Gosh Velvet Touch lipsticks winter 2014

Stiekem draag ik niet zo vaak lipstick, of eigenlijk bijna nooit. Vooral uit angst om er ineens zonder het door te hebben uit te zien als een clowntje haha. Toch kan het een look helemaal af maken en gelukkig zijn er ook genoeg minder opvallende kleurtjes die toch heel mooi zijn. Zoals de Velvet Touch lipsticks die je in de wintercollectie van Gosh kunt vinden!


In totaal zijn er 8 kleuren en ik heb er 4 opgestuurd gekregen. Sowieso werd ik al blij van de mooie, strakke en zwarte hulzen. En ook de kleurtjes zelf zien er mooi uit! Nude, maar niet zoals de kleurtjes die meer doen denken aan concealer. Twee kleurtjes zijn meer richting het roze en twee zijn meer bruinig.
Laten we beginnen met de frisse roze tinten, #155 Innocent en #156 Romance. De een lijkt aardig op de kleur van mijn eigen lippen, de andere vind ik echt een Barbiekleur. Opvallend is dat die eerste lipstick veel meer dekkend lijkt te zijn dan Romance. Ook op je lippen zie je dat verschil, al zijn ze allebei zeker niet extreem dekkend. Romance is niet echt mijn ding, de kleur vind ik niet zo mooi staan bij mezelf. Innocent vind ik zelf wel weer mooi! En in eerste instantie leek het even dat de lipsticks eventuele velletjes benadrukken, maar al snel lijken ze bijna te versmelten met je lippen en verdwijnt dat effect. Gelukkig!
#161 Sweetheart en #162 Nude zijn meer aan de bruine kant, waarbij de een weer net wat meer dekkend is dan de ander. Sweetheart vind ik zelf wel érg bruin en is wederom niet zo mijn ding. Nude vind ik daarentegen wel weer best mooi. Net als Innocent niet heel opvallend. Wat betreft houdbaarheid op de lippen doen de lipsticks het overigens gemiddeld – de lipsticks zijn best creamy en verdwijnen dus na een paar uur wel.

Innocent en Nude zijn in ieder geval zeker mijn favorieten! Ik vind ze beiden mooi en het zijn kleuren die ik vaker durf te dragen. Romance en Sweetheart zijn niet echt kleuren die bij mij goed staan maar ik kan me voorstellen dat ze bij anderen juist wel weer mooi zullen zijn. De Gosh Velvet Touch lipsticks zijn onderdeel van de wintercollectie 2014 en kosten €9,49 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Lotte 14 januari 2015

  Hooray voor zeven full face foto’s van Mayo in de ochtend! 😀 En over de lipsticks: ik vind ze voor mij denk ik net te licht, te subtiel, maar bij jou vind ik Sweetheart inderdaad heel mooi!

 2. Milou 14 januari 2015

  Wat een goede review! Ik ben zelf niet zo kapot van lipsticks, maar ze staan jou wel erg goed! En inderdaad, Sweetheart staat je erg goed. Prachtige foto’s weer!

 3. mariëlle 14 januari 2015

  Er zitten leuke kleurtjestussen, maar ze passen niet allemaal bij me!

 4. Kirsten 14 januari 2015

  Erg mooie draagbare lipsticks zeg! (:

 5. Esmay 14 januari 2015

  Innocent en Nude zijn ook mijn favorieten denk ik! Vooral Innocent, want helemaal echt nude vind ik bij mezelf zooo niet staan, en die geeft nog een beetje een roze tintje.

 6. Rachel 14 januari 2015

  hmm de kleuren vind ik niet echt gepigmenteerd het is meer een balsem lijkt het

 7. Sophie 14 januari 2015

  Ik heb er zelf ook een aantal en droeg ze regelmatig. Moet ik weer doen, ik vind ze zo fijn aanvoelen! 🙂

 8. Danielle 14 januari 2015

  Ik vind de kleurtjes er mooi uit zien. Ben wel benieuwd geworden!

 9. Anita 14 januari 2015

  Mooie kleuren, al denk ik dat ze voor mij te licht zijn.

 10. Svenja 14 januari 2015

  Mooie zachte en neutrale tinten! In vind de meeste je erg pretty staan! <3

 11. lonneke 14 januari 2015

  ahh ik ben wel dol op dit soort subtiele kleurtjes!
  En wat zijn het toch weer prachtige foto’s.
  Nude vind ik je echt goed staan:)

 12. Manon 14 januari 2015

  Jou staat ze ook heel goed. Ik heb ze toevallig ook online staan!

 13. Lotje 14 januari 2015

  Ik vind ze heel mooi! Ik heb Innocent ook en vind m prachtig! X

 14. Elise 14 januari 2015

  Het zijn prachtige kleurtjes ook al ben ik niet zo van nude, zonde dat je geen lipsticks draagt, het maakt je hele look af en niet zo saai

 15. Kimberly 14 januari 2015

  Ik vind Innocent een heel mooi kleurtje die je goed staat! De andere vind ik eigenlijk niet zo bijzonder maar deze springt er wel uit vind ik!

 16. Dionne 14 januari 2015

  Wat een super mooie lichte kleurtjes! Tof!

 17. Maaike 14 januari 2015

  Ik had fellere kleurtjes verwacht, maar dit ziet er ook erg subtiel & mooi uit! 🙂

 18. Teddy 14 januari 2015

  Ik vind de kleurtjes erg mooi, ook lekker draagbaar! Wat een mooie foto’s maak je trouwens!

 19. femketje 14 januari 2015

  die donkere tinten zijn wel erg mooi 😀

 20. Evelien 14 januari 2015

  Ik vind Innocent heel erg mooi! Sweetheart vind ik ook wat te bruin ja, die zou mij niet zo goed staan. Fijn dat de langdurigheid wel in orde is!

 21. Astrid 15 januari 2015

  Ik vind sweetheart je echt prachtig staan!!

 22. Karlien - Polished Cats 15 januari 2015

  oh ik vind de kleurtjes wel tegen vallen op de lippen
  ik had de kleurtjes veel duidelijker verwacht, spitjig

  liefs
  Karlien

 23. Julie 15 januari 2015

  Volgens mij zou het jou echt wel staan als je wat vaker lipstick zou dragen! 🙂
  Ik vind deze kleurtjes een beetje tegenvallen, al heb ik zelf wel een lipstick van Gosh die ik erg mooi vind! 🙂

 24. Bianca 15 januari 2015

  Wat een mooie kleuren, ik vind van de vier eerder bij de lente dan bij de winter passen 🙂

 25. Eline | Simply Handwritten 23 juli 2015

  Ik vind nude je erg mooi staan, Marjolein!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén