Design Collection by GoCustomized

Dat je tegenwoordig zelf telefoonhoesjes kunt ontwerpen is op zich niet iets nieuws, maar als een webshop dat combineert met designs gemaakt door verschillende ontwerpers heb je toch wel mijn interesse gewekt! De webshop GoCustomized heeft dat gedaan en brengt nu de Design Collectie uit, vol met telefoonhoesjes met unieke prints en designs. Ik mocht er eentje uitkiezen…


… Maar voor de verandering deed ik dat eens niet voor mezelf. Toen ik namelijk vertelde over de collectie keek m’n moeder me met schattige puppy-ogen aan en liet ik haar er dus eentje uitzoeken. Ze heeft zelf een Samsung S3 mini en is nogal van de artsy dingen – en dus koos ze voor een hoesje met een wascokrijtjes-regenboogprint. Daar kun je trouwens best toffe DIY’s van vinden, bijvoorbeeld deze misschien niet super goede maar wel super schattige tutorial. Gelukkig is dit hoesje gewoon van hard plastic en niet van wascokrijtjes, haha. En ik vind ‘m eigenlijk ook wel heel tof! Lekker vrolijk en hij sluit echt perfect aan op de telefoon. Bovendien is het hoesje heel dun maar toch ook stevig, en dat vind ik ook wel een grote plus.

GoCustomized is een webshop waar je zelf hoesjes kunt ontwerpen, zoals bijvoorbeeld een Samsung galaxy hoesje met foto, maar nu hebben ze dus ook de Design Collectie. Verscheidene kunstenaars hebben hier toffe ontwerpen aan toegevoegd en er komen er nog meer bij! En er zijn verschillende materialen – niet alleen all around hardcases zoals het hoesje in deze blogpost, maar bijvoorbeeld ook semi transparant of op bamboe gedrukt. Ik vind het alleen al ideaal dat ze al ontworpen hoesjes hebben want ik ben echt zo slecht in het kiezen van een eigen foto, haha!


Mijn moeder is gelukkig helemaal in haar nopjes met het nieuwe hoesje. Oh en ik had het hoesje trouwens niet alleen super snel binnen, maar je krijgt ook updates via mail en sms over de status van je bestelling. Handy! De Design Collectie kun je hier vinden en de meeste hoesjes zijn rond de €25 per stuk. Heb jij een hoesje om je telefoon?

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Jorinde 20 december 2014

  Ik had een hoesje om mijn telefoon.
  Eentje van de six, maar die in nu helaas overleden. Vind het een leuk concept.
  Maar wel prijzig voor een telefoon hoesje ( voor mijn budget, dat is natuurlijk voor iedereen zelf te bepalen of je het geld ervoor over hebt)

  Maar ik ga deze site wel onthouden! leuk voor kadootjes enzo.
  Ook voor mijn vader en broertje ( daar kan ik namelijk nooit iets voor vinden haha)

  xx

 2. Beautydagboek 20 december 2014

  Wat een leuke keuze van je moeder! Lief dat je haar eentje hebt laten uitkiezen. Ik heb altijd een hoesje om mijn telefoon, anders ben ik veel te bang dat hij kapot gaat. Gelukkig heb ik nu een paar goede waar ik tussen kan wisselen :).

 3. Dagmar 20 december 2014

  Aah deze is zo mooi, superleuk! En wat een mooie foto’s heb je ervan gemaakt, geweldig om te zien!

 4. Sophie 20 december 2014

  Wat een leuk hoesje! Echt heel vrolijk ook 🙂

 5. Manon 20 december 2014

  Wat een leuk kleurrijk hoesje!

 6. femketje 20 december 2014

  awesome design 😀

 7. Stephanie 20 december 2014

  Wat een mooi ontwerp!

 8. Debby 21 december 2014

  Leuk!! Ik heb zelf zo’n wasco schilderij op de gang hangen :):)

 9. Floor Daasvand 22 december 2014

  Wat een supertof hoesje! Ik heb nu al 5 maand een nieuwe mobiel en nog steeds geen hoesje *oeps* misschien wordt het maar eens tijd om een leuk hoesje te scoren!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén