Shoplog Catrice & MUA

Leuk nieuws – zowel de schappen van Essence als Catrice worden bij aardig wat Kruidvat vestigingen in Nederland en België uitgebreid! In Duitsland waren er al grotere schappen met meer producten, maar nu kunnen we ze dus ook in ons eigen kikkerlandje vinden. Ik zag dat bij een van de vestigingen in de buurt van mijn werk het Catrice schap uitgebreid was en dat daarnaast ook eindelijk het MUA schap aangevuld was. En dus kon ik het niet laten om wat dingen mee te nemen!


En laten we beginnen met de producten waar ik het meest benieuwd naar ben: de Illuminating Blush in Coral Me Maybe van Catrice (€3,99) en de Undress Your Skin Shimmer Highlighter van MUA (€6,99)! Over die laatste heb ik al meerdere positieve reviews gelezen en aangezien ik zelf graag highlighter gebruik, wilde ik deze wel graag proberen. De Catrice blush was me eigenlijk nog nooit opgevallen en ik denk dat hij ook alleen in het grotere schap zit. Overigens zijn er nog twee varianten, maar deze leek me het beste bij mijn huidskleur passen!


Waar ik ook nog steeds heel erg benieuwd naar was zijn de oogschaduw paletten van MUA, en dan in het bijzonder Undressed (€5,99) en Undress Me Too (€5,99). Dupes voor de Urban Decay Naked en Naked 2 palettes, maar dan aanzienlijk goedkoper. Ik draag eigenlijk alleen maar nude oogschaduws en daar kan je wat mij betreft nooit genoeg van hebben! Deze palettes zijn bovendien behoorlijk wat compacter dan de W7 dupes, wat ik ook wel een pluspunt vind.

Bij Serena zag ik al wat nieuwe producten voorbij komen in een filmpje en de Cake Eye Liner van Catrice (€3,89) trok eigenlijk wel gelijk mijn interesse! Het lijkt nog het meest op een hele gepigmenteerde zwarte oogschaduw die je zowel droog als nat aan kunt brengen. Maar Catrice belooft dat dit product longlasting is en daar ben ik wel benieuwd naar! Daarnaast kocht ik de Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen van Catrice (€2,99). Zo’n stifteyeliner met een heel smal puntje die waterproof is. Ik testte ‘m even in de winkel en het zag er best goed uit!


En hoe kan het ook anders.. Natuurlijk kocht ik ook nog nagellak. Deze keer ging ik voor een roze glitterlak genaamd Pink Charming uit de Luxury Lacquers lijn, een topcoat met hele fijne duochrome glitters uit de Million Styles lijn genaamd Return Of Space Cowboys, en een “gewoon” kleurtje met de naam Auber-Genious. Ik ben vooral benieuwd naar de glitterlakken!

Uiteraard volgen er nog wel reviews van de verschillende producten, maar dan weten jullie in ieder geval al wat eraan zit te komen. En dat de bredere schappen dus al gespot zijn! Er is volgens mij geen precieze lijst beschikbaar van vestigingen waar je deze schappen kunt vinden. Je kunt wel op de Catrice site locaties vinden waar de producten te vinden zijn, namelijk hier. De verkooppunten van MUA kun je onder andere hier vinden. Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. Lotte 29 september 2014

  Op de Catrice site staat een lijstje met filialen die de extra grote schappen hebben! Ik ben heel benieuwd wat je van de oogschaduws van MUA vindt. En ik kijk alvast uit naar de swatches van de nagellak!

 2. Svenja 29 september 2014

  Echt super dat er een hoop mooi nieuwe producten aankomen, en nu maar duimen dat in de stad waar ik woon ook een derde schap komt! Ik ben vooral benieuwd naar de prachtige blush van Catrice, en de ‘Too Faced’ look a like paletten van Essence.

 3. Lieke 29 september 2014

  Wat een prachtige producten! Voor de MUA highlighter ziet er echt prachtig uit! Helaas hier geen MUA in de buurt. Ben benieuwd naar je review!
  Liefs

 4. Jana 29 september 2014

  Hele leuke make-upjes heb je gekocht 😀 x

 5. beautybysandra 29 september 2014

  Wat een mooie producten. Vooral die blush is echt prachtig!

 6. Mandy 29 september 2014

  Mooie dingen heb je gekocht

 7. beautyforgirls 29 september 2014

  De palette’s van MUA zijn erg mooi.
  Liefs, xxx

 8. Amy 29 september 2014

  Die MUA palettes ga je vast top vinden! De pigmentatie is super en het zijn bijna exacte dupes van de Naked palettes. Ik heb Undressed met Naked 1 vergeleken en die is alvast goedgekeurd. 🙂

 9. Kelly 29 september 2014

  Wat een prachtige producten heb je gekocht! De highlighter van MUA daar ben ik erg tevreden over, net als diverse palettes. Helaas zit er in mijn buurt helemaal geen filiaal die de extra producten koopt van Catrice en Essence, dus daar wil ik binnenkort in Amsterdam even voor gaan kijken!

 10. Mariëlle 29 september 2014

  Ik moet die blush van Catrice ook echt gaan halen, die ziet er zo mooi uit!

 11. Denise 29 september 2014

  Wat een mooie producten heb je geshopt ! De highlighter van MUA is prachtig ! X

 12. Jessica 29 september 2014

  Ahh wat een leuke producten heb je gekocht. De highlighter is inderdaad prachtig! Ben heel erg benieuwd naar de blush!

 13. LaraLaurentia 29 september 2014

  Oeehh die MUA palettes <3

 14. Dionne 29 september 2014

  Wat een mooie aankopen! Die palettes zien er goed uit!

 15. femketje 29 september 2014

  love die catrice blush 😀

 16. Mariska 29 september 2014

  Wat een mooie producten allemaal!

 17. BeautyReviewsNL 29 september 2014

  Hele leuke aankopen! Ik ben zelf heel benieuwd naar de blush en de highlighter

 18. Manon 29 september 2014

  Wat een super leuke aankopen heb je gedaan, die palette van MUA is echt zo mooi!

 19. Esther 29 september 2014

  Die MUA pallettes zijn prachtig! Het is dat ik geen oogschaduw draag, maar anders zou ik het wel weten !!

 20. Jessica 29 september 2014

  Leuke aankopen. Ben benieuwd naar de MUA palletten!

 21. dresses and daisies 29 september 2014

  Iemand is super goed geslaagd! ^-^

 22. onzeweg 29 september 2014

  Het merk mua ken ik nog niet. Ben er wel benieuwd naar. Mooie kleuren oogschaduw en nagellak. Van catrice gebruik ik wel veel.

 23. Linda / Oh My Beauty 29 september 2014

  Wat een leuke aankoopjes! Ik ben echt benieuwd naar de reviews!

 24. Roxanne 7 oktober 2014

  Oeh, Auber-genious ziet er erg mooi uit!

 25. Esra 10 oktober 2014

  Mooie producten heb je gekocht! X

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén