A perfect nude palette by Inglot

Inglot was even een flinke hype, maar zwakte naar mijn idee daarna ineens weer af. Niet omdat het merk geen fijne producten heeft, maar volgens mij vooral omdat winkels ineens weer verdwenen en er wat issues waren wat betreft geld. Ik blijf Inglot echter een fijn en interessant merk vinden, en laatst kwam ik erachter dat ze weer terug zijn in Rotterdam centrum! Nu in de buurt van de V&D met wederom een heel schattig, klein winkeltje vol met de kleurrijke producten van dit merk.


Ik had al wat oogschaduws uit het Freedom System, maar was altijd nog op zoek naar een shimmery kleurtje die net wat beter bij mijn huidskleur past dan de kleur die ik al had. En dus kocht ik een nieuw kleurtje en een leeg palette waar vier kleurtjes in kunnen. Deze oogschaduws vind ik zelf echt heel goed en fijn – ze doen zeker niet onder voor de oogschaduws van bijvoorbeeld MAC – en ze zijn met een prijs van €7 voor 2,7 gram (MAC oogschaduws zijn €15 en 1,5 gram) nog best betaalbaar. De oogschaduws hebben nummers en ik heb de volgende kleuren:

 • 351 – een matte, gebroken witte kleur die ik als highlighter gebruik
 • 393 – een shimmery, vrij gelige champagnekleur die ik net te licht vind voor het bewegend ooglid
 • 397 – een shimmery, juist meer roze champagnekleur die ik nieuw erbij kocht
 • 363 – een matte, tussen bruin en taupe inzittende kleur voor in de crease


Tijd voor swatches en een look! En excuses voor de matige look, op een of andere manier lukt het me niet zo goed meer om ooglooks te maken en zeker niet met dit soort nude kleurtjes. Bij de swatches kun je gelukkig al wel zien dat ze goed gepigmenteerd zijn, zelfs de matte kleuren. Ik vind de oogschaduws ook echt fijn werken – ze zijn lekker zacht en niet kruimelig. En gezien de grootte krijg ik ze voorlopig niet op haha. Het zijn wel precies de kleuren die ik eigenlijk dagelijks gebruik voor een basic look, vandaar dat ik het een perfect nude palette vind!

Mocht je binnenkort in Rotterdam zijn, dan raad ik je zeker aan om even de Inglot winkel binnen te lopen (Beursplein 11). Wat betreft het Freedom System heb je namelijk ongelofelijk veel keus in kleuren, texturen en zelfs in soort producten – naast oogschaduw is er bijvoorbeeld ook blush en bronzer. En er zijn verschillende lege palettes waar je dus ook mee kunt variëren. Voor een leeg palette voor 4 oogschaduwkleurtjes betaal je €10, voor de losse oogschaduws €7 per stuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Svenja 27 september 2014

  Wat een prachtig palette! Ben verliefd op de mooie lichte kleuren, inderdaad ideaal voor een everyday make-up look! En wat ziet de pigmentatie er goed uit <3

 2. beautyforgirls 27 september 2014

  Hij is echt prachtig en lekker compact.
  Liefs XXX

 3. Milou 27 september 2014

  Wauw, prachtig! Het staat je erg goed. Ik ben nog nooit in een Inglot geweest, misschien moet ik dat maar eens doen!

 4. Lotte 27 september 2014

  Ik was laatst in de Inglot winkel, maar er lag zóveel dat ik niet kon kiezen en maar weer ben weggegaan, haha. Supermooi palette, ik hou ook heel erg van dit soort tinten.

 5. Denise 27 september 2014

  Wauw super mooi ! Je hebt echt prachtige kleurtjes uitgekozen ! X

 6. Miranda 27 september 2014

  Oeh wauw wat mooi! Daar kan je echt vele kanten mee op.

 7. Daphne 27 september 2014

  Je hebt er een onwijs mooie look mee gemaakt zeg!

 8. Marloes 27 september 2014

  Wauw wat een prachtig palette. De look die je ermee hebt gemaakt is ook erg mooi!

 9. Dionne 27 september 2014

  Wat een prachtig palette! Ziet er heel mooi uit!

 10. Sophie 27 september 2014

  Wat prachtig! Ik wist dat ‘ie terug was in Rotterdam, maar wist nog niet waar. Gauw eens op zoek, ik vind het zo moeilijk om een keus te maken tussen alle kleuren die er zijn, haha!

 11. Eva | Realitijd 27 september 2014

  Wauw, echt mijn kleurtjes, supermooi! Heel mooie look ook 🙂

 12. Citlali 27 september 2014

  Mooi samengesteld palette! Ik vind het Inglot systeem erg leuk, je kan zelf je ‘kleurtjes’ kiezen waardoor je geen palette hebt waarvan je maar 1 kleurtje gebruikt 🙂

 13. Karlien - Polished Cats 27 september 2014

  oh wow mooie kleurtjes
  ideaal idd voor een nude look

  liefs
  Karlien

 14. BeautyReviewsNL 27 september 2014

  Wauw hij is heel mooi! Ben zelf heel benieuwd naar de Inglot oogschaduws!

 15. Myrna 27 september 2014

  Prachtige kleuren heb je uitgekozen! Als ik weer eens in de buurt ben ga ik zeker een kijkje nemen!

 16. Amelie 27 september 2014

  Wat een mooi paletje! Ik hoorde dat het nu weer in Amsterdam verkrijgbaar is, dus ik ga snel een keer een kijkje nemen. Ik had helemaal niet door dat Inglot goedkoper was dan MAC!

 17. thebeautydelivery 27 september 2014

  Heel erg mooi! Ik ben nog naar de Inglot winkel gegaan in Rotterdam, mooie winkel!

 18. femketje 27 september 2014

  erg mooie kleuren 😀

 19. Mariëlle 27 september 2014

  Oh mijn god de swatches zijn perfect, zulke gave kleuren!

 20. Jessica 27 september 2014

  Mooie kleuren en look!

 21. Kelly 28 september 2014

  Inglot heeft hele fijne oogschaduws! Ik heb meerdere palettes en ben erg tevreden erover! 397 vind ik hele mooie tint!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén