We zitten nu in een cafeetje in de buurt van de National Gallery, hiervoor zijn we even over Covent Garden gelopen en zagen we een heleboel toffe James Bond auto’s. Ons hotel is trouwens vrij matig, maar dat mag de pret niet drukken. 

        

 

Maandagavond vliegen we terug, dus we hebben gelukkig nog wel even tijd om leuke dingen te bezoeken (en lekker te shoppen). Het is me niet gelukt om voordat we weg gingen genoeg blogposts te maken dus voorlopig moeten jullie het even met deze post doen. Maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien! To be continued..

20 reacties

 1. Wat een leuke foto’s Marjolein!
  Ik krijg meteen zin om weer naar London te gaan!
  Misschien toch maar wat boeken voor dit jaar! πŸ™‚

 2. Wat een heerlijke foto’s! Geniet er van in Londen! <3

 3. Wat een mooie foto’s! Ik ben benieuwd naar de rest van alle mooie dingen die jullie al op de foto hebben gezet! Geniet er nog maar even lekker van πŸ˜‰ En ja, ik wil nu ook naar Londen!

 4. Ohhh heerlijk, ik hou zo veel van Londen.. de sfeer <3333

  XX

 5. Super mooie foto’s heb je gemaakt!
  Ik ben afgelopen najaar naar Londen geweest en als ik dit zie wil ik weer terug. En ik zie poppies op de foto! Heb je daar ook gegeten? Ik vond het echt heerlijke fish and chips daar en dat restaurant is van binnen ook echt geweldig aangekleed.
  Veel plezier nog!

 6. Gaaaaaf, Londen lijkt me zo leuk! Heel veel plezier nog!

 7. Wat een prachtige foto’s! Ik wil weer terug, haha!

 8. Ah, ik krijg meteen heimwee! Londen is zo’n geweldige stad! Heel veel plezier nog. Liefsxx

 9. Aaah Londen is prachtig! Mooie foto’s heb je gemaakt en geniet er lekker van!

 10. Wauw, prachtige foto’s! Ik kijk nu al uit naar de volgende artikelen die over Londen gaan πŸ™‚

 11. Wat een leuke foto’s heb je gemaakt in Londen! Leuke update! Geniet er nog even van meid!

 12. Ohh, als ik dit zo zie moet ik ook echt een keer naar Londen.

 13. Hierdoor wil ik ook weer terug naar Londen! Hele mooie foto’s ook!

 14. Leuk!! Heerlijke stad he! Kijk uit naar je posts over Londen, want ik heb zelf net tickets geboekt voor juni. Can’t wait!

 15. Leuke foto’s! Ik moet echt snel naar London gaan! Volgende maand eerst naar Ierland!

 16. Heerlijke foto’s zijn het ook!

 17. Mooie foto;s heb je gemaakt!

 18. Het hotel waar ik zat toen ik in Londen was, was ook crap. Ik had gewoon blauwe plekken op m’n heupen van de veren van het matras, hahah. Achja, Londen is verder fantastisch dus dat nemen we dan wel op de koop toe. Gave foto’s, ben benieuwd naar het vervolg!

 19. Londen is zo’n geweldige stad! Ik ben er vier jaar geleden geweest, mijn vriend afgelopen zomer nog, dus die zal niet zo snel terug willen. Helaas πŸ˜‰

 20. heel erg leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑