Een bezoekje aan een hele nieuwe Primark

En een zo goed als lege! Afgelopen donderdag ging ik samen met leuke Lara naar de opening van de nieuwe Primark in Rotterdam Zuidplein. Voor mij eindelijk eens lekker dichtbij en Lara mocht mij gelukkig meenemen als haar +1. Rond 9 uur stonden we dan ook al voor de deur – als pers mochten we om 9 uur naar binnen, de officiële opening was om 11 uur – en mochten we 2 uurtjes vertoeven in een heerlijk opgeruimde en lekker rustige Primark! Ik maakte tussendoor lekker veel foto’s en die zie je in deze blogpost.De Primark in Zuidplein is aardig wat ruimer dan die bij Alexandrium en dat vind ik toch wel wat fijner. Ook deze heeft twee verdiepingen en niet alleen kleding, maar ook onder andere make-up en accessoires voor in huis. En natuurlijk lekker veel sieraden, schoenen en tassen! Ik ben zelf sowieso fan van de broeken en schoenen van Primark (lekker cheap en ze zitten fijn), maar ze hebben ook de heerlijkste pyjama’s en toffe sieraden. En inmiddels ook al wat items voor Kerst, zoals super schattige shirts en mooie jurkjes!


Ik ging zelf met Lara maar natuurlijk waren er nog veel meer medebloggers. Zo kwamen we al snel Emilia en Iris tegen, maar ook onder andere Marije, Suzanne, Aranka, Lisanne, Edith en nog veel meer leuke mensen! Dat vind ik toch altijd het leukste aan dit soort events, en bovendien geeft het me weer wat motivatie om zelf te bloggen!


De rest van de dag heb ik met Lara nog heel hard geshopt in Rotterdam (eigenlijk vooral veel gezeten en gegeten, stt). Ik zal nog wel een losse post maken met mijn geshopte items en wat foto’s van de rest van de dag! Ik vond het in ieder geval heel tof om bij de opening te zijn en om eens in zo’n lege Primark te kunnen shoppen! En mocht je in Rotterdam zijn binnenkort – in winkelcentrum Zuidplein is deze nieuwe Primark te vinden. Niet in het centrum, maar je kunt er met de metro gelukkig heel makkelijk heen gaan. Wanneer ben jij voor het laatst bij Primark geweest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. femketje 15 november 2014

  die kerst truien zijn epic 😀

 2. Mariëlle 15 november 2014

  Het ziet er allemaal zo onwijs leuk uit, ik wil echt snel naar de Primark!

 3. Ilja 15 november 2014

  Gaaf. Ik wil er snel eens kijken.

 4. Jana 15 november 2014

  Wat leuk! Ze hebben er alvast hele leuke dingen 😀 x

 5. Kelly 15 november 2014

  Ziet er heel erg leuk uit!

 6. Jaimy en Laura 15 november 2014

  Leuk zeg! Wij moesten jammer genoeg werken, het leek me erg leuk om bij te zijn!

 7. Lotje 15 november 2014

  Was leuk je gesproken te hebben! XOXO

 8. Dionne 15 november 2014

  Wat een mooie foto’s!

 9. Céline 15 november 2014

  Wat een heerlijke foto’s heb je gemaakt. Ik was zo stom om mijn SD kaart te vergeten en met een samsung schiet je echt geen mooie foto’s. Ik vind het altijd heerlijk om in zo’n lekker opgeruimde primark rond te kijken. Zodra hij open is kom ik er liever niet meer ;P haha

 10. Marije 15 november 2014

  Wat een weelde hè, shoppen in een rustige Primark! Ik ben blij dat ik dat ook een keertje heb mee gemaakt, haha. Was leuk om jou en Lara en al die andere bloggers te ontmoeten! Valt me trouwens wel een beetje tegen dat we beide niet zijn flauw gevallen 🙂

 11. Manon 15 november 2014

  Wat een mooi verslag, haha leuke foto die met Iris erop!! Ik vind dat ze nu wel hele leuke dingen bij de Primark hebben

 12. Marloes 15 november 2014

  Wat een leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar de nieuwe kerst collectie!

 13. Linda / Oh My Beauty 15 november 2014

  Dat ziet er leuk uit. Ik heb gelijk zin om naar de Primark te gaan!

 14. Marie 15 november 2014

  Wat een mooie foto’s! Komt hier nog een shoplog van?

 15. Esther 15 november 2014

  Lijkt me geweldig, zo’n opgeruimde en aangevulde Primark bezoeken 🙂

 16. Kelly 15 november 2014

  Heerlijk zo shoppen in hele nieuwe Primark! Alles ligt nog zo netjes en is goed bijgevuld <3

 17. Linda 15 november 2014

  Leeeuk! Ik ben er gister geweest, woon er 15 minuten vandaan, zo ideaal! ;D

 18. Denise 15 november 2014

  Wat heb je er een heerlijk verslag van gemaakt. Het was leuk he! <3

 19. Iris 15 november 2014

  Vette foto’s! Was leuk je te ontmoeten! Sorry trouwens dat ik de onbeschofte gewoonte heb me niet voor te stellen als ik nieuwe mensen ontmoet. Haha, OEPS.

 20. Evelien 15 november 2014

  Heerlijk zo’n lege Primark! Leuk dat je er was, ik spot al een hoop mooie items <3

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén