Shoppen met de beutiful babes & shoplog

Afgelopen maandag was een druk dagje – eerst ging ik even Rotterdam in met m’n broer en daarna door naar Utrecht om te meeten met Sharon, Esmay en Lotte. Ook wel bekend als de beutiful babes, zoals onze WhatsApp groep heet haha. Ik had een camera bij en maakte tussendoor dus wat random foto’s. En natuurlijk heb ik ook wat dingen geshopt!


Ik was zelf een half uurtje later vanwege het bezoekje aan Rotterdam, maar gelukkig had de rest zich al even gestort op een lekkere lunch. En moesten er foto’s en filmpjes gemaakt worden van elkaar en van koffie, haha. Lotte heeft de hele dag gevlogd en die vlog komt volgens mij morgen online. En ik kan je alvast verklappen dat er genoeg beschamende scènes in gaan zitten, haha!


Toen we eindelijk weg waren bij het eettentje was het al wel best laat en moest er dus in beperkte tijd flink geshopt gaan worden! Sowieso moesten we natuurlijk naar de Ici Paris XL, Douglas en The Body Shop om de sale te bekijken. Al viel die stiekem best wel tegen, meh. ‘S avonds aten we pizza bij een van de Italiaanse eettentjes aan de grachten. Ook die viel best wel tegen (duur, zompige pizza en slechte service), maar gelukkig was het alsnog wel gezellig! Ik moest wat om laten zetten bij Hi en toen kreeg ik een soort truth or dare spel, wat we tijdens het wachten op de pizza hebben gespeeld.Ik hoopte op dikke sale shop actie, maar het viel wat tegen. Gelukkig had The Body Shop nog wel wat van de Glazed Apple lijn die ik echt super lekker vind! Ik kocht een soort boek met daarin een zeepje, lippenbalsem, mini showergel en mini bodybutter. Deze was nu €10 in plaats van €15. Lotte begon in The Body Shop over het Vitamine E serum dat echt super fijn is maar altijd veel te snel op gaat. Volgens haar was die van Yves Rocher echter net zo fijn en een stukje goedkoper. Voor een euro of €16 kocht ik het Elixer 7.9 serum. Ben benieuwd!Maar het belangrijkste was het vinden van een iPhone! Voor Kerst kreeg ik namelijk een houten iPhone en een financiële bijdrage van m’n ouders aangezien ze wisten dat ik heel graag de nieuwe iPhone 6 wilde hebben. Er eentje vinden bleek wat minder makkelijk, aangezien de Space Gray versie in Rotterdam overal uitverkocht was. In Utrecht kon ik er gelukkig wel eentje vinden! Ik koos de 64 GB variant aangezien ik wel lekker veel foto’s ermee wil kunnen maken. Inmiddels ben ik al helemaal over erop en werkt hij perfect. Happy! Nu nog op zoek naar heel veel toffe hoesjes, haha.


Uiteraard was het weer super gezellig met Lotte, Esmay en Sharon! En het werd ook wel weer tijd dat we gingen meeten haha, best een tijdje geleden. Na een laatste bezoek aan de Starbucks op het station was het toch echt tijd om afscheid te nemen. En ik ben suuuuper blij met m’n iPhone, m’n nieuwe baby haha. Thanks babes voor de leuke dag!

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Marloes 1 januari 2015

  Wat een super leuk dagje zo. Gezellige foto’s heb je gemaakt. En wat gaaf dat je de nieuwe Iphone hebt gekocht. Happy New Year!

 2. PinkFairy 1 januari 2015

  Leuke foto’s! En wat cool van je iphone! Ik wil stiekem de plus, maar dat komt aan het eind van het jaar wel.

 3. Dhini 1 januari 2015

  Lijkt mij gezellig dagje. Je maakt altijd parchtige foto`s. Graag wil ik van je leren hoor!

  Wat gaaf die iPhone…ik wil ook graag hebben

 4. femketje 1 januari 2015

  super gezellige dag 😀

 5. Annette - Ann Ages Gracefully 1 januari 2015

  Ziet er uit als een gezellige dag. Ik ben benieuwd naar de elixer van Yves Rocher

 6. mariëlle 1 januari 2015

  Het ziet er heel gezellig uit!

 7. Esmay 1 januari 2015

  Moest die laatste foto nou :(((( haha!
  Was echt supergezellig babes!

 8. lonneke 1 januari 2015

  ahh wat een leuke foto’s allemaal meiden!
  Ik vind die eerste van Lotte echt leuk haha!
  liefs Lonneke

 9. Lenneke 1 januari 2015

  Potverdikke, wat is mijn stadje toch mooi en wat maak je toch mooie foto’s.

 10. Wen 1 januari 2015

  Prachtige foto’s! Heb je de foto’s met de Panasonic GF5 gefotografeerd?

 11. Mariska 2 januari 2015

  Oh wat leuk zeg alle foto’s! Veel plezier met je iPhone! Vind het wel jammer dat Esmay niet meer blogt en op Social Media is, vond haar leuk om te volgen!

 12. Benthe 3 januari 2015

  Vier mooie meiden bij elkaar, het ziet er super gezellig uit! En geniet van je iPhone, hij is heerlijk.

 13. Sharon 3 januari 2015

  Have fun met je iPhone guuurl <3 het was leuk

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén