Artistry lipgloss – Pink Shell & Nectar

Ik liet jullie al lipsticks en nagellak zien van Artistry, en nu zijn de laatste twee items aan de beurt: twee mooie lipglosses in lieve kleurtjes! Ik ben geen lipglosspersoon en je moet dus ook wel van goede huize komen wil je me enthousiast kunnen krijgen over een lipgloss. Of dit merk het gelukt is? Lees vooral verder!


De eerste kleur heet Nectar en ziet er in de verpakking behoorlijk spectaculair uit, peachy met een hele mooie glans! Beide lipglosses hebben een vrij basic maar daardoor best mooie verpakking vind ik. Strak, simpel, standaard applicator. Ik vind dat juist wel fijn!


Pink Shell is een wat lichtere kleur met zo goed als geen glans. Een heel lief kleurtje vind ik het, en heel goed draagbaar! De lipglosses hebben trouwens geen vervelende geur, maar ruiken een beetje zoetig.

Links Nectar, rechts Pink Shell

Nectar

Pink Shell

Tijd voor swatches! Logischerwijs zie je van de lipglosses toch wel wat minder terug op je lippen dan bijvoorbeeld van de lipsticks. Bij Nectar zie je heel subtiel de glans terug op je lippen, wat ik erg mooi vind. Pink Shell maakt mijn lippen net wat lichter van kleur en staat heel natuurlijk. Wat me wel gelijk opviel is dat ze heerlijk zacht zijn en je eigenlijk niet merkt dat je ze op hebt. Ze drogen je lippen ook totaal niet uit – in tegendeel, ze worden er heerlijk zacht van!


Eerlijk is eerlijk, lipgloss in deze vorm vind ik zo slecht nog niet. Ze zijn lekker zacht en vooral Pink Shell vind ik erg mooi. Het enige nadeel is toch wel de prijs, aangezien je €23 neerlegt per stuk (te koop via deze webshop). Maar mooi en fijn zijn ze zeker wel..

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. femketje 25 november 2014

  Mooi en draagbaar! ♡

 2. Svenja 25 november 2014

  Lieve zachte kleurtjes. Staan je erg mooi <3

 3. Alyssa 25 november 2014

  Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt <3! Heel mooi. De lipglossjes zijn inderdaad subtiel, maar wel erg mooi.

 4. Sophie 25 november 2014

  Wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Ik vind de kleurtjes heel erg leuk, maar ik weet dat ik het gewoon niet draag. Maar door je foto’s word ik toch wel een beetje hebberig, haha!

 5. Sara 25 november 2014

  Erg mooi en subtiel. Je foto’s zijn ook echt prachtig.

 6. Mariëlle 25 november 2014

  Ik ben niet zo’n gloss fan, maar ze zien er in de tube zo mooi uit!

 7. beautyforgirls 25 november 2014

  Heel mooi en subtiel. Daar hou ik wel van.
  Liefs, xxx

 8. Manon 25 november 2014

  Wat een mooie kleurtjes!

 9. Maaike 25 november 2014

  Ziet er goed uit!

 10. Kelly 25 november 2014

  Lieve kleurtjes!

 11. anna 25 november 2014

  Ze zien er mooi uit! Maar 23 euro voor zo’n subtiel tintje vind ik toch een beetje te ver gaan.

 12. Karin 26 november 2014

  Hele mooie kleurtjes maar zoals je al aangeeft niet goedkoop helaas. 🙂

 13. Milouzzi 26 november 2014

  Heb nog nooit van dit merk gehoord, goed dat je er een review over schrijft!

 14. Rachel 27 november 2014

  ziet er erg goed uit! liefs

 15. lisa 30 november 2014

  Beide vrij neutraal! Staat je goed 🙂

 16. Emke 30 november 2014

  mooie glossjes!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén