Catrice Fuchsiarama

Catrice nagellak koop ik over het algemeen op twee momenten: als er een toffe LE uit komt of als het schap op de schop gaat en je 50% korting krijgt op veel producten. En aangezien het voorjaar eraan komt gaat Catrice dat tweede doen! Check hier bijvoorbeeld de nieuwe producten die eraan zullen komen. Toen ik zondag in Rotterdam was nam ik dan ook een roze kleurtje mee met 50% korting.
Dit kleurtje heet Fuchsiarama en dat is natuurlijk niet voor niets – de kleur is nou eenmaal fuchsia. En heel tof! In eerste instantie leek hij me niet eens zo bijzonder, maar hij heeft toch wel wat. Niet echt roze, niet echt rood, niet echt framboos. Ook voor een roze kleur niet eens zo opvallend en dat vind ik zelf ook wel wat handiger voor werk enzo. Hij dekt perfect in 2 laagjes en ik vind de kwastjes van Catrice nagellak altijd erg fijn! Iets minder vind ik hoe goed ze op je nagels blijven zitten en ook bij dit kleurtje verwacht ik dat hij na 2-3 dagen wel aan vervanging toe is. Tot die tijd geniet ik in ieder geval van het leuke en misschien al een beetje lente-achtige kleurtje!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Frances 16 januari 2015

  Ik vind het ook een hele mooie kleur!

 2. Lotte 16 januari 2015

  Niet heel bijzonder, maar toch vind ik dit een heel leuk kleurtje. Ik draag graag dit soort tinten, eigenlijk. Het hoeft niet altijd glitterig, superfel of op een andere manier speciaal te zijn!

 3. Eline 16 januari 2015

  Wat een ontzettend leuk kleurtje! Niet te opvallend maar wel aanwezig ^^

 4. Mandy 16 januari 2015

  Prachtige kleur

 5. Miron 16 januari 2015

  Zo tof deze kleur, zeker een van mijn Catrice favorieten! Ik vind ‘m voor je teennagels ook erg leuk. 🙂

 6. Sophie 16 januari 2015

  Ik vind je nagellak swatches altijd zo prachtig; daardoor vind ik alle lakjes zo mooi dat ik ze wil hebben haha!

 7. Svenja 16 januari 2015

  Oeh, deze kleur laat mijn hartje echt sneller kloppen! Ik ben echt dol op van die felle roze kleurtjes!

 8. Manon 16 januari 2015

  Wauw prachtige kleur!

 9. Carola 16 januari 2015

  Wat een mooi kleurtje!!

 10. Lisa's Beautybabbels 16 januari 2015

  Wat een mooi kleurtje zeg!

 11. Lies 16 januari 2015

  Wat een prachtig kleurtje!

 12. Evelien 16 januari 2015

  Wat een heerlijk vrolijk & levendig kleurtje! Hij zit idd precies tussen rood en roze in!

 13. Linda / Oh My Beauty 16 januari 2015

  Wat een mooi kleurtje! Ik krijg gelijk zin in de lente!

 14. Eline 16 januari 2015

  Heel erg lekker kleurtje!

 15. Anne Solveig 17 januari 2015

  Aaah, je foto’s zijn altijd ZO MOOI licht!

 16. Wendy 17 januari 2015

  Leuke kleur! Ik heb volgens mij zo’n soort kleur in mijn stash van de oude collectie, nl. raspberry fields forever. Ik zou hem wat vaker moeten dragen!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén