Collective haul

De laatste tijd heb ik een aantal dingen gekocht die eigenlijk al een hele tijd op een wishlist stonden. Maar ik dan niet mocht kopen wegens duur en niet verdiend en “heb ik dit nou echt nodig?”. Maar dingen als herfstcollecties en fotografiespullen weten me toch altijd over de streep te trekken haha. Het leek me dan ook leuk om wat aankoopjes van de afgelopen tijd bij elkaar te verzamelen in een collective haul!

Allereerst kocht ik een nieuwe lens! Een tijd geleden vroeg Jiami me om advies wat betreft lenzen. Ze wilde iets waarmee ze voldoende kon uitzoomen voor outfitfoto’s en video’s, maar ook mooie onscherpte had en ook nog ver genoeg kon inzoomen. Uiteindelijk kwamen we op de Sigma 17-50mm F2.8 voor Canon en aangezien ik Jiami’s foto’s ermee heel mooi vind, wilde ik ‘m toch ook wel! Ik bestelde ‘m bij Kamera Express en nog geen 24 uur later stond de postbode voor de deur ermee. Inmiddels heb ik al een boel (blog)foto’s ermee gemaakt en hij bevalt heel goed! Ik zal er later nog wel een apart artikel over maken.


Verder kocht ik zoals altijd veel teveel nagellak, haha. Maar dat komt door die verdomde herfstcollecties! Zo heeft OPI de Nordic collectie uitgebracht, geïnspireerd door Noord-Europese landen zoals IJsland en Zweden. Ik vond niet alle kleuren van de collectie even spannend, maar deze drie wel! Van links naar rechts zijn het My Voice is a Little Norse, My Dogsled is a Hybrid en Viking in a Vinter Vonderland. Je kunt ze sowieso bij bijvoorbeeld Douglas vinden, maar ik bestelde ze op eBay bij Beautyzone2007 aangezien ik daar ongeveer de helft betaalde van wat ze hier in de winkel kosten (€22 inclusief verzenden).

En ik wilde heel graag Orage van de herfstcollectie van Chanel! Een tijdje geleden kocht ik m’n eerste Chanel nagellak en die vind ik nog steeds heel mooi. Orage sprak me ook heel erg aan – hij is donker, maar zit soms meer tegen blauwgrijs en en soms meer tegen groengrijs. En prima draagbaar naar werk. Wel schrok ik toch weer een beetje van de prijs (€23,50).. Niet te vaak kopen dus, haha. Swatches van de OPI nagellak en van de Chanel nagellak volgen nog!

Maar ik kocht ook nog wat meer budget items van Essence. In het vernieuwde assortiment zit de Lash Princess mascara (€3,39) en ik zag een paar positieve reviews, dus die wil ik ook wel proberen! En de nieuwe LE van Essence, Hello Autumn, vind ik ook best leuk. Ik kocht een van de thermo effect nagellakjes (€1,99) die dus verkleuren door de temperatuur van je vingers. En een Colour Adapting Powder Blush (€2,59), die in de verpakking wit lijkt maar een lief roze kleurtje wordt en mooie glans bevat.


In het OV luister ik standaard muziek en aangezien ik er zo’n 2 uur per dag in zit, wil ik ook wel fijne en goed afsluitende dopjes! Mijn oude waren meh en dus ging ik op zoek naar nieuwe. In een opwelling kocht ik de Basig oordopjes van UrbanEars, van hetzelfde merk als waar ik al een koptelefoon van heb. Voor de prijs (€30) vind ik ze prima maar niet super indrukwekkend, al sluiten ze wel heel goed af en zit er zo’n microfoon/afstandsbediening in het draadje wat ik wel fijn vind! Maar als ze kapot gaan dan ga ik denk ik toch voor andere.

De laatste tijd lees ik in echte boeken in plaats van ebooks en dat bevalt eigenlijk best goed! Ik had 2 boeken uit en mocht van mezelf 2 nieuwe kopen. Ik ging voor 2 boeken waarvan ik sowieso de verfilming wil gaan zien. Dit zijn If I Stay van Gayle Forman en The Maze Runner van James Dashner die ik beiden bij the good old Donner in Rotterdam kocht. Moet alleen nog even bedenken of ik eerst de films wil zien, of de boeken wil lezen!

Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen gekocht?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Lotte 8 september 2014

  Leuke dingen heb je gekocht! Die boeken wil ik ook graag lezen, de trailers van de films hebben me enthousiast gemaakt, haha. En door Jiami en jou wil ik die lens ook!

 2. Anneloes 8 september 2014

  Leuke spullen heb je gekocht (en vooral ook erg leuk om ook wat anders dan alleen beauty/fashion te zien!)! Ik ben heel benieuwd naar je swatches, al heb ik volgens mij op Instagram wel al wat voorbij zien komen, haha.

 3. Mariska 8 september 2014

  Oeh mooi die lens! De nagellak vind ik ook erg mooi trouwens 🙂

 4. Jana 8 september 2014

  Die nagellakjes zijn zo mooi en wow die lens 😀 x

 5. Charile 8 september 2014

  Leuke dingen heb je gekocht!

 6. Denise 8 september 2014

  Wat een prachtige aankopen! <3

 7. Mariëlle 8 september 2014

  Wat heb je mooie producten gekocht! De mascara wil ik ook nog proberen!

 8. Sophie 8 september 2014

  Oh wat een prachtige lens! Ik wil ook nog dolgraag een nieuwe lens maar ik verdiep me er de laatste tijd echt nauwelijks in, moet ik meer doen!

 9. Kelly 8 september 2014

  Mooie aankopen! The Maze Runner is echt een geweldig boek. 🙂

 10. beautyforgirls 8 september 2014

  Wat een prachtige lens.
  Liefs, xxx

 11. Manon 8 september 2014

  Leuke aankopen heb je gedaan , die blush is echt super! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de O.P.I lakjes.

 12. Dionne 8 september 2014

  Die nagellakjes zijn mooi!

 13. Myrna 8 september 2014

  Leuke spullen heb je gekocht! Die OPI nagellakken, pretty!! Ben benieuwd naar de boeken, vooral If i Stay die wil ik zelf ook nog lezen.

 14. José 8 september 2014

  Leuke dingen heb je gekocht, ik ben heel erg benieuwd naar de swatches van de nagellakken! Liefs.

 15. femketje 8 september 2014

  oehh lovely aankopen!

 16. Miranda 8 september 2014

  Wat een prachtige aankopen. Vooral de nagellakken van OPI&Chanel spreken mij erg aan.

 17. Dhini 8 september 2014

  Die lens wil ik ook hebben

 18. Linda / Oh My Beauty 9 september 2014

  Wat een leuke aankoopjes! Ik heb laatst bijna de hele Nordic Fall Collection van O.P.I. gekocht (via eBay). Het is echt een prachtige collectie!

 19. Roxanne 10 september 2014

  Sowieso altijd eerst het boek lezen, andersom vind ik meestal niks aan en teleurstellend. Ik ben benieuwd naar de mascara en My Dogsled Is A Hybrid is erg mooi!

 20. Teddy 10 september 2014

  Wat een leuke items heb je gekocht! Die lakjes van OPI zijn echt prachtig

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén