Flying Tiger nagellak

Flying Tiger, of in andere landen bekend als simpelweg Tiger, zit sinds een tijdje onder andere in Rotterdam. En ik word altijd zoooo hebberig als ik in die winkel kom, haha. Het is een soort combinatie van Ikea en Action met allemaal frutseltjes, interieurdingen en vooral veel dingen die je niet nodig hebt maar er super leuk uit zien. En de laatste keer dat ik er was kwam ik erachter dat ze ook cosmetica hebben! De meeste dingen zagen er erg cheap en slecht uit, maar de nagellakjes zagen er wel best oké uit. Ik nam er twee mee om te proberen!


De nagellakjes hebben helaas geen namen maar alleen nummers. Deze donkere kleur is #33 en kocht ik omdat Hazel in The Fault In Our Stars zo’n donkerblauw creme kleurtje in de film draagt en ik het stiekem wel heel tof vond, haha. Deze kleur van Flying Tiger is wel wat minder donkerblauw, maar ik vind hem leuk! Hij dekt perfect na twee laagjes en is denk ik heel leuk voor de herfst en de winter. Het nagellakje ruikt trouwens wel een beetje erg chemisch, dat is wel een minpunt.Alles wat holografische glitter bevat moet met me mee naar huis en kleur #42 dus ook, haha! Dit is een paarse lak met lekker veel holografische glitters erin. Hij is wel vrij dik qua textuur en lakt daardoor wat minder soepel dan de donkerblauwe kleur, maar het is te doen. Hij dekt gelukkig wel na twee laagjes en ook deze vind ik heel mooi! Oh en ook deze ruikt een beetje.. Weird :p.


Dat het goedkope nagellak is merk je wel, maar ik vind de twee kleurtjes die ik heb wel heel mooi. Ze kosten €2 per stuk en een overzicht van de Nederlandse vestigingen van Flying Tiger kun je op de website vinden. Maar erheen gaan is op eigen risico, je kunt zo maar thuis komen met allemaal onnodige dingen! 😉

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Kelly 2 september 2014

  Wat een prachtige lakjes! Ik wil ook heel graag nog een keer naar Flying Tiger! Ik ben wel bang dat ik met van alles en nog wat thuiskom.

 2. Jana 2 september 2014

  Leuke lakjes, wel wat jammer van de geur 🙁 x

 3. Mandy 2 september 2014

  De laatste is mooi

 4. Laura 2 september 2014

  Mooie lakjes! Ik had er nog nooit van gehoord.. Gelukkig zit het niet in de buurt, want bij zo’n soort winkel ga ik vast helemaal los. 😉

 5. Ellis 2 september 2014

  Oh, wauw. Dat vind ik best wel een verassing. Ik had niet zulke mooie kleuren verwacht

 6. Denise 2 september 2014

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Super mooie nailart!

 7. Sophie 2 september 2014

  Tiger is zoooo’n leuke winkel! Ik word er ook super hebberig van! Ik vind beide lakjes erg mooi 🙂

 8. Mirjam 2 september 2014

  Oh die glitterlak is echt heel mooi!

 9. Tineke 2 september 2014

  Dat glitterlakje is zo mooi!
  Liefs

 10. Manon 2 september 2014

  Ik vind die glitter heel erg mooi <3

 11. Daphne 2 september 2014

  Prachtige foto’s! Die glitters zijn supermooi <3

 12. Dionne 2 september 2014

  Ik vind ze er verbazingwekkend goed uitzien..

 13. Anna 2 september 2014

  Wat een prachtige lakjes!

 14. femketje 2 september 2014

  gave glitterlak 😀

 15. Bianca 3 september 2014

  Wat een mooie lakjes voor zo’n fijn prijsje!

 16. Marloes 3 september 2014

  Wat een mooie lakjes. Ze zien er goed uit! Flying Tiger is inderdaad een hele leuke winkel!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén