Dank u Sinterklaasje!

Eigenlijk hadden we hier thuis collectief besloten dat Sinterklaas dit jaar geskipt werd en we volledig voor Kerst zouden gaan. Maar stiekem vind ik Sinterklaas nog steeds veel leuker en gezelliger en werd ik door alle andere mensen die wel Sinterklaas gingen vieren juist alleen maar enthousiaster gemaakt. En dus kondigden m’n broer en ik op donderdag aan dat we het toch wilden vieren en werden er snel wat cadeautjes geregeld. En tsja, de Sinterklaas hier thuis (hoi mam) kon het ook niet laten om wat dingetjes te kopen. Benieuwd wat ik heb gekregen van de goede, oude Sint?Heel veel leuks! Een paar dingen had ik zelf uitgekozen en een paar dingen waren echt een verrassing. Zoals de Kruidvat giftcard (dat komt altijd goed van pas!) en al het lekkere eten! En ik ben heel blij met de Glazed Apple douchegel van The Body Shop, want ik heb al super vaak in m’n handen gestaan met de producten van deze lijn. Hij is nieuw toegevoegd aan de kerstcollectie en ik vind de lijn echt heerlijk! En natuurlijk is Essie nagellak altijd goed. Ik kreeg een zwarte (Licorice) en een blauw/groenige met mooie shimmer (Naughty Nautical). Daar komen denk ik nog wel swatches van want ze zijn awesome! Het doosje met Sinterklaas smoeltjes is stiekem al op haha, dat is echt zo’n jeugdsentiment-dingetje. Ze blijven lekker!

Heb jij nog leuke cadeautjes gekregen van Sinterklaas?

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Dina 7 december 2014

  Wat leuk om te zien! Fijn ook dat je zo’n leuke Sinterklaasavond hebt gehad. Ik had op 5 december een kitten in mijn schoen (ook echt een tof cadeau van de Sint).

 2. Sophie 7 december 2014

  Ze kennen je goed! Hihi! Die nagellakjes zien er echt te gek uit, ik kan niet wachten tot je swatches! Fijn weekend!

 3. Denise 7 december 2014

  Wat een onwijs leuke cadeautjes! De lakjes van Essie zijn super mooi! <33

 4. Dagmar 7 december 2014

  Waaauw wat een heerlijke cadeautjes en wat een mooie lakjes! So pretty <3

 5. Wies 7 december 2014

  ah wat een leuke dingentjes heb je allemaal gehad!

 6. Mariëlle 7 december 2014

  Wat een leuke dingetjes 🙂 Komt allemaal van pas!

 7. Miss Happinez 7 december 2014

  Super mooie Essie lakjes!

 8. Roxanne 7 december 2014

  Hartstikke leuk, last minute toch besluiten om Sinterklaas te vieren! Ik koop standaard een chocolade letter voor mijn vriend en mij, en mijn moeder koopt vaak een kleinigheidje en wat lekkers.
  Ik ben benieuwd naar de Essie lakjes, ze zijn erg mooi! En Smoeltjes, mmmm! Lang geleden dat ik die at, jeugd sentiment!

 9. Dionne 7 december 2014

  ik vind je lakjes heel mooi!

 10. Lisa's Beautybabbels 7 december 2014

  Wat een leuke dingen heb je gehad!

 11. Kelly 7 december 2014

  Mooie cadeautjes! 🙂

 12. Kelly 7 december 2014

  Wat een mooie cadeautjes! Sint kent je goed hihi 😉

 13. Judith 7 december 2014

  Wat een leuke cadeautjes! Wij vieren al sinds enkele jaren Kerst met cadeautjes en dus helaas geen Sinterklaas meer. 😛

 14. Priscilla 18 december 2014

  Fijne cadeautjes heb je gekregen. Lekker hoor, doe smoeltjes ;). Ik kreeg dit jaar van Sinterklaas een CD van Nirvana en drie blauwe stompkaarsen.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén