Reading, watching, listening

Toen ik hoorde dat Lena Dunham (onder andere bekend van de tv serie Girls) met een boek kwam was ik erg benieuwd. Ik wilde eigenlijk het liefst de Engelse versie maar die was binnen no time uitverkocht. De uitgeverij van de Nederlandse versie was echter zo lief om de Nederlandse versie naar me op te sturen (thanks again!) en daar ben ik nu lekker hard in aan het lezen. Mijn uiteindelijke mening volgt nog wel in een andere blogpost, maar ik ben hooked! Het is wel anders dan ik had verwacht – het gaat tot nu toe vooral over de periode voordat ze echt bekend werd en vooral over seks – maar ik vind het heel interessant en grappig.

Ik ben nog steeds verslaafd aan het nieuwe album van Jessie J, maar Foxes doet het ook wel goed! Volgens mij ben ik wel een beetje laat hiermee haha, maar ach. Vooral Holding Onto Heaven vind ik tof en ik vind haar look trouwens ook erg leuk!

Als voorloper op de nieuwste Rollercoaster Tycoon is Rollercoaster Tycoon 4 nu als app te verkrijgen voor Android en iOs. Ik vond ‘m helaas nogal tegenvallen, maar daardoor besloot ik wel weer eens Rollercoaster Tycoon te gaan spelen op m’n laptop! Helaas wel 3 omdat de eerdere versies niet zo makkelijk te vinden zijn voor Mac, maar het blijft toch wel erg verslavend haha.

Een hele tijd geleden heb ik seizoen 1 gekeken van Orphan Black, maar daarna was ik het eigenlijk weer een beetje vergeten. Inmiddels staat seizoen 2 ook op Netflix en ik dacht.. Laat ik een aflevering kijken. En dat werd er nog eentje. En nog eentje. En inmiddels ben ik dus in vrij hoog tempo het tweede seizoen er doorheen aan het jagen, haha. Ik blijf het een goede en lekker spannende serie vinden!

Welke dingen ben jij op dit moment aan het kijken, lezen of beluisteren?

Verder Bericht

Vorige Bericht

7 Reacties

 1. Sophie 24 oktober 2014

  Leuk! Orphan Black wil ik ook nog graag gaan kijken, de trailer van seizoen 1 sprak mij wel aan :’) Ik ben ook echt nog superbenieuwd naar het boek van Lena! Ik heb Girls gekeken (wat een tenenkrommende serie, maar wel geniaal) en dit boek staat ook nog heel erg hoog!

 2. Sanne 24 oktober 2014

  Foxes is errug leuk! Had de clip nog niet gezien, maar die is ook erg mooi! Naar het boek van Lena ben ik benieuwd.

 3. Amy-Denise 25 oktober 2014

  Orphan Black wil ik ook nog gaan kijken, ziet er goed uit!

 4. Esther 25 oktober 2014

  Rollecoaster Tycoon, dat is lang geleden zeg! Wat grappig (:

 5. Evelien 26 oktober 2014

  Ik ben bij Orphan Black min of meer afgehaakt na een paar afleveringen. Niet omdat ik het geen goeie serie vind, maar omdat ik toentertijd druk met Breaking Bad kijken was. En omdat ik al zoveel series volg haha. Misschien toch maar weer eens oppakken!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén