Nail polish – from summer to fall

Dat het ineens bijna herfst lijkt vind ik niet zo heel tof. Of in ieder geval niet het deel dat je vroeg je bed uit moet om te werken en dat het dan buiten regent en koud is, en je bed ineens nog 10x lekkerder ligt dan normaal haha. Maar aan de andere kant kan ik dan wel weer m’n cosy vesten aan en mag ik van mezelf me volledig storten op herfstige nagellak. Weg met de neon, hallo glitter en donker!

Zo pakte ik laatst Majesty van Barry M erbij. Een gouden liquid sand nagellak die ik echt super mooi vind! Ik draag ‘m overigens wel met topcoat erover zodat hij extra sparkly wordt. En zowaar kreeg ik een complimentje van een mannelijke collega over m’n nagels haha, dat gebeurt normaal echt nooit!

Wicked van Essie vind ik super tof! Een hele diepe rode kleur, die vaak bijna zwart lijkt. Heel vampy en heel donker, maar ook nog best chique en draagbaar. Net wat minder hard dan zwart en daarom ga ik vaak voor deze kleur als ik echt donker wil. En Essie blijft bij mij van alle nagellakmerken die ik heb denk ik wel het beste zitten, dus dat is ook een fijne plus.

Dit OPI kleurtje heeft de wonderlijke naam “Nein! Nein! Nein! OK Fine!” en komt uit de Germany collectie van 2012. Hij zit tussen grijs en groen in en daardoor vind ik ‘m mooier dan gewoon grijs! Ik draag ‘m vaak zo los, maar deze keer besloot ik Mermaid van H&M erover aan te brengen. Een groenige glitterlak die goed bij de OPI kleur past!

Welke kleuren draag jij graag in de herfst?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Mirjam 29 augustus 2014

  Oh dat lakje van Essie is echt heel mooi! Ik draag in de herfst ook wel wat donkere tinten zoals paars.

 2. Ruby 29 augustus 2014

  Wat een mooie lakjes. liefs

 3. Dionne 29 augustus 2014

  Die laatste, groene combinatie is echt prachtig

 4. Manon 29 augustus 2014

  Wat een mooie kleuren. Ik hou totaal niet van zwarte nagellak , maar deze ziet er echt stoer uit.

 5. Daphne 29 augustus 2014

  Wat een STUNNING foto’s heb je van deze prachtige lakjes gemaakt <3

 6. Sara 29 augustus 2014

  Oehh die laatste combi is prachtig! Je foto’s zijn echt gorgeous <3

 7. Amy-Denise 29 augustus 2014

  Wat een prachtige combinatie is die laatste! Ik draag in de herfst erg vaak groen en zwart op m’n nagels.

 8. Mariska 29 augustus 2014

  De eerste is heel erg mooi!

 9. Anna 29 augustus 2014

  Ik vind ze allemaal echt prachtig <3

 10. Denise 29 augustus 2014

  Onwijs gaaf dit! OPI blijft m’n favoriete merk!

 11. Jana 29 augustus 2014

  Wow ik vind ze alledrie wel iets hebben ^^ x

 12. Idhuna 29 augustus 2014

  Wauw, mooie kleuren zeg! 🙂

 13. femketje 29 augustus 2014

  die van barry m is gorgeous!

 14. Simone 30 augustus 2014

  De laatste vind ik prachtig gecombineerd.Ik draag in de herfst het liefst diep rood en nude kleurtjes.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén