OPI Nordic Collection

Laatst zag ik op meerdere blogs swatches opduiken van de nieuwe OPI Nordic collectie en ik werd er best enthousiast van! Een herfstcollectie maar met alsnog wel frisse kleuren, en niet perse alleen typische herfsttinten. Ik besloot dan ook drie kleurtjes te bestellen die me het meest aanspraken om ook in het echt te kijken of ze zo mooi zijn. En yes!


Het eerste kleurtje heet My Dogsled is a Hybrid en is mintgroen, maar dan wel net iets donkerder dan de meeste mintgroene lakjes. Vind ik wel beter, want lichte kleuren staan meestal niet zo goed bij mijn huid. Deze is te doen, en op zichzelf staand vind ik het sowieso een mooi kleurtje! En hij dekt perfect na twee laagjes zonder streperig te zijn.


Viking in a Vinter Vonderland is een kleur die ik misschien niet zo snel zou kopen omdat paars. Maar hij is zo diep en donker dat ik hem juist prachtig vind! Perfect voor de herfst en winter en lekker vampy. Dekt perfect na twee laagjes, al moet je ‘m wel gelijk zo netjes mogelijk lakken want het is zo’n kleur die je maar moeilijk wegkrijgt haha.My Voice is a Little Norse is eigenlijk de voornaamste reden dat ik wat lakjes wilde bestellen. Glitter! En dit is holografische glitter in een lichtgrijze basis. Helaas is de dekking toch een beetje mwah, na twee laagjes zie je nog wel je nagel erdoor en na drie laagjes vind ik het wel een beetje erg dik worden. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook over een andere lak dragen en aangezien er wel behoorlijk wat glitter vanaf komt, is dat zeker een goed idee!


Ik ben wederom blij met m’n nieuwe nagellakjes en wat mij betreft is OPI ook weer erin geslaagd om een leuke collectie te maken! Ik bestelde ze trouwens op eBay bij Beautyzone2007 en betaalde in totaal met verzending zo’n โ‚ฌ22. Aanzienlijk goedkoper dan wat ze bij bijvoorbeeld Douglas kosten, want daar betaal je โ‚ฌ14,25 per flesje. Al kun je ‘m dan wel gelijk omhelzen natuurlijk ;). Wat vind jij van deze kleurtjes?

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Felicia Rodrigues dos Santos 20 september 2014

  Alle drie erg leuk! Ik denk dat ik nu voor de donkere kleur zou gaan, omdat we richting de herfst gaan. Wat heb je je nagels mooi gelakt trouwens.

 2. Maaike 20 september 2014

  Wat grappig dat OPI voor koude tinten gaat in de herfst collectie. Vind ze wel heel mooi, jeetje ik wil ze ook!! Die holografische glitter vind ik echt heel mooi met die grijzige basis, geeft net wat meer. Ik ga eens even bij jouw Ebay linkje spieken ^^

 3. LaraLaurentia 20 september 2014

  Viking in vinter Vonderland is echt prachtig! I likkeee ๐Ÿ˜€

 4. Milou 20 september 2014

  Wat een prachtige lakjes en je foto’s zijn zoooo mooi!

 5. Soesja 20 september 2014

  Ik hou van jouw nagellak swatches! Vooral die eerste twee kleuren vind ik mooi inderdaad ๐Ÿ˜€

 6. Sophie 20 september 2014

  Oh ik vind ze allemaal wel heel erg gaaf, maar Vikin in a Vinter Vonderland vind ik het mooist! ๐Ÿ™‚

 7. Jana 20 september 2014

  Hele leuke en bijzondere kleurtjes ๐Ÿ˜€ x

 8. Kelly 20 september 2014

  Ik vind je swatches altijd zo ontzettend mooi! Deze kleuren zien er ook super uit.

 9. Ellis 20 september 2014

  Wel mooi, maar als je een enorme nagellakcollectie hebt, zijn deze net niet speciaal genoeg ๐Ÿ™‚

 10. Dagmar 20 september 2014

  Waauw wat een beauties! Stuk voor stuk prachtige en draagbare kleuren, heel mooi!

 11. beautyforgirls 20 september 2014

  Alle drie echt prachtig.
  Liefs, xxx

 12. BeautyReviewsNL 20 september 2014

  My Dogsled Is A Hybrid is onzettend mooi! Love de kleuren X

 13. Dionne 20 september 2014

  Ik vind de lakjes erg mooI!

 14. Jana 20 september 2014

  Wat een leuke kleurtjes, vooral die mint kleur! En ohja, mag ik je even een compliment geven over je foto’s? Ze zien er werkelijk prachtig uit!
  Liefs, Jana

 15. femketje 20 september 2014

  oeh die paarse vind ik echt super ๐Ÿ˜€

 16. Lies 20 september 2014

  Alle drie de lakjes zijn echt prachtig! Al is Viking in a Vinter Vonderland toch wel mijn favoriet.

 17. Sophia 20 september 2014

  Die 2e is echt prachtig! x

 18. Lotje 20 september 2014

  Viking in a Vinter Vonderland is echt een geweldige kleur! XOXO

 19. Kelly 20 september 2014

  De paarse vind ik echt prachtig! Ik ben nooit zo van paars, maar deze is zo donker en mooi <3 Ik ga even ebayen!

 20. Eilish 21 september 2014

  Die 2e vind ik echt heel mooi!

 21. priscilla 21 september 2014

  Wat een mooie kleuren!

 22. Evelien 21 september 2014

  Ah wow alle drie zijn prachtig! <3 En die close-up foto van die glitter nagellak, zรณ mooi!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén