Christmas nails I

Jullie beloven dat ik jullie ga bestoken met bergen kerst nail-arts ga ik niet doen, want ik weet niet of het me gaat lukken haha. Maar ik heb er afgelopen weekend eentje gemaakt en ik hoop dat er nog wel meer gaan volgen. Kijk vooral verder om te zien wat ik voor deze nail-art heb gebruikt!

Ik maakte een nail-art met een image plate. The lazy way dus, al moet ik toegeven dat het lang geleden was en ik er niet zo goed meer in ben. Maar het blijft leuk, zeker voor printjes met dunne lijntjes. De imageplate die ik gebruikte komt van de webshop Dashica en ik gebruikte het zigzagpatroontje. Bij mijn ringvinger nagel mislukte de print grandioos en dus besloot ik daar dan maar een accentnagel van te maken. Met een rode basis en schattige stipjes!

Ik gebruikte de volgende nagellakken: OPI Red Lights Ahead… Where?, OPI My Boyfriend Scales Walls, CiatΓ© Fit For a Queen en de INM Out The Door topcoat. En een dottingtool voor de stipjes. Volgens mij kun je dat soort dingen nog wel in het assortiment van Essence vinden, en anders werkt bijvoorbeeld een speld of potlood ook wel! De accentnagel met stipjes maak je trouwens door ‘m eerst rood te lakken, dan redelijk grote stipjes te maken met een lichte kleur (zoals wit) en dan op die stipjes nog kleine stipjes te maken met een metallic kleur (zoals zilver). Super makkelijk en heel cute!

Misschien is het niet de meest unieke en spannende nail-art, maar ik vind ‘m wel leuk en perfect voor Kerst! Weet jij al wat je deze Kerst op je nagels gaat doen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. anna 14 december 2014

  Wat zijn je nagels leuk geworden! Vooral dat zigzag patroontje vind ik heel mooi.

 2. Marloes 14 december 2014

  Ah dit ziet er echt heel leuk uit! Lekker creatief! Heel mooi!

 3. wies 14 december 2014

  Oeh heel pretty <3

 4. Sophie 14 december 2014

  Oeh, ik vind het echt heel erg leuk!

 5. Jana 14 december 2014

  Ik vind hem zeker wel uniek πŸ˜€ En goed gelukt πŸ˜€ x

 6. femketje 14 december 2014

  super gaaf πŸ˜€ en feestelijk!

 7. Mariska 14 december 2014

  Eigenlijk heel erg simpel maar wel heel erg leuk!

 8. Lotje 14 december 2014

  Wat mooi gedaan! Super leuk! X

 9. Manon 14 december 2014

  Wat heb je dit super leuk gedaan!

 10. TypischKim 14 december 2014

  Subtiele maar leuke nailart!

 11. peggy timmermans 18 december 2014

  Super mooi en helemaal kerstproof! Ik heb het geduld niet om dit te doen!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén