Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof

Mijn all-time favoriete liquid liner is toch echt de Liquid Liner Waterproof van Catrice. Cheap, ik kan ‘m redelijk goed aanbrengen, en hij blijft ontzettend goed zitten. Maar redelijk goed aanbrengen betekent alsnog wel dat het ’s ochtends aardig wat tijd kan kosten en het niet altijd even goed gaat. Gelukkig heeft Catrice nu iets nieuws in het assortiment, namelijk een waterproof eyeliner pen met een extra smal puntje. Ik probeerde ‘m uit!

Ik probeerde al eens wat van dit soort pennen – eentje van Essence die in je huid trok, eentje van Catrice die niet waterproof was en vrij snel indroogde, en eentje van L’Oréal die bijna net zo groot was als je oogbal. Allemaal niet echt een succes dus. De Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof lijkt echter alle problemen van al die andere pennen niet te hebben. Hij is waterproof, heeft een heel smal puntje waardoor je dunne lijntjes kunt trekken en hij trekt ook niet in de huid. Fijn, dat is hij zeker weten wel! Ik kan er namelijk verrassend gemakkelijk een dun lijntje mee trekken maar ook een dikkere eyeliner met wing mee zetten.

De substantie is niet hetzelfde als die van de gewone Liquid Liner Waterproof (die brokkelt af als je hem verwijdert en dat doet deze pen niet), maar blijft alsnog goed zitten! Ik gebruik ‘m wel alleen in combinatie met een ooglook, want zonder oogschaduw worden mijn oogleden heel snel vet en redt bijna geen enkele eyeliner het. In combinatie met oogschaduw blijft de eyeliner perfect zitten en heb ik totaal geen last van vlekken. En ik heb ook niet het probleem dat bij het aanbrengen eyeliner op m’n wimpers komt (bij veel liquid liners heb ik dat wel) door het smalle puntje!

Of hij snel uit gaat drogen kan ik nog niet echt in schatten, al is hij voor nu in ieder geval goed gepigmenteerd en zie ik nog totaal geen tekenen van droogte. Ik denk dat de vorige pennen bij mij overigens vooral snel opdroogden omdat ik ze simpelweg niet gebruikte. De Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof heb ik echter sinds ik ‘m kocht bijna elke dag gebruikt en ik ben zeker weten fan! Hij kost €3,39 en is helaas wel alleen te vinden bij Kruidvat vestigingen met een extra breed schap (zie hier een overzicht van deze winkels).

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Laura 13 oktober 2014

  Ziet er goed uit en fijn dat ie makkelijk aanbrengt. Misschien moet ik hem dan ook maar gaan aanschaffen. 😉

 2. Charile 13 oktober 2014

  Ziet er mooi uit!

 3. Denise 13 oktober 2014

  Wat een mooie eyeliner, super fijn lijntje! <3

 4. Anneloes 13 oktober 2014

  Wauw, wat een mooi subtiel lijntje! Nu wil ik deze eyeliner ook hebben, hahaha.

 5. beautyforgirls 13 oktober 2014

  Ziet er heel goed uit.
  Liefs, xxx

 6. dresses and daisies 13 oktober 2014

  Ik ga deze middag eens bij een breed schap kijken. Ik ben benieuwd waarmee ik thuiskom. Deze pen ziet er alvast goed uit!

 7. Mariëlle 13 oktober 2014

  Ik vind zulke pennen altijd zo fijn werken!

 8. Svenja 13 oktober 2014

  Mooie intense kleur en strak lijntje, ziet er super goed uit <3

 9. Sophie 13 oktober 2014

  Deze lijkt me heel fijn! Heerlijk om zo’n dun lijntje te kunnen zetten, ga ik onthouden 😀

 10. Denise 13 oktober 2014

  Klinkt goed ! Het resultaat ziet er erg mooi uit ! X

 11. Dionne 13 oktober 2014

  Dat palette ziet er goed uit!

 12. Amy 13 oktober 2014

  Fijn dat je er zo’n dun lijntje mee kunt zetten, dat vind ik altijd belangrijk in een eyeliner!

 13. Manon 13 oktober 2014

  Dat ziet er heel erg mooi uit!

 14. Anna 13 oktober 2014

  Hij ziet er echt heel mooi uit, ik ben erg benieuwd geworden!

 15. femketje 13 oktober 2014

  oeh mooie strakke lijn!

 16. Evelien 13 oktober 2014

  ‘Redelijk goed’? Ik vind ‘m retestrak! Looking good!

 17. Esra 13 oktober 2014

  Ziet er goed uit! X

 18. Esther 13 oktober 2014

  Wat een mooi strak lijntje, ziet er mooi uit!

 19. Kelly 13 oktober 2014

  Dit ziet er goed uit! Ik vind het vooral prettig dat je een dun lijntje kan trekken!

 20. Amelie 14 oktober 2014

  Hij ziet er goed uit! Ik lees er ook veel negatieve verhalen over, maar dit klinkt toch allemaal wel goed!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén