Reading, watching, listening

Een tijd geleden heb ik al eens een post gemaakt over wat ik op dit moment aan het lezen, kijken en luisteren ben. En aangezien ik ongeveer altijd wel bezig ben met een boek of spannende serie en compleet verslaafd ben aan een of ander album, dacht ik.. Let’s do it again! Lees dus vooral verder als je wilt weten waar ik op dit moment mee bezig ben.Zo kocht ik laatst het boek van Zoë (ook wel bekend als Zoella). Ik dacht eigenlijk dat het een boek zou zijn waarin ze zelf vertelt over haar leven en hoe ze succesvol is geworden, maar dat is dus niet zo! Al is het verhaal wel gebaseerd op Zoë’s leven eigenlijk, want het gaat over een meisje dat succesvol wordt met haar blog en ook over bijvoorbeeld de paniekaanvallen waar Zoë zelf ook lange tijd last van heeft gehad. Het is overigens inmiddels wel duidelijk dat Zoë het boek zelf niet heeft geschreven, maar het door een ghostwriter is gedaan en zij alleen de ideeën heeft aangeleverd ervoor. Tot nu toe vind ik het verhaal wel lekker weg lezen en prima om vlak voor het slapen even een paar hoofdstukken van te lezen!

Tijdens de kerstvakantie heb ik de serie Under The Dome gekeken.. Maar achteraf gezien was dat best slecht haha. Daarna ben ik begonnen aan How to Get Away with Murder en dat vind ik, ondanks de wellicht wat lugubere titel, heel tof! Het gaat over studenten die aan hun rechtenstudie zijn begonnen en Annalise Keating als een van hun professoren krijgen. Zij noemt haar colleges “How to Get Away with Murder” en selecteert elk jaar een groepje studenten die mee mogen lopen in het advocatenkantoor wat ze naast haar baan als professor heeft. Dat lijkt tof, maar al snel wordt het een stuk gecompliceerder als er op de universiteit een studente vermoord wordt en zowel de studenten als de professor er steeds meer in verwikkeld lijken te raken.. Ik vind de serie echt heel tof, heerlijk spannend en uniek!

Wat betreft muziek ben ik op dit moment helemaal verslaafd aan Walk The Moon. Lekker vrolijke nummers! Vooral Shut Up And Dance vind ik leuk, maar ook de andere nummers op het album vind ik aan te raden. En tussendoor luister ik het nieuwste album van Take That (een beetje stiekem) wat denk ik wel in dezelfde categorie valt, haha.

Welke dingen kijk, lees en luister jij op het moment?

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Frances 8 januari 2015

  Ik heb het boek van Zoë ook, maar ik was super teleurgesteld. Helaas!

 2. Eline 8 januari 2015

  Die serie lijkt me erg spannend! Zeker een aanrader ^^

 3. Milou 8 januari 2015

  Oh ja, dat verhaal over dat boek van Zoë heb ik maar half meegekregen… Toch lijkt het me wel een leuk boek eigenlijk! Weer eens wat anders dan beautytips van beautybloggers, haha!

 4. Lotte 8 januari 2015

  Ik blijf het toch jammer vinden dat Zoe het boek zelf niet heeft geschreven, maar desondanks zou ik het boek wel graag willen lezen. Sommige dingen zullen vast heel herkenbaar zijn, haha. En die serie is way too spannend voor mij!

 5. Esmay 8 januari 2015

  Ik dacht inderdaad ook dat Zoe het zelf had geschreven, maar toen ik hoorde dat het door een ghostwriter was dacht ik van oh meh. Is dat stom? Alhoewel het me best een leuk boek lijkt.

 6. Denise 8 januari 2015

  Ik ben benieuwd naar het boek van Zoella, heb er al veel wisselende verhalen over gehoord!

 7. Sophie 8 januari 2015

  Ik vind het nog steeds jammer dat Zoe het boek niet zelf heeft geschreven. Ik hoop dat dat nog komt, ik zou zo graag een verhaal vanuit haar perspectief willen zien! De serie die je nu beschrijft klinkt echt heel erg leuk, ga ik onthouden!

 8. Larissa 8 januari 2015

  Ooh hey wat jammer, dacht ook dat het een boek was over Zoe zelf! En dat het door een ghostwriter is geschreven wist ik nog niet… hmmmms – nouja alsnog wel leuk dat het een prettig boek is om te lezen!

 9. Lies 8 januari 2015

  Ik ben wel heel benieuwd naar het boek. Binnenkort toch maar eens er naar gaan kijken, want het stapeltje met boeken die ik nog moet lezen begint steeds kleiner te worden haha. Shut up and dance vind ik ook een erg leuk liedje.

 10. Manon 8 januari 2015

  Ik hoor niet zulke goede verhalen over het boek helaas… ik denk niet dat ik het ga aanschaffen.

 11. Marije 8 januari 2015

  Oooh, Take That! Niet verder vertellen, maar ik moest huilen toen ze uit elkaar gingen. Mijn broertje pest me er nog steeds mee… hahaha. Té erg!

 12. Ashley 8 januari 2015

  Ik had nog nooit van Walk the Moon gehoord; ik ben enthousiast! Wat een heerlijke muziek! Word ik helemaal happy van!

 13. peggy timmermans 8 januari 2015

  Ik kende dit boek helemaal niet! Lijkt me wel leuk!

 14. Sofie 9 januari 2015

  Waar kopen jullie dat boek? Ik wil hem ook! x

 15. Kirsten 9 januari 2015

  Ik was erg benieuwd naar het boek van Zoë maar ik hoor er allemaal teleurstellende dingen over.. Super jammer! Fijn dat het wel lekker wegleest.

 16. Saskia 9 januari 2015

  Het boek van Zoë staat ook nog op mijn lijstje!

 17. Eilish (artisticstateofmind) 10 januari 2015

  Hey, under the dome is niet slecht!

 18. Mariel 11 januari 2015

  Het boek van Zoe heb ik nog niet gelezen maar ben wel erg benieuwd!

 19. joor 12 januari 2015

  Walk the moon is echt leuk <3 en dat liedje is echt geweldig!! 🙂 i ben benieuwd naar hun cd….
  Verder lijkt me dat boek ook geweldig!! 😀

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén