Kneipp Sugar Body Scrub

De lekkerste pakketjes komen nog altijd van Kneipp, en ook deze keer werd ik ineens verrast door twee hele fijne producten! Kneipp heeft namelijk twee nieuwe Sugar Body scrubs uitgebracht – scrubs op basis van suiker met verzorgende oliën, in de geuren Vijgenmelk-Arganolie en Amandelolie. Ik gebruik dit soort scrubs vaak voordat ik m’n benen ga scheren voor super soft legs, en natuurlijk ook wel op de rest van mijn lichaam.


En die van Kneipp bevallen me uitstekend! Ze zijn best grof, grover dan de scrubs van The Body Shop die ik meestal gebruik. Maar gelukkig zijn ze zeker niet té grof, wat denk ik komt door de combinatie van suiker en olie. Ze zijn wel behoorlijk vettig en je moet echt oppassen dat je niet onderuit gaat in de douche als je met de scrub aan de slag gaat. Voordeel daarvan is wel weer dat ze een lekker zacht laagje achterlaten, wat bijvoorbeeld met droge benen heel prettig is. En ik vind beide geuren heerlijk! De Sugar Body Scrubs van Kneipp zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor € 8,99 / 200ml.

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Laura 12 september 2014

  Klinkt goed zeg! Ik heb er nu eentje van Kruidvat, maar die vind ik toch behoorlijk grof. Als ie op is koop ik één van deze! 🙂

 2. Dionne 12 september 2014

  Klinkt best goed! Ik ben benieuwd!

 3. Lotte 12 september 2014

  Ze zien er echt heerlijk uit, ik hou echt van dit soort scrubs. Die met vijgenmelk klinkt goddelijk!

 4. Sophie 12 september 2014

  Ze zien er goed uit, dit soort scrubs vind ik echt heerlijk. Lekker grof! 😀

 5. Svenja 12 september 2014

  Hmmm, de scrubs substantie ziet er echt heel fijn uit. De potjes zien er ook zo vrolijk uit. Deze komen echt wel op mijn wishlist <3

 6. Karlien - Polished Cats 12 september 2014

  mmmm leuke scrubs
  volgens mij is de grofheid van de scrub juist perfect voor mij

  liefs
  Karlien

 7. Manon 12 september 2014

  Deze scrubs lijken me echt lekker!

 8. Femke 12 september 2014

  Oeh, wat klinkt dat goed! En helemaal niet duur ook :O

 9. femketje 12 september 2014

  klinkt echt super nice 😀

 10. Jolet 12 september 2014

  Ze lijken me heel fijn!

 11. Linda / Oh My Beauty 13 september 2014

  Deze producten staan op mijn wishlist. Ze lijken me echt heel fijn!

 12. Maaike 14 september 2014

  Oeh, ziet eruit als een heel fijn product!

 13. Roxanne 16 september 2014

  Ze lijken me erg fijn! Maar voor nu staat er nog veel te veel om op te maken in mijn kast 😉

 14. Evelien 21 september 2014

  Beide klinken heerlijk. Ik houd van scrubs met een olie-laagje boven op! Lekker roeren en dan krijg je zo’n heerlijke papperige scrub, haha <3

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén