Love – Kneipp Massagemilk Vijgenmelk & Arganolie

De geurcombinatie vijgenmelk & arganolie van Kneipp heeft vorig jaar al eens m’n hart gestolen met de doucheproducten die toen uitgebracht werden. Maar het merk heeft niet stilgezeten, want nu komt het met een massagemilk in diezelfde lijn! In eerste instantie stond ik niet te juichen omdat massageproducten door mij niet zo veel gebruikt worden. Dit product is echter juist geschikt voor hele korte massages, is niet al te vet en belooft bovendien je huid te verzorgen. Dat doet het product door ingrediënten zoals arganolie, amandelolie, shea boter en vitamine E. Ja, dat wil ik dan wel proberen!

En zoals je aan de titel kunt zien bevalt het product goed! Ik heb vaak last van droge en jeukende benen wat behoorlijk vervelend is. Ik besloot de massagemilk maar eens erop te proberen en wauw, dat werkte echt heel goed! De milk is behoorlijk vloeibaar en toch wel iets vetter dan een gewone bodylotion maar juist daardoor vind ik het fijn werken. Wel alleen ’s avonds dan, want het is iets minder handig om ’s ochtends vlak voor het aankleden te gebruiken. De geur vind ik zelf echt heerlijk – lekker zacht, bloemig en zoetig – al denk ik dat het daardoor wat minder geslaagd is om te gebruiken als massageproduct op je mannelijke wederhelft. Maar hé, dan blijft er meer over voor jezelf! De Kneipp Massagemilk Vijgenmelk & Arganolie is vanaf deze maand verkrijgbaar, voor €8,49 (150ml).

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Oum Feerozah 9 juli 2014

  Ben hier erg benieuwd naar vooral omdat het vijgenmelk bevat!

 2. Sophie 9 juli 2014

  De geur alleen al klinkt héérlijk! Ook lekker om savonds te gebruiken inderdaad!

 3. Manon 9 juli 2014

  Klinkt goed ik kan wel een massage gebruiken!

 4. femketje 9 juli 2014

  klink erg gaaf 😀

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén