Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks

Miss Sporty heeft een nieuwe lijn met lipproducten genaamd Lip Millionaire Liquid Lipsticks. Ik ben niet zo van de lipdingen, maar als ik dan eens iets pak dan is het bijna altijd wel zo’n half gloss, half lipstick achtig product. Miss Sporty komt daar dus nu ook mee, wat betekent dat ze lekker cheap zijn! Maar zijn ze ook goed? Dat probeerde ik uiteraard uit.


Liquid lipsticks dus, in een lipgloss-achtige verpakking. Miss Sporty belooft ons een intense kleur en ze doen me eigenlijk heel erg denken aan die Rimmel Apocalips Lip Laquers, die ik best fijn vind! Ik ontving drie kleuren: Lucky Me, Coral Flush en Full Red.

Tijd voor wat swatches! Het viel me gelijk op dat ze zeker aardig wat kleur afgeven en bovendien behoorlijk romig zijn. Not bad! De applicator vind ik overigens zelf eigenlijk best fijn werken. Beter dan een kwastje of eng gevormd ding.


Lucky Me is een nude kleur en zelf vind ik dat helaas totaal niet mooi. Veel te doods, al past de kleur nog wel aardig bij mijn lichte huid. Dit kleurtje was wel lastig om echt mooi egaal aan te brengen, en hij benadrukte eventuele velletjes ook nog eens. Meh, niet mijn ding!


Coral Flush is gelukkig al stukken beter. Al zou ik ‘m zeker niet koraal noemen, hij is eerder behoorlijk fel roze met een licht oranje gloed erin. Ik vind ‘m wel tof! Wel meer iets voor in de zomer denk ik, maar wel lekker opvallend. En dit kleurtje dekt ook echt mooi egaal (al ben ik zelf niet zo goed in het aanbrengen van lipproducten in het algemeen, zoals je wellicht kunt zien).


Mijn favoriet is Full Red. Niet knalrood, maar meer heel diep roze en daarmee net wat veiliger. Zelf vind ik dit soort kleuren het beste bij mij staan en ook het beste passen bij het najaar! Dit kleurtje had ik voor een paar uur op en eigenlijk blijven ze best prima zitten. Ik vind zelfs dat hij na een uurtje wat mooier was dan net aangebracht – wat minder glimmend en wat egaler. Een hapje eten overleeft hij niet, maar een uur of 4 houden ze het wel vol.

Ik ben wel enthousiast over de Lip Millionaire Liquid lipsticks! Ze zijn zeker vergelijkbaar met de duurdere variant van Rimmel, maar kosten slechts €3,99 per stuk. En naast de drie kleuren die ik jullie heb laten zien zijn er overigens nog drie! Ze zijn inmiddels al te vinden in het Miss Sporty schap.

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Mariska 3 oktober 2014

  De rode variant vind ik wel mooi eigenlijk!

 2. Svenja 3 oktober 2014

  Het zijn echt super mooie, felle glosjes. Ze staan je erg mooi.Zelf heb ik er ook twee in mijn bezit en ik vind ze erg prettig in gebruik!

 3. Charile 3 oktober 2014

  Mooie kleurtjes!

 4. Esther 3 oktober 2014

  Vind Full Red een hele mooie kleur, staat je goed! Bij de swatches zie je ook echt de romige substantie, apart!

 5. Ellis 3 oktober 2014

  Ik vind ze wel erg mooi 🙂

 6. beautyforgirls 3 oktober 2014

  Mooie kleurtjes.
  Liefs, xxx

 7. LaraLaurentia 3 oktober 2014

  Pretty pictures en sexy Marjolein ❤️

 8. Amelie 3 oktober 2014

  Mooie kleuren! De koraalkleur staat je echt goed!

 9. Mariëlle 3 oktober 2014

  De nude kleur vind ik ook niet mooi, maar de anderen zijn wel echt heel leuk!

 10. Manon 3 oktober 2014

  Ik vind ze alledrie erg leuk!

 11. Karlien - Polished Cats 3 oktober 2014

  ooooh hele mooi kleurtjes!

  liefs
  Karlien

 12. femketje 4 oktober 2014

  lovely kleuren :3

 13. lonneke 4 oktober 2014

  Mooie foto’s en wat zijn ze prachtig!
  Full red is echt een beauty.
  Liefs lonneke

 14. Evelien 9 oktober 2014

  Mooie kleurtjes! Lucky Me is m’n favo ♥

 15. Esra 10 oktober 2014

  Mooie kleuren, staat je goed! x

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén