Benefit They’re Real Push Up Liner & Mascara

Na het zien van een heleboel reviews van de nieuwe eyeliner van Benefit, They’re Real Push-Up Liner, werd ik toch wel erg benieuwd naar deze niet zo heel erg goedkope hype. Of nou ja hype – de meningen waren nogal verdeeld. Of de bewuste blogger was helemaal enthousiast, of ze vond het juist een grote teleurstelling. Voor de prijs (€25) is het niet echt iets wat je eventjes koopt om uit te proberen, maar ik besloot het uiteindelijk toch maar te doen. Vandaag mijn mening over deze bijzondere eyeliner!


De eyeliner is penvormig en is geen liquid liner of stifteyeliner, maar bevat een gelformule. Een beetje zoals een gel eyeliner dus, maar dan in een pen in plaats van een potje waar je nog een kwastje bij nodig hebt. De eyeliner heeft een flexibel puntje waar de gel eyeliner uit komt zodra je aan de onderkant van de verpakking draait. Benefit belooft zelf dat de eyeliner door dit puntje heel precies aangebracht kan worden. Daarnaast zou de eyeliner ook smudgeproof en langhoudend zijn.


Inmiddels heb ik de eyeliner ongeveer een maand in huis en heb ik ‘m al aardig wat keren geprobeerd. Maar eerlijk is eerlijk.. Ik kan echt niet overweg met deze eyeliner. Liquid liner en gelliner gaat bij mij prima, maar de Benefit eyeliner vind ik echt lastig om aan te brengen. De perfecte hoeveelheid eyeliner heb ik nog niet gevonden, na het draaien krijg ik vaak teveel of juist te weinig eyeliner omhoog. Ook vind ik de substantie niet creamy genoeg om de eyeliner goed aan te kunnen brengen met de applicator. Soms lukt het lijntje aardig, maar meestal word hij erg hobbelig en veel te dik naar mijn smaak.

De eyeliner is trouwens wel echt mooi zwart en blijft bovendien heel goed zitten. Zo goed dat je ‘m er met een gewone remover (of luiemensenmake-upremoverdoekje) niet er vanaf krijgt. Op zich best positief aangezien ik best vaak last heb van vlekkende eyeliner, maar het maakt het ook nogal lastig om een klein foutje tijdens het aanbrengen te herstellen. En die foutjes maak ik met de eyeliner helaas zo goed als altijd! Zelfs na flink oefenen blijf ik toch sneller een andere eyeliner pakken, bijvoorbeeld de Catrice Waterproof Liquid liner die ook goed blijft zitten en nog geen €4 kost.


Bij mijn aankoop kreeg ik gelukkig wel als extraatje een mini versie van de They’re Real mascara. Best leuk, want hier was ik ook nog altijd erg benieuwd naar. Het borsteltje ziet er best apart uit door het extra stekelige puntje, al ben ik altijd wel fan van dit soort plastic borsteltjes met pinnetjes! Benefit belooft lange en volle wimpers die niet aan elkaar gaan plakken, iets waar ik natuurlijk graag voor teken.

En die belofte maakt de mascara wat mij betreft zeker waar! Hij maakt m’n wimpers lekker lang en zwart zonder spinnenpoten-effect. Op zich geeft hij niet super veel volume maar ik vind het wel voldoende, en vind lengte wat belangrijker. Hij blijft verder ook goed zitten maar is ook gemakkelijk te verwijderen. Jup, ik ben enthousiast!

De eyeliner vind ik dus helaas geen succes. Ik denk dat ik ‘m nog wel eens pak als ik zeker wil weten dat mijn eyeliner perfect blijft zitten, maar voor alledaags gebruik vind ik andere eyeliners makkelijker en sneller. De mascara vind ik wel top en koop ik denk ik nog weleens opnieuw. Benefit producten kun je bij Douglas kopen. De They’re Real Push Up Liner kost €25, de They’re Real Mascara €24,50.

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Anneloes 31 augustus 2014

  Wat balen dat de eyeliner niet prettig werkt 🙁 vooral omdat ‘ie €25 kost , dat is vind ik niet niks.

 2. Dionne 31 augustus 2014

  Ziet er goed uit! De mascara dan! 😀

 3. Natascha 31 augustus 2014

  Thnx voor deze review. Ik heb de eyeliner vorige week nog in mijn handen gehad, alleen ik twijfelde ook al erg door de wisselende ervaringen die je erover leest. Ik ben nu best wel blij dat ik hem niet gekocht heb 😉 zeker omdat ie 25 euro kost.

 4. Denise 31 augustus 2014

  Hele fijne review! Zelf heb ik ze ook getest en ik vind de eyeliner inderdaad ook alles behalve handig werken!

 5. Daphne 31 augustus 2014

  De mascara ziet er goed uit!

 6. Anna 31 augustus 2014

  Super jammer van de eyeliner!

 7. eline 31 augustus 2014

  Jammer van de liner, ik ben ook meer fan van liquid liners!

 8. femketje 31 augustus 2014

  die liner, hoor er zoveel gemengde meningen over dat ik ‘m niet aan durf te schaffen!

 9. charile 31 augustus 2014

  De mascara ziet er goed uit!

 10. Danique 31 augustus 2014

  Hmm, ik twijfel echt of ik de eyeliner zal kopen, er zijn zo veel gemixte reviews! Het is wel een beetje een love it or hate it dingetje.

 11. Kelly 31 augustus 2014

  De eyeliner lijkt me echt niets voor mij met mijn trillende handen, maar de mascara heb ik zelf ook en die vind ik érg fijn.

 12. TodaysLovely 31 augustus 2014

  Fijne review maar ik weet niet wat ik van deze mascara moet vinden en de eyeliner. Meningen verschillen veel erover!

 13. Jana 31 augustus 2014

  De eyeliner lijkt mij niet zo fijn werken, maar de mascara WOW! 🙂

 14. Bianca 31 augustus 2014

  Wat jammer! Het lijkt me inderdaad nog niet zo makkelijk om mee te werken

 15. Bouchra 3 september 2014

  Fijne review! Balen zeg van de eyeliner

 16. Anne Solveig 5 september 2014

  Ik vind ze allebei écht heel fijn!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén