Artistry Nail Colour – Diva & Pink Delight

Van het merk Artistry liet ik je al prachtige lipsticks zien, maar er is meer. Zoals nagellak! Nagellak werkt altijd mijn interesse haha, en ik was dan ook zeker benieuwd naar de nagellak van dit merk. Wederom in mooie doosjes en flesjes en in twee best klassieke kleuren.De eerste kleur heet Pink Delight en is een lichtroze kleurtje met koele, blauwige shimmer. Ik was een beetje bang voor een matige dekking maar dat viel gelukkig reuze mee – na 2 laagjes was het al prima! Ik twijfel nog wel over de kleur. Het heeft iets liefs en is zeker best mooi, maar misschien net te tuttig voor mij haha. Aangezien ik normaal vooral donker en anders nude draag. Maar door de glitters heeft het wel bijna iets prinsessen-achtig. Cute!Diva is zoals het hoort bij zo’n naam – lekker fel rood. Jelly-achtig maar toch nog een prima dekking, want ook hier waren twee laagjes voldoende. Ik ben geen fan van rood omdat het bij mijn huid te hard staat, maar als het bij jou wel staat dan is dit echt een heel tof kleurtje! De nagellak blijft bij mij trouwens prima zitten – geen wonderlijk lange periode, maar toch zeker een paar dagen.


Pink Delight vind ik wel wat hebben, Diva is wat minder mijn ding. Beide kleuren dekken wel goed en blijven prima zitten, dus wat betreft krijgen ze wel pluspunten! Helaas zijn ze wel weer wat prijzig – ze kosten €13,18 per stuk en zijn via deze webshop te bestellen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

11 Reacties

 1. Mirjam 21 november 2014

  Oh Pink Delight vind ik erg mooi! Prachtige foto’s.

 2. Svenja 21 november 2014

  Mooie kleurtjes. Vooral Pink Delight vind ik een heel lief kleurtje <3

 3. Denise 21 november 2014

  Hele mooie kleurtjes en duidelijke swatches!

 4. Miranda 21 november 2014

  Wat een mooie lakjes.

 5. Daphne 21 november 2014

  Ik ben zo verliefd geworden op dat roze lakje!

 6. Sophie 21 november 2014

  Hele mooie kleurtjes en fijn dat ze ook in 2 laagjes dekken! Toch vind ik het echt wel prijzig voor een lakje!

 7. femketje 21 november 2014

  pretty die roze 😀

 8. Manon 21 november 2014

  Wat een gave kleuren!

 9. Bo 21 november 2014

  Wat een leuke kleurtjes!

 10. Mariska 22 november 2014

  Zien er beide heel erg mooi uit! mooie foto’s ook!

 11. Emke 30 november 2014

  ik vind de 2 kleurtjes niks voor mij, maar de rode lijkt me wel gaaf met dat matt effect!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén