Diergaarde Blijdorp

Helaas is m’n vakantie alweer ten einde, maar gelukkig heb ik de foto’s nog haha. Zo ging ik met een vriend naar de dierentuin in Rotterdam. Daar was ik toevallig al niet zo lang geleden geweest, maar het blijft toch leuk om er foto’s te maken! Al was het een hele warme dag en lagen de meeste dieren er voor pampus bij haha, en zelf waren we ook niet zo heel actief. Maar dat maakt het foto’s maken dan wel weer iets makkelijker ;).
Uiteraard nam ik m’n nieuwe Canon 70D mee en ik mocht een fancy lens lenen, namelijk de Sigma 70-200m F2.8. Gelukkig wist ik op dat moment niet hoe duur hij was anders had ik waarschijnlijk vriendelijk bedankt en ‘m weer teruggeven uit angst dat ik ‘m kapot zou maken haha. Maar mooie foto’s krijg je er in ieder geval wel mee! Stiekem vind ik de dierentuin nog steeds wel een beetje zielig, vooral als alle dieren verveeld in hun hokken liggen. Maar het was wel een gezellig dagje uit! Wanneer ben jij voor het laatst naar de dierentuin geweest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. femketje 1 augustus 2014

  Het is echt al jaren geleden dat ik in een zoo ben geweest! Awesome foto’s :3

 2. Lotte 1 augustus 2014

  Dat kleine olifantje is echt té lief! Ik heb bij dierentuinen ook altijd een dubbel gevoel. Ik vind het heel leuk om zulke mooie dieren in het echt te zien, maar ben toch van mening dat ze vrij horen te zijn.

 3. Mirjam 1 augustus 2014

  Oh wow, wat een mooie foto’s!

 4. Anna 1 augustus 2014

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben echt dol op dierentuinen en dieren of course. X

 5. Sophie 1 augustus 2014

  Wat een prachtige foto’s (mag ook wel met zo’n lens haha!). Ik ben er al ontzettend lang niet meer geweest, maar heb er wel altijd een dubbel gevoel bij. Het voelt soms ook gewoon verkeerd om er voor jouw eigen plezier naar te kijken. Gelukkig weten de meeste dieren niet beter :’)

 6. beautyforgirls 1 augustus 2014

  Wauw, prachtige foto’s.
  Liefs xxx

 7. Manon 1 augustus 2014

  Wauw geweldige fotos.

 8. Lotje 1 augustus 2014

  Mooie fotos heb je gemaakt zeg! Nu heb ik wel zin om naar de dierentuin te gaan! xoxo

 9. Anne Solveig 2 augustus 2014

  Die giraffen foto is mooi!

 10. Sas 3 augustus 2014

  Oh dierentuinen zijn zo leuk! In mijn vakantie wil ik ook weer eens naar Blijdorp 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén