Some beauty favorites

Nu het richting de herfst gaat merk ik dat ik andere producten begin te gebruiken. Waarschijnlijk omdat mijn haar van wel oké naar wild beest gaat, en m’n huid van lekker vettig naar kurkdroog haha. En omdat ik wat nieuwe producten heb gekocht. Tijd om wat beauty faves op een rijtje te zetten!

Allereerst ben ik ineens weer helemaal verslingerd aan het parfum van Lady Gaga, Fame. Een geur die ik nog steeds totaal niet bij Lady Gaga vind passen maar wel ontzettend lekker vind! Hij is namelijk behoorlijk warm en vrouwelijk, en heerlijk voor de herfst. De douchegel is inmiddels helaas op en ik denk dat het parfum de komende tijd ook erg snel zal gaan.

Laatst kocht ik bij Action een shampoo van Garnier. Iets heel anders dan ik normaal gebruik, want dan ga ik eerder voor de verzorgende shampoos met vrij warme geuren. Maar deze van Garnier is juist lekker fris en licht, en eigenlijk vind ik dat wel een hele fijne afwisseling! Het is verder geen wondershampoo, maar door zijn lekkere geur wel een huidige favoriet.

Qua make-up ben ik ook wat af gaan wisselen qua basisproducten. Zo gebruik ik ineens weer de Urban Decay Primer Potion in plaats van de crème oogschaduw van Bobbi Brown (die alsnog favoriet is). De UDPP is namelijk toch echt beter in het voorkomen van dat mijn oogschaduw gaat creasen en ik vind het tubetje ’s ochtends ook net wat handiger werken!

De CC Cream van MaxFactor gebruikte ik eerst eigenlijk nooit omdat hij best wel dekkend is en de lichtste kleur behoorlijk licht. Maar inmiddels lukt het me aardig om hem niet al te dik aan te brengen. Ik vind het effect van dit product wel echt prachtig – bij mij staat het door de lichte kleur heel natuurlijk en bovendien blijft het bij mij best goed zitten. En ik poeder ‘m graag af met het Catrice Colour Correcting poeder, omdat deze niet zo heel erg mat is en dus een wat neutraler effect geeft.

De laatste twee favorieten zijn misschien wat minder spannend, maar wel heel fijn! Zo moest ik een tijdje leven zonder INM Out The Door (wel met die sneldrogende topcoat van Sally Hansen), tot ik ‘m laatst weer eens besloot te bestellen. En het blijft toch echt mijn favoriete sneldrogende topcoat! Bij Vera zag ik laatst dat ze wattenstaafjes met aan de ene kant een handig puntje en aan de andere kant een vlak stuk had. Super handy om mascaravlekjes mee weg te halen en aangezien ik het altijd voor elkaar krijg om m’n mascara overal te smeren, besloot ik ze ook te kopen! Ik vond ze bij The Body Shop en ze zijn veel handiger dan gewone wattenstaafjes.

Welke producten zijn bij jou op dit moment favoriet?

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Lotte 24 september 2014

  Pretty photo’s! De CC Cream van Max Factor moet ik eigenlijk ook eens proberen, die lijk me fijn. En die wattenstaafjes lijken me inderdaad veel handiger!

 2. Svenja 24 september 2014

  Prachtige favorieten heb je. De primer potion van UD vind ik ook ontzettend goed en fijn. De poeder van Catrice heeft zo een mooi patroontje, alleen daarom zou ik hem al willen hebben <3

 3. Esther 24 september 2014

  Hele mooie kwaliteit foto’s, en prachtige producten! De lady gaga parfum is lekker, hmmmm (:

 4. Denise 24 september 2014

  Wat een prachtige foto’s! Die Lady Gaga geur is inderdaad erg lekker!

 5. lonneke 24 september 2014

  Wat maak je toch schitterende foto’s!
  Die lady Gaga geur lijkt me ook zo lekker!

 6. Sophie 24 september 2014

  Wat een fijne favorieten! De CC cream is ’s winters groot favoriet bij mij, en ik ben heel benieuwd naar de parfu van Lady Gaga!

 7. Daphne 24 september 2014

  Hele fijne favorieten!

 8. beautyforgirls 24 september 2014

  Dat geurtje is echt heerlijk.
  Liefs, xxx

 9. Marloes 24 september 2014

  Wat een fijne favorieten! Urban Decay primer potion is ook een favoriet van mij!

 10. manon 24 september 2014

  Ben benieuwd naar de Lady Gaga geur! Ik heb zelf die shampoo van Garnier gebruikt en vind hem echt super fijn!

 11. Jana 24 september 2014

  Mooie favorieten, vooral die wattenstaafjes ^^

 12. Lotte 24 september 2014

  Mooie producten allemaal!

 13. Kimberly 24 september 2014

  Die shampoo van Garnier gebruik ik altijd bij m’n vriend en de geur vind ik inderdaad ook super lekker! De Primer Potion is trouwens ook een groot favoriet van mij 😀

 14. trix 24 september 2014

  Fijne producten! Ik wil zeker eens de shampoo van Garnier proberen en de primer van Urban Decay

 15. femketje 24 september 2014

  oehh die parfum 😀

 16. Kelly 24 september 2014

  Ik ben nog steeds super nieuwsgierig naar de oogschaduwbasis van UD! De poeder van Catrice vind ik heel erg prettig!

 17. Lotje 24 september 2014

  De CC cream van MaxFactor is ook een van mn favorieten! XOXO

 18. Roxanne 5 oktober 2014

  Fijne favorieten! Die wattenstaafjes krijg je volgens mij ook bij Kruidvat #tip

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén