Sleek Arabian Nights palette

Sleek palettes hadden een hele tijd een vast plekje in m’n everyday bakje, maar ik moet zeggen dat ik ze nu niet zo veel meer gebruik. Al blijven ze alsnog wel mooi en fijn hoor, vooral Oh So Special en Storm! De palettes die sinds die tijd uitgekomen zijn vond ik meestal niet interessant genoeg om te kopen, tot Arabian Nights laatst uit kwam. Een palette vol zwoele en vrij donkere tinten, dat me dan toch wel weer nieuwsgierig maakte.


Een behoorlijk vampy palette is het, met lekker veel shimmery oogschaduws. Er zitten 12 kleuren in en hoewel het palette zelf simpel zwart is met een grote spiegel in het deksel, is het design van het doosje wel heel erg mooi! Die grote spiegel vind ik trouwens altijd best fijn aan de Sleek paletten. De sponsapplicator had van mij niet erin gehoeven (maar een dubbelzijdig kwastje was wel best handig geweest, Sleek!).

Swatches! Een kleurtje viel me een beetje tegen, namelijk de wat lichtere paarse tint rechtsonder in het palette. Die was vrij hard en gaf niet zoveel kleur af als de andere kleuren. De rest is echter wel zoals ik van Sleek gewend ben – redelijk romig en goed gepigmenteerd! En ik werd blij van alle warme, bruine en groenige tinten die in het palette zitten. Past goed bij mijn oogkleur!

Ik maakte twee looks – een nog vrij rustige die ik overdag wel zou dragen, en een behoorlijk donkere. Je kunt natuurlijk nog veel meer looks met dit palette maken want de groene en paarse tinten heb ik er maar beperkt voor gebruikt. Maar hopelijk geeft het je al een idee van wat je ermee kunt! Ik denk overigens wel dat ik dit palette voor dagelijkse looks niet heel vaak zal pakken, aangezien ik dan niet zo vaak voor shimmery en/of donker ga haha.

Maar een mooi palette is het zeker! En voor de prijs hoef je het eigenlijk ook niet te laten, want voor €10 krijg je 12 mooie oogschaduws. Het is volgens mij een Limited Edition palette dus ik weet niet voor hoe lang je ‘m nog kunt kopen, al is hij zo te zien nog ruim voldoende op voorraad bij Alice & Jo (waar ik ‘m zelf ook kocht). Wat vind jij van dit palette?

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Marloes 11 augustus 2014

  Wat een prachtig palette, en mooie looks heb je ermee gemaakt. Ik vind de kleuren erg mooi!

 2. Anneloes 11 augustus 2014

  Ik vind het palette echt prachtig!

 3. Jaimy en Laura 11 augustus 2014

  Wat een mooie kleuren!

 4. Mirjam 11 augustus 2014

  Dit palette vind ik erg mooi! Mooie tinten.

 5. Dionne 11 augustus 2014

  Wauw! Hij is echt prachtig! 😀

 6. Anna 11 augustus 2014

  Wat een super mooi palette, ik houd echt van donkere kleuren!

 7. Daphne 11 augustus 2014

  Wat een prachtige kleuren zitten er in dit palette!

 8. Sophie 11 augustus 2014

  Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt, love it! En je looks zijn ook prachtig, dit is een palette wat ik zeker aan zou schaffen!

 9. Karlien - Polished Cats 11 augustus 2014

  prachtig palette en kleuren!
  mooie look heb je gemaakt

  Liefs
  Karlien

 10. Evelien 11 augustus 2014

  Heel mooi palette, gave donkere kleuren erin. Vind je looks tof!

 11. femketje 11 augustus 2014

  gorgeous palette 😀

 12. Kelly 11 augustus 2014

  Ik vind het een erg mooi palette!

 13. Manon 11 augustus 2014

  Wat een mooie palette , je hebt er ook echt een mooie look mee gemaakt.

 14. Anita 11 augustus 2014

  Wat een mooie kleuren!

 15. Lisa's Beautybabbels 11 augustus 2014

  Wat een prachtige kleurtjes!

 16. Bernadet 11 augustus 2014

  Hij is echt prachtig, heb ‘m nog niet maar staat zeker op mn bday-wishlist. <3

 17. Lotje 11 augustus 2014

  Deze staat op mn bday wishlist, vind m erg mooi! ❤

 18. Denise 11 augustus 2014

  Hele mooie donkere kleuren!

 19. Natascha 11 augustus 2014

  Wat een mooi palette is dit! Weer echt Sleek (en weer eentje op mijn wishlist). Ik vind de kleuren erg mooi voor het najaar en winter.

 20. Julie 14 augustus 2014

  Het is een prachtig palette, al zitten er niet zo erg veel kleuren in die ik vaak gebruik! 🙂

 21. Mariëlle 17 augustus 2014

  Gaaf palette en mooie looks heb je gemaakt!

 22. Pauline 18 augustus 2014

  Mooie looks, interessant palette 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén