Sunday snapshots

Afgelopen weekend was ik voor het eerst sinds tijden weer eens een weekendje bij m’n broer. Af en toe doe ik dat, sowieso om even te vluchten van m’n ouders maar ook omdat het best gezellig is en we dan leuke dingen in Rotterdam kunnen gaan doen! Op zondag was het van dat druilerige weer waardoor Rotterdam maar een sombere bedoeling wordt, maar het heeft toch ook wel iets. We gingen de stad in om wat te shoppen en naar de bios te gaan en tussendoor maakte ik wat random foto’s..

Zo stapten we even binnen bij Groos, een conceptstore waar je allerlei artsy en handgemaakte items van Rotterdamse bodem kunt vinden. Ik koop er eigenlijk bijna nooit wat (het is best duur..) maar het is heerlijk inspirerend om doorheen te lopen. Al vind ik de spullen met quotes van Mwah wel erg cool en wil ik misschien wel die poster met “Na regen schijnt de zon te komen”. Omdat het zo lekker Rotterdams is haha. Oh en hoe cosy warm zien die gebreide sjaals en mutsen eruit?!
In de stad zelf kocht ik zowaar eens helemaal niets. Ik wilde eigenlijk de Painterly Paintpot van MAC kopen om als oogschaduwbasis te gebruiken, maar ik vind ‘m toch wel erg donker in vergelijking met mijn huidskleur. Wel kwijlde ik even bij de kerstcollectie van MAC want die vind ik echt heel mooi en tof! Maar ik hield me in en kocht niets, haha. Hopelijk zie je op de foto’s wel een beetje wat ik bedoel met dat regen in Rotterdam iets heeft. Het maakt alles killer en kouder dan het normaal al is, maar dat past er ook weer heel goed bij. Van die wafel met witte chocolade en spikkels werd ik trouwens wel heel misselijk, haha!

We gingen naar Interstellar, een film over een groep onderzoekers die een oplossing zoeken voor het probleem dat men bijna niet meer op de aarde kan blijven leven. En dat in het heelal, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe verse planeet. Ik ging er met twijfel heen maar vond hem uiteindelijk best wel tof! Lekker spannend, en dat hij 2,5 uur duurt merk je nauwelijks. Sommige stukjes waren wel een beetje erg sciency en volgde ik met mijn zondagmiddagbrein niet helemaal, maar alsnog vind ik ‘m wel de moeite waard!

Heb jij leuke plannen voor dit weekend?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Sophie 22 november 2014

  Mooie foto’s weer! Ik ben echt dol op conceptstores, en Groos ziet er wel echt heel erg leuk uit! Die mutsen en sjaals! <3 Interstellar hoor ik veel goeds over, maar ik weet niet helemaal of het mijn ding wel is 🙂 De trailer vond ik wel leuk en sciency!

 2. Bo 22 november 2014

  Wat een leuke foto’s!

 3. Kelly 22 november 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 4. Vera 22 november 2014

  Wat een heerlijke foto’s! Het heeft idd wel iets zo’n druilerig dagje, maar hopelijk niet te vaak haha. Die wafel ziet er iig echt heel erg lekker uit.

 5. Daphne 22 november 2014

  Wat een mooie foto’s, ik hou van Rotterdam!

 6. Manon 22 november 2014

  Wat een mooie foto!

 7. femketje 22 november 2014

  wat zijn jouw foto’s toch altijd zo pretty en helder 😀

 8. Maaike 22 november 2014

  Hele leuke en mooie foto’s! Het heeft zo zijn eigen stijl vind ik 🙂

 9. Sharon 22 november 2014

  Ah die quotes zijn echt heel cool! Ik houd van jouw Rotterdam foto’s haha, jij bent daar echt pro in.

 10. Jill 22 november 2014

  Oehh die wafel! Gave foto’s heb je gemaakt 🙂

 11. Kelly 22 november 2014

  Wat een prachtige foto’s! Painterly is voor mij echt een perfecte kleur! Ik vind hem zo fijn als basis!

 12. robin 23 november 2014

  mooie foto’s 😀 010 best XD

 13. Rosanne 28 november 2014

  ik vind dat jij de sfeer in Rotterdam zo goed vast kan leggen!

  als ik mensen vertel hoe mooi Rotterdam wel niet is, snappen ze er vaak niks van.

  ik moet ze echt eens jouw foto’s laten zien, prachtig!

 14. Estrella 29 november 2014

  Leuke foto’s. Die items met quotes vind ik erg tof, hou ik van!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén