New in – cosy scarfs via Sans-Online

Met een winterjas of winterkleding doe ik gerust langer dan een jaar, maar alle accessoires die erbij komen kijken wisselen toch wel best vaak. Al was het maar omdat ik intens gelukkig word van cosy sjaals, fluffige mutsen en mooie handschoenen! Bij Sans-Online bestelde ik twee sjaals ter voorbereiding op deze winter. Bij deze webwinkel kun je trouwens ook (winterse) jassen en andere dameskleding vinden, mocht je dat nog in moeten slaan! 😉


Maar ik ging dus voor twee sjaals, beiden van het merk Pieces. Ik wilde al een tijdje zo’n lekker grote, zachte sjaal met een mooi patroon erop. En ik kon uiteindelijk niet kiezen, dus toen werden het er twee haha. Allebei zijn ze behoorlijk lang en breed. Best handig, want als sjaal zijn ze heerlijk warm en indien nodig kun je het ook als een soort omslagdoek gebruiken.

De prints en kleuren van beide sjaals vind ik heel tof. Lekker donker maar zeker niet saai, en goed passend bij mijn legergroene en zwarte jassen! Met dit soort sjaals ben ik wel altijd bang dat ze pluisjes afgeven (die dan in mijn oog terecht komen omdat karma), maar gelukkig heb ik er tot nu toe geen last van met deze sjaals. Ik zag trouwens nog meer leuke sjaals in het Pieces assortiment, dus dat is zeker het bekijken waard.


Ben jij al helemaal voorbereid op de winter?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Eline 28 oktober 2014

  Wat zijn ze leuk! Ik houd echt heel erg van dit soort sjaals!

 2. Svenja 28 oktober 2014

  Oeeeh ze zijn heel mooi. Ze zien er lekker warm en cosy uit <3

 3. Dionne 28 oktober 2014

  Wat een mooie sjaals! Vooral die met die kleurtjes!

 4. Emily 28 oktober 2014

  Oeh, leuke sjaals! Ze zien er ook erg warm uit 🙂 Ik heb dringend nog eens enkele sjaals nodig.

 5. Selina 28 oktober 2014

  Ze zijn leuk! De gekleurde sjaal van Pieces heb ik laatst ook gekocht.

 6. Manon 28 oktober 2014

  Wat een leuke sjaals!

 7. BO 28 oktober 2014

  Hele leuke sjaals

 8. Evelien 28 oktober 2014

  Wat een mooie shawls! Leuk die printjes ^_^

 9. Vera 28 oktober 2014

  Mooie sjaals! Vind de sjaals van de Pieces altijd heel fijn.

 10. Esther 28 oktober 2014

  Pieces heeft dit jaar inderdaad erg leuke sjaals in de winkel liggen, had er ook al een paar in m’n handen!

 11. femketje 28 oktober 2014

  die zijn gaaf 😀

 12. Laura 29 oktober 2014

  Die pieces sjaals zijn echt de hemel! Heb er zo eentje sinds vorig najaar en ik ben zo blij dat ik hem weer kan gaan dragen. De breedte is superleuk want zo heb ik altijd een dekentje bij me! Voor extra zachtheid raad ik je aan ze eens te wassen, dan rieken ze ook nog eens heerlijk naar wasverzachter. 🙂

 13. Elke 29 oktober 2014

  Leuke sjaals zeg! 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén