Maybelline Color Tattoos – On and On Bronze & Pink Gold

De Color Tattoos van Maybelline bestaan al een flink tijdje, maar ik moet zeggen dat ik nu pas echt door begin te krijgen hoe fijn ze eigenlijk zijn. Het zijn weliswaar crème oogschaduws en dat geeft me altijd flashbacks naar vieze, vettige en creasende producten. Maar niets is minder waar, want dat zijn ze dus niet! Ik had er al een paar en kocht laatst twee nieuwe kleuren die nu zeker weten favoriet zijn.En dat zijn On and On Bronze en Pink Gold. Twee shimmery, warme kleuren die mooi zijn voor het bewegend ooglid en prima bij een alledaagse look kunnen. De Color Tattoos zijn gel-cream oogschaduws in glazen potjes die eenmaal opgedroogd eigenlijk niet anders aanvoelen dan gewone oogschaduw! Ik vind ze zelf vooral handig omdat het zo lekker snel is – even opsmeren, laten drogen (dat gaat super snel!) en eigenlijk kan je dan al klaar zijn.


Op de swatchfoto zie je links Pink Gold en rechts On and On Bronze. De kleuren zien eruit zoals je verwacht bij de namen en ook zoals ze eruit zien in de potjes. En voor een crème oogschaduw geven ze behoorlijk wat kleur af! Zelf draag ik ze het liefst als een “wash of color” op het bewegend ooglid. Ik breng dan een lichte en matte crème oogschaduw van Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow in de kleur Bone) aan op het bewegend ooglid en met een synthetische, platte oogschaduwkwast dan de Maybelline Color Tattoo op het bewegend ooglid. Eyeliner en mascara erbij en klaar! Op de ooglidfoto’s zie je trouwens On and On Bronze in actie. Deze kleur is vrij warm en staat heel mooi bij groene of bruine ogen. Pink Gold lijkt er overigens eigenlijk best op, alleen dan wat meer roze.

Ik vind ze echt mega fijn werken en zeker aanraders! Niet alleen omdat het snel werkt, maar ook omdat ze bij mij net zo goed blijven zitten als oogschaduw met een goede oogschaduwbasis. Een (werk)dag haal ik er dus prima mee. Voor maximaal effect kun je er trouwens ook prima nog gewone oogschaduw overheen aanbrengen, maar het hoeft zeker niet. De Maybelline Color Tattoo oogschaduws kosten €10,49 per stuk maar zijn gelukkig regelmatig in de aanbieding. Heb jij deze oogschaduws al eens geprobeerd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Lotte 4 december 2014

  Jaaa, deze zijn fijn hè? Ik gebruik ze ook graag op het hele ooglid, werkt echt makkelijk en snel en ziet er toch een stukje leuker uit dan zonder oogschaduw.

 2. Denise 4 december 2014

  Ah dit ziet er heel fijn uit! Lekker subtiel!

 3. Mandy 4 december 2014

  Het zijn mooie kleuren, wel wat prijzig….

  • Marjolein 6 december 2014 — Berichtauteur

   Daarom zeker wachten op een aanbieding! Ik kocht ze tijdens een 1+1 gratis actie bij Kruidvat, scheelt een hoop :).

 4. Mariëlle 4 december 2014

  De kleuren zijn echt prachtig!!

 5. Sophie 4 december 2014

  Mooie subtiele look heb je ermee gemaakt! Ik heb er twee, maar wel echt twee mega opvallende kleuren. Die pak ik er niet heel gauw bij, maar deze twee kleueren staan nog op de lijst!

 6. Svenja 4 december 2014

  Wat een prachtige glans hebben de kleurtjes, heel mooi!

 7. Denise 4 december 2014

  Ik vind dit echt een prachtig product ! Ik heb zelf ook on and on bronze, echt een prachtig kleurtje ! X

 8. Anita 4 december 2014

  Ik vind deze zo mooi, heb ze zelf ook en gebruik ze bijna iedere dag!

 9. Dionne 4 december 2014

  Ze zien er prachtig uit!

 10. Manon 4 december 2014

  Wauwie wat ziet dat er mooi uit!

 11. Miranda 4 december 2014

  Ik heb er ook een aantal , en ik ben er dol op 😀

 12. Esra 4 december 2014

  Mooie kleuren! X

 13. Lotje 4 december 2014

  Ik heb ze nog steeds niet! Ik moet ze echt een keer halen, want ze zijn prachtig! x

 14. Natascha 4 december 2014

  Leuk dat je hier over schrijft! On and on Bronze is denk ik wel mijn favoriete make-up product. Je hebt snel een mooie look met dit product, ik vind hem onwijs fijn!

 15. Marion 4 december 2014

  Zien er erg mooi uit, het zelf een andere kleur en vind ze zo fijn. wil ook zeker meer kleuren!

 16. Rachel 4 december 2014

  ik heb ze ook en vind ze een beetje tegenvallen de donker blauwe is wel heel gaaf op het ooglid

 17. Julie 5 december 2014

  De swatches zien er goed uit, maar op het oog vind ik ze niet opvallend genoeg. Dan vind ik de soortgelijke oogschaduws van Bourjois beter! 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén