Good Food: Ellis Gourmet Burger

Dat Rotterdam Centraal een flinke upgrade heeft gehad zal jullie vast en zeker niet ontgaan zijn – wellicht dat je zelfs niet weet hoe het er voorheen uit zag. Maar niet alleen CS zelf is veranderd. Er komen namelijk ook steeds meer leuke hotspots bij in Rotterdam en rondom het station! Zoals bijvoorbeeld Ellis Gourmet Burger, oorspronkelijk uit België.
En wat ze daar hebben lijkt me al wel duidelijk – burgers! Allerlei soorten gegrilde burgers, zoals bijvoorbeeld de Funkie Chicken burger die je op de foto ziet. Dat was tijdens mijn tweede bezoekje aan Ellis, de eerste keer ging ik voor de Classic burger. Allebei vond ik ze echt heerlijk. Lekker brood, een lekkere burger en een combinatie van lekkere groenten en saus. Maar ook de huisgemaakte milkshakes, ice tea en limonade zijn aanraders! En als side dish kun je verschillende dingen kiezen, al ging ik beide keren voor friet. Met lekker pittige mayonaise!

De locatie van Ellis Gourmet Burger is ideaal – aan de zijkant en net iets buiten het station. Super handig als je nog even lekker wilt dineren voordat je een lange treinreis moet gaan maken of als je bijvoorbeeld op een centrale plek af wilt spreken. Met een gemiddelde prijs van €9 per burger is het niet de goedkoopste optie en met friet en drinken zit je al snel op €15-20 p.p. maar mij maak je 100% gelukkiger met dit dan met een bezoekje aan de Burger King! Wat mij betreft dus zeker een aanrader. En check de site als je meer wilt weten over de keten en het menu!

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. marloes 22 januari 2015

  Hee wat leuk dat Ellis nu ook in R’dam zit. Ik heb er toevallig laatst in Gent gegeten. De burgers smaken ontzettend lekker!

 2. Dionne 22 januari 2015

  Ziet er heel goed uit! Moet ik onthouden!

 3. Emilia 22 januari 2015

  Dit ziet er zo leuk uit! Ik heb alleen gehoord dat de enige vegan burger op de kaart niet zo’n succes is, wat ik nu dus echt onwijs jammer vind, omdat het er supergezellig uitziet! Prachtige foto’s weer, zo sfeervol. 🙂

 4. Eline 22 januari 2015

  Echt super leuk! Hele leuke foto’s en het ziet er lekker uit ^^

 5. Manon 22 januari 2015

  Zo dat ziet er zo lekker uit he! ik ga nu dus ontbijten, want ik krijg honger hhahaha

 6. Sophie 22 januari 2015

  Oh wat een heerlijke foto’s en heerlijke burgers! Ik ben echt dol op dit soort burgers; Pickles in de Markthal is ook héél lekker!

 7. Nina 22 januari 2015

  Oeh dat ziet er zo lekker uit!

 8. Esmay 22 januari 2015

  Die burger ziet er echt vet lekker uit! Veel lekkerder en voedzamer dan de Burger King of McDonald’s. Misschien wel duurder, maar dan heb je ook wel wat!

 9. femketje 22 januari 2015

  ziet er lekker uit ;D

 10. Amy 22 januari 2015

  De Ellis is echt súper! Ik ga er altijd eten als ik in Antwerpen of Gent ben en iedere keer is het weer heerlijk! 😀

 11. Maaike 22 januari 2015

  Ohh, dit lijkt me heerlijk!

 12. Emily van Kampen 22 januari 2015

  Je kunt echt heerlijk eten bij Ellis! Er zijn nu zo veel goede hamburger restaurants in Rotterdam dat het moeilijk kiezen wordt!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén