Catrice Pink Charming

De Catrice Luxury Lacquers lijn vind ik leuk! Mooie flesjes met mooie inhoud, en lekker veel glitter. Ik had al twee lakjes met vrij grove glitter, maa er zijn ook varianten met fijnere glitter die Liquid Metal heten. Zoals Pink Charming, die ik laatst mee nam. Een donkerroze glitterlak met een perfecte dekking waar ik heel vrolijk van word.Twee laagjes is namelijk meer dan voldoende! En hoewel het een gewone gliterlak lijkt, bevat hij als je goed kijkt toch echt verschillende kleuren glitter. Bij het swatchen had ik er een topcoat overheen aangebracht omdat ik dat zelf mooier vind, maar later kwam ik erachter dat achterop het flesje Matt staat en je ‘m dus juist mat moet laten opdrogen. Oeps, haha. Dat effect heb ik wel even gezien en dat ziet er ook mooi uit, al is het op de foto’s dus met topcoat en wat meer glimmend. De Liquid Metal variant van de Luxury Lacquers kun je wel alleen in het extra brede schap van Catrice vinden (verkooppunten zie je hier), maar ik vind ze nu al tof! Ze zijn €3,59 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Svenja 1 oktober 2014

  Wauw, echt een prachtige en intense kleur. Super pretty!

 2. Denise 1 oktober 2014

  Wauw, geweldige kleur! Deze moet ik hebben!

 3. Esther 1 oktober 2014

  Ohhhmyyy deze is werkelijk prachtig!

 4. Denise 1 oktober 2014

  Wat een prachtig kleurtje ! En de glitter effect is ook erg mooi ! X

 5. Sophie 1 oktober 2014

  Ik vind deze erg mooi! Hij doet me denken aan een lakje van Essie, maar dan in het roze. Deze ga ik denk ik wel halen!

 6. femketje 1 oktober 2014

  die is echt gorgeous! ♡

 7. Dionne 1 oktober 2014

  Wat een mooi lakje!

 8. Daphne 1 oktober 2014

  Wauw, wat een prachtig lakje!

 9. Amelie 1 oktober 2014

  Mooie, warme, diepe kleur, heel leuk voor de herfst

 10. Manon 1 oktober 2014

  Wat een mooie kleur

 11. beautyforgirls 1 oktober 2014

  Wat een prachtig kleurtje voor dit najaar.
  Liefs, xxx

 12. Laura 1 oktober 2014

  Ah wat een schattig kleurtje! Heel leuk voor het najaar.

 13. Janniek 1 oktober 2014

  Wat een prachtige lak en wat heb je onwijs mooie foto’s gemaakt!

 14. Myrna 1 oktober 2014

  Oh deze is prachtig!! Als het wat frisser gaat worden grijp ik weer wat vaker naar rode nagellak.

 15. Mariëlle 1 oktober 2014

  Echt een heel erg mooie kleur!!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén