MUA – Undress Me & Undress Me Too

Een hele tijd geleden kocht ik twee palettes van MUA, namelijk Undress Me en Undress Me Too. En daarna verdwenen ze eigenlijk al snel in mijn stash zonder er eigenlijk ooit wat over te schrijven. Maar mooi zijn ze eigenlijk wel en een beetje aandacht verdienen ze dus zeker.


Wellicht dat de kleuren je wat bekend voorkomen – Undress Me is een dupe voor Urban Decay Naked 1 en Undress Me Too is een dupe van Urban Decay Naked 2. Meer merken komen met dupes van deze populaire palettes (W7 bijvoorbeeld), maar ik moet zeggen dat deze twee palettes van MUA tot nu toe mijn favoriet zijn.
En dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn prima gepigmenteerd en werken fijn. En nog belangrijker – ze werken ook goed op je ooglid. Vaak heb ik met meer nude achtige tinten dat je ze moeiteloos weg vaagt zodra je er mee probeert te werken (hoi W7), maar met deze palettes is dat niet zo. Undress Me Too vind ik vanwege de net wat koelere tinten mooier dan Undress Me, al is dat natuurlijk geheel persoonlijk! De shimmery kleuren in beide palettes zijn echt top. De matte kleuren uit beide palettes zijn wel wat matig en vrij droog, vooral de zwarte kleur had beter gekund.

Ik maakte een look met beide palettes maar overwegend met Undress Me Too. Van dat palette vind ik de vierde kleur in de onderste rij echt prachtig en die gebruikte ik dan ook op het bewegend ooglid! Een beetje donkerbruin in de crease en een licht kleurtje bij de binnenste ooghoek en richting de wenkbrauw.. en you’re good to go!

Deze MUA palettes zijn wat mij betreft – zeker voor de prijs – prima om aan je collectie toe te voegen! Vooral Undress Me Too is bij mij favoriet, maar ook Undress Me is mooi. Zo goed als de Urban Decay palettes zijn ze niet, zeker als je naar de matte kleuren kijkt. Ik ben er wel meer van onder de indruk dan de W7 dupes en Undress Me Too heb ik de laatste tijd behoorlijk vaak erbij gepakt! MUA kun je bij verscheidene Kruidvat vestigingen kopen en de palettes kosten €5,99 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Manon 29 december 2014

  Wat een mooie palettes.

 2. Sonja 29 december 2014

  Wat mooi… Ik kreeg met kerst ook twee Mua palettes. Daarvan is er 1 de Undress me too. Ga ze snel proberen, ze zijn prachtig!

 3. mariëlle 29 december 2014

  Ik heb ze ook allebei en ik vind ze ook erg mooi!

 4. Mandy 29 december 2014

  2 prachtige paletten

 5. femketje 29 december 2014

  woah die staan nog steeds op mijn wishlist!

 6. Dionne 29 december 2014

  Ik ben al heel lang op zoek naar dat tweede palette, maar die si bijna altijd uitverkocht..

 7. Sophie 29 december 2014

  Ik heb de Sleek palettes, dus vandaar dat ik MUA niet aanschaf. Ik heb zoveel! Maar ze zijn zeker heel erg mooi 🙂

 8. Svenja 29 december 2014

  Ik vind de kwaliteit van deze paletten echt verrassend mooi! Zelf heb ik het undress me, en ik gebruik het palette regelmatig met veel plezier!

 9. Maaike 29 december 2014

  Dit zijn echt de kleuren die ik veel gebruik & heel mooi vind! <3

 10. wies 29 december 2014

  Ik heb deze palettes zelf niet in mijn stash omdat ik de originele UD palettes heb. Ik kocht laatst drie palettes van Revolution om uit te testen en die kwaliteit vind ik ook wel goed (: Prachtige ooglook trouwens <3

 11. Marloes 29 december 2014

  Ze zijn beide heel erg mooi! Prachtige look heb je ermee gemaakt!

 12. Kelly 29 december 2014

  Mooie palettes! Ik vind je looks ook erg mooi. 🙂

 13. Lisa's Beautybabbels 29 december 2014

  Wat een prachtige palettes. Je looks zijn erg geslaagd 🙂

 14. Renee 29 december 2014

  Wauw wat een prachtige palleten! ♡

 15. Tania 29 december 2014

  Ik heb beide palettes en gebruik ze eigenlijk te weinig. Mooie look heb je gemaakt

 16. Karlien - Polished Cats 29 december 2014

  oh twee prachtige palettes!
  echt wow en die look ook

  liefs
  Karlien

 17. Amelie 31 december 2014

  Ik vind ze ook heel fijn, je look is echt mooi!

 18. Lotte 7 januari 2015

  mooie palettes en helemaal niet duur! Lijken me erg fijne producten 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén