Current favorites


De nieuwe Kneipp douche foams heb ik al op meerdere blogs voorbij zien komen (met positieve reviews), en ook ik ben enthousiast! Ik heb al eens eerder zo’n product gehad van dit merk en het werkt echt super handig vind ik, lekker snel omdat het er al foamy uit komt. En de twee nieuwe geuren waar Kneipp nu mee gekomen is – Vijgenmelk-Arganolie en Patchouli – vind ik ook heerlijk! Patchouli is al bijna op helaas haha, zoveel heb ik ‘m al gebruikt.

Laatst besloot ik eens op zoek te gaan naar een nieuwe serie om te gaan kijken. En het werd Teen Wolf, een serie over een jongen die gebeten wordt door een weerwolf en er uiteindelijk zelf ook eentje wordt. En dan erachter komt dat hij niet de enige is, er nog meer mensen gebeten zijn, én de familie van zijn vriendin juist een einde wil gaan maken aan de weerwolven. Het eerste seizoen vond ik qua acteerwerk en special effects een beetje mwah, maar in seizoen 2 is het al aanzienlijk beter en wordt de serie ook veel spannender.

Via EGOsketch mocht ik zelf een telefoonhoesje ontwerpen en het werd er eentje met een close-up foto van nagellak (check deze blogpost voor meer info). In eerste instantie had ik soort van spijt dat ik niet een iets meer bijzondere foto had gekozen, maar stiekem vind ik ‘m steeds leuker! Hij past qua kleuren goed bij mijn telefoon en de print is een beetje sterrenstelsel-achtig. En het hoesje voelt ook stevig en beschermend aan gelukkig!


Vlak voordat ik m’n Canon 70D kocht (ook een favoriet), kocht ik een Canon 100mm F2.8 macro lens. Daar kun je heel dicht mee bij een object, waardoor je toffe close-ups (of macro foto’s? Ik weet nog steeds het verschil niet, haha) kunt maken. Ik gebruik ‘m nu best vaak voor foto’s van nagellakflesjes, maar ook af en toe buiten om beestjes mee te fotograferen. Het is een leuke lens om mee te spelen en experimenteren!

Qua parfums ga ik op het moment opvallend vaak voor zoet en girly. Zo pakte ik Guess Girl er aardig wat keer bij, waardoor hij nu al bijna op is. En CK One Shock blijft ook nog steeds favoriet! Gelukkig is die fles zo groot dat die voorlopig nog niet op is, haha.

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Manon 19 augustus 2014

  Mooie favorieten, die producten van Kneipp lijken me lekker!

 2. Anne Solveig 19 augustus 2014

  Wat gaaf je lens! En je telefoonhoesje is nog steeds heel leuk!

 3. charile 19 augustus 2014

  Mooie favorieten!

 4. beautyforgirls 19 augustus 2014

  Dat telefoonhoesje is zo gaaf.
  Liefs, xxx

 5. Dhini 19 augustus 2014

  Die lens wil ik hebben

 6. Sophie 19 augustus 2014

  Wat een fijne favorieten! Ik ben echt heel benieuwd naar de douche foams van Kneipp en je lens vind ik ook echt zo gaaf !

 7. Amy 19 augustus 2014

  Wauw die lens! Echt gave foto’s heb je er mee gemaakt 🙂

 8. Mariska 19 augustus 2014

  De foto’s met die lens vind ik heel erg mooi!

 9. Noelle 19 augustus 2014

  Teen wolf is zo leuk, echt mijn favoriete serie! Het wordt ook met het seizoen spannender. De laatste helft van seizoen 3 was zo spannend en seizoen 4 vind ik ook heel creepy. (maar als ik het aankan, dan kan iedereen het aan :P)

  Die macrolens maakt hele mooie foto’s trouwens. Die foto linksonder, is die ook met de macrolens gemaakt? want ik dacht dat een macrolens alleen scherm werd als je hem dichtbij een object houdt? Maar daar heb ik mij in vergist geloof ik 🙂

 10. Roxanne 19 augustus 2014

  Ik wil ook nog zo’n Kneipp douchefoam proberen. Lijkt me zo heerlijk! De vijgenmelk variant dan. En je telefoonhoesje, hij is echt zo tof!

 11. Manon 19 augustus 2014

  Fijne favorieten, die geur van Kneipp met vijgen is echt zoooo leker <3

 12. Anita 19 augustus 2014

  Wauw, wat een mooie foto’s door die lens!

 13. Teddy 19 augustus 2014

  Prachtige close-up foto’s! Je hoesje vind ik ook heel vet

 14. femketje 19 augustus 2014

  je gsm hoesje is zo gaaf 😀

 15. Anna 19 augustus 2014

  Leuke favorieten! De douche foams van Kneipp lijken me zó fijn!

 16. Sylvana 20 augustus 2014

  Mooie favorieten! Die foams lijken me heerlijk!

 17. Melissa 20 augustus 2014

  Leuke favoriete producten! Supermooi hoesje is dat zeg :O

 18. Vanessa 21 augustus 2014

  Leuke favorieten! De douche foams van Kneipp lijken me heerlijk.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén