Dove Hair Therapy sprays

Ik vind mijn haar vrij dramatisch. Het ziet er best leuk uit op foto’s, maar eigenlijk is het een wild beest wat verrekte lastig te temmen is, haha. Ik draag het dan ook vaak in een staart, maar vind het wel belangrijk om fijne producten te gebruiken. Een goede shampoo en conditioner, en meestal een serum in combinatie met een lichte leave-in conditioner spray om de ergste pluis te bestrijden. Laatst kocht ik 2 van die sprays van Dove (want 1+1 gratis) en aangezien ze prima bevallen, verdienen ze wel een korte review!Ik heb al weleens haarproducten van Dove geprobeerd, maar de shampoos en conditioners bevielen niet zo goed. Teveel parfum en dus een jeukende hoofdhuid! Met deze sprays valt het gelukkig mee, ook omdat ik ze natuurlijk niet op m’n hoofdhuid gebruik. Er zijn verschillende soorten en ik koos zelf voor de Nourishing Oil Care en Intense Repair versie. En ik kan alvast zeggen dat ik nou niet echt veel verschil merk tussen de versies. Wel doen ze eigenlijk precies wat ik wil – ze maken mijn haar zacht, klit-vrij en aardig pluisvrij, zonder te zwaar of te vet te zijn. Ik gebruik dit soort sprays op mijn hele haar en dus ook echt bovenop m’n hoofd en dat kan prima.

En wat foto’s waarbij ik een van de sprays gebruikt heb (en rechts ook een stijltang). Ik vind het effect wel mooi! Lekker zacht haar waar ik blij van word. De sprays kosten €4,49 per stuk en zijn wat mij betreft zeker eens het proberen waard.

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Sophie 18 september 2014

  Ik ben dol op dit soort sprays, bij sommige merken werkt het ook echt haha! Het resultaat vind ik erg mooi, hoewel ik je krullen links ook heel mooi vind staan 🙂

 2. Manon 18 september 2014

  Deze kende ik nog helemaal niet maar het klinkt fijn en de prijs valt ook reuze mee zeg!

 3. Manon 18 september 2014

  Lijken me hele fijne sprays, het ziet er goed uit!

 4. beautyforgirls 18 september 2014

  Heel mooi effect, ziet er goed uit.
  Liefs xxx

 5. Lies 18 september 2014

  Deze sprays kende ik nog niet, maar klinken wel erg goed!

 6. Evelien 21 september 2014

  Die ga ik even onthouden! Ik zoek nog een goede ontklittende hairspray.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén