Pretty palettes

Gedurende een week draag ik denk ik maar op 1 of 2 dagen oogschaduw. Dat komt vooral doordat ik er ’s ochtends om 7 uur niet altijd zin in heb, haha. Maar als ik er wel de tijd voor neem, ga ik het liefst voor nude met wat shimmer. Niet heel spannend, maar dan kan het ook niet zo fout gaan ;). En gelukkig kun je zelfs in de categorie nude-met-wat-shimmer nog behoorlijk wat oogschaduws en oogschaduw palettes vinden! Mijn favorieten?

W7 In The Buff – Dé budget dupe van Urban Decay Naked 2 en zeker favoriet. Al gebruik ik zelf vooral de lichte kleuren eruit, en dat zijn er niet zo heel veel. Maar de taupe kleur vind ik ook wel erg mooi! En de zwarte kleur helemaal rechts is handig als je een niet al te opvallend lijntje bij je ogen wilt maken.

MAC Blanc Type, Satin Taupe, Quarry & Expensive Pink – Dit zelf samengestelde palette van MAC is eigenlijk van mijn moeder, maar omdat ze ‘m nooit gebruikt mocht ik hem wel pakken. Blanc type vind ik een hele fijne matte highlighter, die ik behoorlijk vaak pak! Maar ook Satin Taupe vind ik mooi (vooral voor in de crease). Expensive Pink is niet zo heel naturel, al is het denk ik wel een kleur die bij veel oogkleuren mooi staat!

Essence Smokey Eyes Smokey Day palette – Een heel simpel, klein doosje met drie kleurtjes die wonderlijk goed gepigmenteerd zijn! Wel is dit palette eigenlijk bedoeld voor een smokey look en de lichte kleur – die ik juist het meest gebruik in een dagelijkse look – is daarom kleiner dan de andere twee tinten. Maar echt snel gaat hij niet op hoor, en ik vind het fijn dat er twee verschillende bruintinten in zitten. De ene is iets meer taupe en shimmery, de andere juist echt bruin en mat. Allebei mooi voor in de crease.

Too Faced Boudoir Eyes palette – Stiekem is dit palette fake, ik heb ‘m een hele tijd geleden eens op eBay gekocht. Maar volgens mij komt hij aardig goed overeen met het origineel. En ik pak ‘m echt vaak, ik denk eigenlijk wel dat ik dit palette van alle palettes in deze post het meest gebruik! Wat ik fijn vind is dat de meeste kleuren vrij koel zijn, en dat de lichtste tinten de grootste vakjes hebben. Als ik ooit eens een kleurtje op maak ga ik denk ik maar wel de echte kopen!

The Body Shop 4-Step Smoky Eyes palette – Dit palette kun je eigenlijk alleen rondom de Kerst kopen, maar ik wilde ‘m er toch bij doen. De kleurtjes zijn behoorlijk shimmery en je kunt er een mooie, warme look mee maken. Ook prima voor feestjes overigens, want je kunt er ook best donker mee gaan! En de kwastjes die erbij zitten zijn ook werkelijk best prima om te gebruiken in geval van nood.

Tot zover dus mijn favo neutrale paletten. Er staan er nog wel veel meer op de wishlist overigens haha, zeker omdat merken als Urban Decay en Too Faced vaak zat met nieuwe nude paletten komen. Maar voor nu ben ik al prima voorzien. Welke oogschaduw paletten zijn bij jou favoriet?

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Marloes 25 augustus 2014

  Wat een prachtige paletten heb je in je collectie <3 Boudoir van Too faced is ook zo mooi! Die zou ik graag nog eens aanschaffen!

 2. Anneloes 25 augustus 2014

  Wat een prachtige palettes! Mijn favorieten zijn denk ik Urban Decay Vice 2, Urban Decay Naked 2ne nverder pak ik mijn MAC- en Inglot palettes redelijk vaak erbij als ik een look ga maken.

 3. beautyforgirls 25 augustus 2014

  De palette van Too Faced is prachtig.
  Liefs, xxx

 4. Charile 25 augustus 2014

  Prachtige palettes!

 5. Dionne 25 augustus 2014

  Die eerste palette vind ik echt mooi

 6. Sophie 25 augustus 2014

  Je MAC palette is prachtig! Ik heb Satin Taupe ook, en die is inderdaad prachtig! Je fake Too Faced is ook erg mooi hihi 🙂

 7. Denise 25 augustus 2014

  Wat een mooie palettes heb je ! Vooral die van MAC vind ik prachtig ! X

 8. Karlien - Polished Cats 25 augustus 2014

  ooh prachtige palette allemaal
  allemaal kleuren die ik zelf heel veel gebruik

  liefs
  Karlien

 9. Denise 25 augustus 2014

  Wat een prachtige palettes, wauw! Het palette van MAC blijft in mijn ogen de allermooiste!

 10. Danique 25 augustus 2014

  Dat palette van The Body Shop is echt heel mooi! Ik ben niet zo’n held met oogschaduw, maar oogschaduw van mac vind ik heel erg fijn.

 11. Danielle 25 augustus 2014

  Er zitten echt prachtige palettes tussen! Die van Essence, (de neppe) Too Faced en die van TBS vind ik het mooist. Deze zomer heb ik niet veel oogschaduw gepakt omdat ik dat niet zo fijn vind met die warme weer.

 12. Anna 25 augustus 2014

  Wat een prachtige palettes allemaal, wauw! <3

 13. Daphne 25 augustus 2014

  Wauw, supermooie palettes, die eerste spreekt me vooral aan!

 14. Manon 25 augustus 2014

  Wat een mooie palettes heb je , ik wil graag nog de w7

 15. Wies 25 augustus 2014

  Ik ben zelf echt gek op M.A.C Satin Taupe <3

 16. Amelie 25 augustus 2014

  Mooie keuzes! Wat tof van je moeder dat je zomaar haar palette mocht hebben! Sowieso tof dat je moeder mac gebruikt, die van mij moet niks van make-up weten!

 17. Sara 25 augustus 2014

  Prachtige palettes zeg! Die van de bodyshop is echt schitterend!

 18. Mariëlle 25 augustus 2014

  Woow super mooie swatches! Ik vind expensive pink echt ge-wel-dig!

 19. femketje 25 augustus 2014

  oehh prettehh 😀

 20. Lonneke 26 augustus 2014

  wauw, pretty allemaal hé!
  Die too faced is echt heeel erg mooi.
  Liefs Lonneke

 21. Kimberly 26 augustus 2014

  Het boudoir eyes palette van Too Faced wil ik ooit ook nog kopen, vind hem zo mooi! Voor een nepperd zien de kleuren er trouwens mooi uit!

 22. Melissa 29 augustus 2014

  Prachtige paletten zeg!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén